Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
IZVORNA PORUKA: mama75 Preslatka curica Kod mojih kćerki je isti namještaj u sobi. I ista boja Na žalost, ovaj namještaj više ne možemo kupiti u Sa, a baš nam treba ormarić za knjige. Moraću sada kombinovati sa namještajem od drugog proizvođača. Radni sto nije Kika, ali ta firma koja pravi stolove nema vitrine ni komode, tako da i to otpada. Ako imaš viška namještaja javi se
Hehehehe imamo samo 2 police ali su samo trenutno višak, aBd trebati će nam kada budemo imali duplu sobicu za curice. A ja sam pravo zadovoljna kvalitetom, a ti? I boja mi je extra baš lagana i vesela.
Mi ćemo praviti ovakav dupli stol kada dođe vrijeme za to, sada ga ne bismo imali gdje ni postavti heheheh.
11.09.2013, 12:45
elmaL
461
Lulu djevojčica ti prelijepa mašalah, odavno nisam ljepšu curicu vidjela, nek ti je ziva i zdrava, ko med je
mislim, i sobica je lijepa, ali su mi oči na njoj ostale još da mi je sin malo starji, pa da te obradjujem
11.09.2013, 12:50
Lulu_08
350
Hahaha elmaL hvala mila puno, a samo neka su živa i zdrava sva dječica svijeta, drugo je zaista nevažno
11.09.2013, 12:59
mama75
2257
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
IZVORNA PORUKA: mama75 Preslatka curica Kod mojih kćerki je isti namještaj u sobi. I ista boja Na žalost, ovaj namještaj više ne možemo kupiti u Sa, a baš nam treba ormarić za knjige. Moraću sada kombinovati sa namještajem od drugog proizvođača. Radni sto nije Kika, ali ta firma koja pravi stolove nema vitrine ni komode, tako da i to otpada. Ako imaš viška namještaja javi se
Hehehehe imamo samo 2 police ali su samo trenutno višak, aBd trebati će nam kada budemo imali duplu sobicu za curice. A ja sam pravo zadovoljna kvalitetom, a ti? I boja mi je extra baš lagana i vesela.
Mi ćemo praviti ovakav dupli stol kada dođe vrijeme za to, sada ga ne bismo imali gdje ni postavti heheheh.
I ja sam zadovoljna odnosom cijene i kvaliete. A boju je birala moja starija kcerka Cula sam da se fabrika u Srbiji zatvorila i bas mi je zao sto ne mozemo kompletirati sve. Ako nadjem nesto slicno odlucila sam da odmah radim i radni sto i ormar za knjige za mladju, svakako ce za 2 godine aBd i ona u skolu pa da opet ne krpim. No kako je krenulo, moracemo novi namjestaj kupovati. Posto sam sada u nedoumici da li mladju kcerku staviti u onu "ladicu" da spava, nekako mi previse nisko dole. Radije bij iskombinovala neki krevet na sprat, a da ladica ostane za odlaganje.
11.09.2013, 13:00
mayra
385
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
Mi trenutno imamo KiKa dječiju sobu za Lunu koju ona koristi već evo 2,5 godine, još uvijek je u odličnom stanju. Njena soba se nalazi u malom prostoru, na nekadašnjem balkonu (cca 7 kvadrata) pa tek kada budemo imali veći prostor (tipa stan, kuća) ćemo moći istu iskoristiti kao zajedničku sobu nje i Lorene (koja je za to sada ionako mala, tek joj je 14 mj). U sklopu ove sobe imamo krevet sa ladicom za dušek što će automatski biti dupli krevet, te ormarić, police (koje se sada ne koriste već čekaju tu veću prostoriju hehe) i visoki ugaoni ormar. Kada budemo pravili sobu za njih 2 zajedno ćemo morati samo kupiti dušek za malu te još jedan ormar i ormarić, a uz to planiramo napraviti po mjeri ovakav dupli radni stol:
Ja ostadoh "duzna" za slike Lunine "sobe". Da se razumijemo - ovo je bio balkon od 7 kvadrata, koji je zatvoren i adaptiran te sada ima funkciju njene sobice, malo prostora ali smo ga "nekako" uspjeli organizovati tako da ima cak i prostor za svoj stolic i stolicicu na rasklapanje na cemu pise/crta.
Evo malo "reklame"...ovo je malo Hello Kitty carstvo moje mjeseceve princeze hehe...
I jedna reklamna heheh....
