cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djecija soba

clock-img

08.09.2011, 20:23

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: tinkerbelll

Hvala Tajra!!! a ukoliko budes zainteresovana da gubis vrijeme na ovakav nacin pogledaj na dragoart.com instrukcije za netalentovane crtace- fenomenalne su...

Zeno draga, sta mi pocini...
user posted image
Divna stranicauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

08.09.2011, 20:46

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: ElmaB

IZVORNA PORUKA: leona81

ima li gdje kod nas ovako nesto

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_70_10751_-1_14690_133310_10001_

mi jos nemamo svoju sobicu jer imamo samo jednu spavacu ali jako veliku, pa posto se malena vrti mi bi da priblizimo njen krevet uz nas i s jedne strane stavimo zastitu, spavala je do godine u drvenom kreveticu, pa u putnom i sad bi pred drugi rodjendan da joj uzmemo pravi krevet, do nekih4, 5 godina da moze u njemu spavati. ne bi nesto preskupo jer abd iduce godine pocinjemo raditi kucu pa cemo se opet seliti.

Ima u BBI centru,dječije sobe Čilek. Ja sam svojima kupila krevet u krevet i te ogradice se kupuju posebno. Možeš ih kupiti koliko želiš. Ja sam kupila jednu jer mi je dovoljna. Kasnije ću vam sliku postaviti.

u baby centru u BBI se moze naruciti ogradica koja je od materijala kao oni pokretni krevetici mrezasti...okvir od cvrsceg materijala a sredina mrezasta...77 km... a kako im roba treba doci ovih dana mozda i dobiju...pogledaj...

elma koja je cjena ogradice u Cileku

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

18.09.2011, 21:11

clock-img

muby

pencil-img

730

Danas je moj djecak konacno presao u svoju sobu.
Citav vikend sam gletovala krecila i spremala. Nismo kupovali novi namjestaj vec smo iskobinovali postojeci. Jos par detalja da sedimo i bice ekstra :)

slika

clock-img

18.09.2011, 21:12

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: muby

Citav vikend sam gletovala krecila i spremala. Nismo kupovali novi namjestaj vec smo iskobinovali postojeci. Jos par detalja da sedimo i bice ekstra :)

slika

divnouser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.09.2011, 21:14

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

slika

divnouser posted image user posted image user posted image

i mei se svidja. Jednostavno, funkcionalno i skroz skladno. Svidja mi se komb. boja. Ma 5+user posted image

clock-img

18.09.2011, 21:15

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

slika

Ova traka na zidu je bas superuser posted image

Ali kad vidim ovu podignutu nogu u kreveticu, najezim seuser posted image
Imam jos nocne more zbog togauser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

18.09.2011, 21:52

clock-img

muby

pencil-img

730

Iskreno i mene je malo strah da nece prelaziti ogradu. Do sada je krevetic bio postavljen do bracnog i spustena ogradica pa je bez problema prelazio. Tjesi me cinjenica da je vrlo pazljiv i oprezan i igra na sigurno.

clock-img

18.09.2011, 21:54

clock-img

muby

pencil-img

730

a traku kipila davno u magma home
prvo bila 19 pa snizena na 5 i nesto
ja kupila za 1,7 km :)
taman mi se uklopila u moje zamisljene boje

clock-img

19.09.2011, 07:39

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Traka ima jos uvjek u Turbo Limacu u Grand centru i za curice i za muske i kostaju 1.7 KM.

clock-img

19.09.2011, 20:44

clock-img

muby

pencil-img

730

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Evo da i mi napokon pokazemo nasu sobicu ... uskoro ce nam 4 mjeseca i polako se pripremamo da i zvanicno predjemo da spavamo u sobici jer smo do sad bili u koljevci kod mame i tate :) Nadamo se da ce vam se svidjeti :)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sta je ovo ovako lijepo
ostala sam bez daha
user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2011, 21:07

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

I ja,bas je lijepa sobica,sve mi se svidja.user posted image user posted image user posted image
Ove tapete sa user posted image user posted image su predivne....wauuu.... Bas sam ostala bez daha....

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

19.09.2011, 21:42

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Mi jos sutra okrecimo nasu sobicu i unosimo namjestaj !K. hoce 2 zida plava,2 zelena na sto ce to liciti vze nemam! E sad sam ja u nedoumici,znam kakav ormar zelim,ali ne znam sto se tice kreveta...dakle,gledala sam krevet djeciji ,ispod kao latica ali tu je u stvari pomocni krevet.Dali neko ima i koliko je to funkcionalno?evo slicice nasla na temi o krevetima klik

clock-img

19.09.2011, 21:47

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

hatepsut, trebalo bi biti funkcionalno...
u toj latici mozes skupiti igracke, a kasnije imas jos jedan krevet za goste-prijatelje...

I mi cemo cekati tvoje slicice kad bude gotovo...

clock-img

19.09.2011, 22:07

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

A ja sam planirala i drugi madrac odmah uzeti jer kad mu dodje drug ili rodjak da mogu spavati.Budem slikala,naravno,sama cu da bojim zidove s svojim djecakom ima da bude dar mar.Samo da mm ugrabi bar nekoliko sati ranije s posla,pa da kupimo namjestaj za sobu.Mi jedva cekamo,jer se K. 9g. "potuca" po dnevnom i nasoj spavacoj vise mi ga zao.A dnevni boravak i trepezarija bilo u pola kuce i pukne mi film ukinem trepezariju i pregradim djetu sobu.

clock-img

20.09.2011, 07:59

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Jeli neko gledao onaj rozi auto krevet u Cileku i kakva su Vam misljenja!

clock-img

20.09.2011, 09:38

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Mi jos sutra okrecimo nasu sobicu i unosimo namjestaj !K. hoce 2 zida plava,2 zelena na sto ce to liciti vze nemam! E sad sam ja u nedoumici,znam kakav ormar zelim,ali ne znam sto se tice kreveta...dakle,gledala sam krevet djeciji ,ispod kao latica ali tu je u stvari pomocni krevet.Dali neko ima i koliko je to funkcionalno?evo slicice nasla na temi o krevetima klik

mi imamo novi krevet sa ladicom dole, super je. sad drzimo igracke tu. odlicna je varijanta kasnije jer moze prespavati neka drugarica, rodica, a i planiramo aBd drugo dijete pa ce to biti super jer ne zauzima puno mjesta a idealno je za 2 djece.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

20.09.2011, 18:32

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

IZVORNA PORUKA: leona81

mi imamo novi krevet sa ladicom dole, super je. sad drzimo igracke tu. odlicna je varijanta kasnije jer moze prespavati neka drugarica, rodica, a i planiramo aBd drugo dijete pa ce to biti super jer ne zauzima puno mjesta a idealno je za 2 djece.

Super,i ja cu najvjerovatnije taj da kupim (izuzev ako mi se svidi nesto drugo).
I tqko smo mi obojili zidove,plava super,a zelana...cini mi se pretamna al vidjet cu dok se jos osusi...bas peglam samu sebe,ne znam sto mi je ovo trebalo user posted image

clock-img

10.10.2011, 12:52

clock-img

Anoniman

ovo je Nikolina sobica, jos uvijek samo za igru jer jos spava u kreveticu u nasoj sobi . Planiramo kupiti novi krevet za njega  ,a sad zasad izgleda ovakouser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
ovo je crtež iznad njegovog  krevetica ..
user posted image

clock-img

10.10.2011, 12:59

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Marijana divna soba,svaka castuser posted image user posted image

Hello, it's me...

clock-img

10.10.2011, 13:04

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Mi imamo takav jedan krevet a i od brat je takav kupio starijoj curici u kojoj sada kako su prestali sa kreveticem spavaju obadvije i super funkcionalno je... ja doduse moj koristim za goste a ako Bog da planiram ubrzo Lamiji da kupim u Ikeji, evo nema ga na slici al na ovaj fazon je kao sto ti hoces...

Muby i Marijanna, sobice su vam prelijepe =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

10.10.2011, 13:18

clock-img

Anoniman

emica _sa i ilhana hvalauser posted image hatepsut i ja planiram Nikoli kupiti il praviti po mjeri takav krevet, aBda pa budemo imali jos djece takav krevet mi je puno bolja opcija nego kreveti na kat..

clock-img

10.10.2011, 13:42

clock-img

Mamarica

pencil-img

185

Divne su vam sobice!

Neko je pitao za rozi krevet-auto u Cileku, ja sam ga gledala, ali sam pobjegla glavom bez obzira kad sam cula cijenu (oko 1.500 KM).

Sto se tice ovog kreveta sa dodatnom ladicom, i moja ga djevojcica ima, nas je iz Kiki programa i praktican je. U ladici drzimo igracke. Ja bih vas samo napomenula kad uzimate ladicu koju cete koristiti za spavanje, da provjerite dimenzije ladice zbog madraca jer ova nasa je uza i kraca od samog kreveta (krevet je 90 x 200 cm), pa da vam ne bude problem za madrac jer su mozda nestandardne velicine.

I moja kcerkica je nedavno uselila u svoju sobu, vecinom je sve po njenoj zelji, sve sljasti od roze, ali neka iscejfi. Postavicu koju slicicu dok skinem.

clock-img

10.10.2011, 14:11

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

I ja sam gledala te krevete ali mi je 1300-1500 KM bas previse,mislim svaka cast ko ima para na bacanje,ali bas je puno.

Mamarica stavi slikiceuser posted image user posted image

Hello, it's me...

clock-img

10.10.2011, 14:22

clock-img

aya 05

pencil-img

158

I mi imamo krevet sa ladicom,super nam je.
Sad nam sluzi za smjestaj igracaka ladica,a kad beba poraste samo kupimo madrac i spavaju skupa.Sto se tice madraca,to neka vas ne brine,u Nobilu ih rade po mjeri i super su.

clock-img

10.10.2011, 14:37

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: Mamarica

Divne su vam sobice!

Neko je pitao za rozi krevet-auto u Cileku, ja sam ga gledala, ali sam pobjegla glavom bez obzira kad sam cula cijenu (oko 1.500 KM).

Sto se tice ovog kreveta sa dodatnom ladicom, i moja ga djevojcica ima, nas je iz Kiki programa i praktican je. U ladici drzimo igracke. Ja bih vas samo napomenula kad uzimate ladicu koju cete koristiti za spavanje, da provjerite dimenzije ladice zbog madraca jer ova nasa je uza i kraca od samog kreveta (krevet je 90 x 200 cm), pa da vam ne bude problem za madrac jer su mozda nestandardne velicine.

I moja kcerkica je nedavno uselila u svoju sobu, vecinom je sve po njenoj zelji, sve sljasti od roze, ali neka iscejfi. Postavicu koju slicicu dok skinem.

Imas u Jyski madrace za takve latice ;) Pogledaj tamo

Jao Emica_sa, zar je toliko skupo to dole? ovdje se krecu oko 300-750 KM

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Zadnji članci

article-img