cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djecija soba

clock-img

03.05.2011, 23:43

clock-img

Anoniman

Ilhanauser posted image ...ljubi mi to malo u coskuuser posted image user posted image user posted image
lako tebi kad ti je ikea domuser posted image user posted image

clock-img

03.05.2011, 23:44

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Hvala drage =)

Ove foteljice su mi u fazonu prefarbacanja trenutno, pokusavam da im promjenim boju u nesto neutralnije jer sam ih kupila polovne a jedna plava jedna crvena, neide nam uz ostatak... a tepih se evo odavno kanimo da uzmemo samo smo lijeni i za to al sam nasla prelijep u Ikeji okrugal =)

Zavjese takodjer nisu mi u stimungu pa mozda kad budem dole nadjem nesto da mi pase =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

03.05.2011, 23:44

clock-img

Anoniman

Zaista je svaka rijec suvisna.
Ovo je wowwwuser posted image user posted image user posted image user posted image

Da L. u njoj provede sretno djetinjstvo!  user posted image

clock-img

03.05.2011, 23:46

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: dadada

Ilhanauser posted image ...ljubi mi to malo u coskuuser posted image user posted image user posted image
lako tebi kad ti je ikea domuser posted image user posted image

Haha mislim fakat da je 98 % od stvari u njenoj sobi iz Ikeje hahah =) Nisu samo zavjese, saksije, ono iznad kreveta i dvorac hahaha =)
(saksije su solje za kahvu bez rucke hahah)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

03.05.2011, 23:49

clock-img

sheri

pencil-img

1515

ilhana svaka castuser posted image user posted image user posted image ja ne bih izlazila iz ovakve sobiceuser posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

03.05.2011, 23:49

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

i ja  zelim  sobu  za  djecu..i  atelje  i  prooostttooora  joss...ubi  me  ova  guzva  u stanu..

ja  super  je  sobac...i  prostran  i  sav  princezast..jao  i  ikeastuser posted image user posted image ,,,mi nemamo  ikeuuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

03.05.2011, 23:51

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Ja se nadam ikeji u BiH ubrzo =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

03.05.2011, 23:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ilhana*

nema sanse...nemamo dovoljno stanovnikauser posted image user posted image ...tako culauser posted image user posted image

clock-img

03.05.2011, 23:56

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Ilhana*

nema sanse...nemamo dovoljno stanovnikauser posted image user posted image ...tako culauser posted image user posted image

Cim se fabrika otvara znaci bice i bar jedna u BiH ;) uh ovome se isplati jer oni furaju cijene prema standardu drzave ;) A zna da ce mu u BiH ici dobro ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

03.05.2011, 23:59

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

sipak  imuser posted image user posted image user posted image   a   sto  god otvore ovdje  ,  sto  je  vani  ok  i  povoljno...kod  nas  bude samo  30 posto proizvoda  i 50% skupljeuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

04.05.2011, 00:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

sipak  imuser posted image user posted image user posted image   a   sto  god otvore ovdje  ,  sto  je  vani  ok  i  povoljno...kod  nas  bude  30 posto proizvoda  i 50% skupljeuser posted image

ovo si u pravu 100% bas me zanimaju cijene u H&M u Zagrebuuser posted image

clock-img

04.05.2011, 00:05

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Ne fakat neki dan je bio intervju sa ovim svedom sto je osnovo IKEA i kaze on da se njemu isplati prilagoditi standardu i to praktikuje u svakoj drzavi jer je skonto ako naprimer smanji malo cijene, prilagodi ih prema standardu drzave prodat ce vise.

On je jedan od najbogatiji na svijetu, vjerovatno zna sta radi ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

04.05.2011, 00:09

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

user posted image user posted image   pametan  cojek,  nego  sto ga  nemauser posted image user posted image

joj  noa..kad  vidi ili dobijem  HM-ove  robe  ta  trane..ma  poludim..jos  kad  mi  kazu  da  je  bud  zasto  na  snizenju  uhhh....a u  ovoj  nasoj  supi od  3 metras   napucavaju  cijene  uhhhh...jos  mi  je  cudno  kako  je  tommy hil.  otvoren  i  drama  skup,  dok  je vani  to  neki  srednji  standard...a  hm  los,  ike nema  i slicno.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

04.05.2011, 00:18

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Ja imam h&m kod komsinice u garazi user posted image user posted image user posted image user posted image . Danas sam bila na snizenju, obukla se od do za 25 km. Jos kupila Ajsi japanke i starke koje mogu biti i duboke i plitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

04.05.2011, 00:21

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Ilhana sobica je predivna user posted image user posted image user posted image . svaka cast za trud user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

04.05.2011, 00:27

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: noa

ovo si u pravu 100% bas me zanimaju cijene u H&M u Zagrebuuser posted image

pa ono srednje.za naš standard skupo,a za njih taman pošto je inače kod njih roba skuplja,npr majica 70-100kn,i to 70 na sniženju.

clock-img

04.05.2011, 00:30

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ilha predivnouser posted image user posted image user posted image i koliko samo prostora imauser posted image

clock-img

04.05.2011, 07:50

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Ilhana sobica je preeelijepa, super prostor imaš za malenu mashAllah!

Naš prostor u sobici je puuuno više ograničen, jer se radi o samo 6-7 kvadrata.

Ali smo ga opremili i L. uuuživa u njemu, postavit' ću sličice čim prije user posted image ...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

04.05.2011, 08:47

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ilhana, bas lijepo sredjen prostor...user posted image

Tebi se zavjese ne svidjaju, a ja uvijek prvo primjetim tvoje zavjese.
Jos pamtim one iz tvoje stare kuce.
Kod nas zavjese uvijek kicaste, pretanke i presjajneuser posted image

Ovaj bijeli namjestaj me sve vise privlaci, ali mi se ne svidja kako se uklapa s podovima...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

07.05.2011, 12:43

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Evo da i mi napokon pokazemo nasu sobicu ... uskoro ce nam 4 mjeseca i polako se pripremamo da i zvanicno predjemo da spavamo u sobici jer smo do sad bili u koljevci kod mame i tate :) Nadamo se da ce vam se svidjeti :)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

07.05.2011, 14:12

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

user posted image user posted image user posted image super sobica preslatkouser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

07.05.2011, 14:51

clock-img

Anoniman

prelijepa sobica wouu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image extra .....
P.S. imamo i mi ovakvog konju al smedjeg samo al ga se anel i dan danas boji priciuser posted image user posted image user posted image ......presladak je user posted image

clock-img

07.05.2011, 14:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: zaha

prelijepo Ilhanauser posted image

potpisujem user posted image i da dodam ja nebi izlazila iz te sobice user posted image kako je lijepaaaaaauser posted image

clock-img

07.05.2011, 17:37

clock-img

Anoniman

cickolini...predobra jeuser posted image user posted image user posted image

vi nebiste izlazili...a ja ne bih smjela uciuser posted image ko da je iz zurnala kakvoguser posted image

clock-img

07.05.2011, 18:48

clock-img

Anoniman

Ilhana i cickolini premedene su sobice za vaše princeze...user posted image user posted image
Ilhana u Lamijinoj sobici može stat još puno krevetićauser posted image

Zadnji članci

article-img