Najvise volim vidjeti kad ljudi razmisljaju i mali prostor iskoristi na najbolji moguci nacin, da ima sve sto je potrebno. Preslatka djecija soba a jos sladja curica
12.09.2013, 10:11
Lulu_08
350
mama75 i meni je žao a isto sam čula da su se zatvorili, baš šteta! Pa znaš kako, mislila sam u početku malu stavljati na taj "donji" krevet u ladici, obzirom da će imati tek 2 godine, i nekako mala mi je još, tako je briga manje zbog padanja sa kreveta i sl. A onda kada malo poraste jedna od njih 2 može spavati na ovom klik klak Oriolikovom kauču što imamo, koji se po bojama slaže uz sobicu. Znači jedino će biti potrebno napraviti ormar i dupli radni stol, možda ubacim tu neku još boju, da drugi ormar bude npr. lila boje a stol kombinacija lila-zelena, onako da ne bude im monotono? A to su za sada samo maštarije, do realizacije trebamo prvo imati novi stambeni prostor hehehehehee.
15.09.2013, 15:35
škorpija
6649
Jučer sma bila kod Anidle i vidjela sam sobu njenog dječaka, predivnaaaa je , nadam se da će staviti fotkice na ovu temu jer je baš kao iz kataloga, a tek kako je uredna, pih onaj moj bi u skenudi haos napravio
15.09.2013, 15:37
škorpija
6649
lulu vaša "helokitika" sobica je baš divna
15.09.2013, 16:49
Visnja RR
15102
prije par dana sam vidjela odlican djeciji krevet u Kalea.. pa ako nekom treba fotkala sam ga.. baš je funkcionalan...taj sa fotke je na sniženju
Lulu dovna dječija sobica, mislim taj ormarić je prekrasan, lijepa zelena boja i krevetac, ma sve za 10. A za curicu da kažem MAŠALA, pravi je šećer.
Višnja, često ja tebi kažem da mi imamo sličan ukus vizavi torbi, krevetaca i sl. Pravo lijepo izgleda i boja i oblik + jako funkciolnalan.
15.09.2013, 19:44
amra_sa
65
I Lulu dok nisam zaboravila, možeš li mi reći gdje si kupila tu kutiju za igračke ?
15.09.2013, 20:01
Visnja RR
15102
evo varijacija na gore postavljen krevet...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 15.9.2013 20:02:14 >
15.09.2013, 20:13
amra_sa
65
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
evo varijacija na gore postavljen krevet...
Svaka čast, znaš izabrati, što jest jest. U bojama, skladno i nije prešareno, s tim što bih ja umjesto ovog zida zeleni ili boja breskve, neka nijansa fine narandžaste .... Da idu boje npr. zelena, žuta, naradnžasta ...
Ovdje ide crvena, žuta, narandžasta ... Eto samo bih to promijenila. Mada je i ovako ko bombona.
15.09.2013, 20:24
mayra
385
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
prije par dana sam vidjela odlican djeciji krevet u Kalea.. pa ako nekom treba fotkala sam ga.. baš je funkcionalan...taj sa fotke je na sniženju
Ovako je nesto nas, imas par stranica ranije, postavljala sam slike. Imamo i ovakav radni sto, izrezan, samo sto jos imaju i ladice, al ga MM jos nije sastavio jer je D jos mali, al kad dodje vrijeme, imamo zavrseno sve.
16.09.2013, 07:02
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: škorpija
lulu vaša "helokitika" sobica je baš divna
Hvalaaaa, u međuvremenu je to postala malo više Barbie soba, uz pomoć velikih naljepnica i kutije hehehehe.
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Lulu dovna dječija sobica, mislim taj ormarić je prekrasan, lijepa zelena boja i krevetac, ma sve za 10. A za curicu da kažem MAŠALA, pravi je šećer.
Hvala mnogo! Kutiju za igračke sam svojevremeno kupila u TL-u, a sada za malu seku imamo 2 ljubičaste sa smajliima, kupljene u JYSKu, a imaju slične i u BabyCentru. (sve su manje više iste cijene oko 25-30km)
Višnja EXTRA kombinacija stolića na krevet, štedi prostor boli glava, definitivno prijedlog za moje male prostorne mogućnosti hehehe.
ovo su detalji nase sobice, policu je radila moja prijateljica i napravila je super za nase potrebe, bijela je, kao i krevet i ormar u sobi, meni samo smeta veliki pisaci sto na kojem stoji comp sad jer ga nemamo gdje drugo staviti, a nisam zeljela nikad comp ili tv u sobi ali eto...imamo jos mali stolic i tabure za crtanje i pisanje
04.10.2013, 23:04
nanika
1399
Leona bas slatko
18.01.2014, 15:57
mayra
385
Postavljala sam radnu verziju nase sobe, sad je svecano i gotoca, ako mama opet ne bude nsto mijenjala, sad ovako izgleda: