IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: tajra
Prava momacka soba
Mi planiramo nesto ovako...samo sto bi kreveti bili s obje strane stola...
meni je ovaj tajrin prijedlog savrsen... vec sam ga davno pikirala
samo se pograti veselim bojama zidova...a kad poraste opet moze nesto mirnije ili kako njoj ceif
e ovo sma htjela...
to mi je bila prvobitna ideja...pa lijepo is kicrala...i dodala svega...
aliiiiiii moj jedini zid koji bi od do ovo dozvolio je također sa prozorom...međutim ispod prozora mi je radijator...
ne msijem ga zaklanjati...mislim prevelika je to soba...nisu zime kod mene u kući ko kod nekoga u stanu...
moja kuća ne dozvoljava sakrivanje radijatora
obzirom da cu i ja ovo raditi meni radijator nije ispod prozora nego desno od prozora...
ali jednostavno ne stavis straznji zid stola...i ovdje tog stolnog zida ima jako malo...
razmisli!!!
meni bas savrsena kombinacija koja moze sada a i za 20 g ...ovicno o bojama koje lako mjenjas (zidovi, tepih, zavjerse, slike itd) a stolovi i kreveti sto jednostavnijih linija tj prilagodljivi..meni ova bjela varijanta odlicna
ma kontala sma ja staviti ladiu jednu i oramrić pod ključe desno i lijevo krajnje ...za njih obe...
sredina zahtjeva radi dužine sobe bar pregradu jednu...al stavila ja nju il ne, ostala tu rupa osta mi radijator tamo...
ne može kod mene u sobi ovo...ih ja bila nacrtala, premjerila...sve obavila...al kakavi...
čak i kad sto malo izbučem da ne bude uz zid...čime uzimam i nešto portora al hajd nije puno...ne valja...
radijataro mora biti otvoren skorz da bi adekvatno zagrijao sobu koja je baš velika...
one meni tu ipak i spavaju i mnogo će vremena porvesti...a njegovo izmještanje na neki drugi zid nije mi moguće jer ja neću krevete na psrat, jer svaka će imati svoj dio za spavanje it ditd....
ne mogu radi ostalog namještaja ormara i svega izmještati radijator jer je baš sa puno rebara