cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djecija soba

clock-img

10.02.2011, 11:20

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Mi već imamo ugaoni ormar iz ove kolekcije bukva-bijelo kombinacija i sada ćemo nastaviti sa krevetom i policama, jer napokon će biti mjesta za to.
A ja kako se užasavam roza boje user posted image , planiram obojiti zidove u blijede nijanse lila i zelene, a onda ih "razbiti" naljepnicama i ukomponirati sve tepihom i zavjesama.
Jedva čekam user posted image .
A Ema kad god je pitam koju će boju, kaže plavu. I to onu što ja zovem "željo plava", da plavlja ne može biti user posted image .
Nadam se da ću je premuntati naljepnicama, hehe.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

07.03.2011, 20:40

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: emma.L

Mi već imamo ugaoni ormar iz ove kolekcije bukva-bijelo kombinacija i sada ćemo nastaviti sa krevetom i policama, jer napokon će biti mjesta za to.
A ja kako se užasavam roza boje user posted image , planiram obojiti zidove u blijede nijanse lila i zelene, a onda ih "razbiti" naljepnicama i ukomponirati sve tepihom i zavjesama.
Jedva čekam user posted image .
A Ema kad god je pitam koju će boju, kaže plavu. I to onu što ja zovem "željo plava", da plavlja ne može biti user posted image .
Nadam se da ću je premuntati naljepnicama, hehe.

emma.L nama se aBd blizi april, i evo jedva cekam radove i pravljenje Lunine sobice, jupiii!!! U toku naredne 2/3 sedmice cu "naruciti" stolariju a ukoliko bude odredjeno potrebno vrijeme za cekanje narucicu i sobicu, to cu provjeriti do kraja sedmice.

Mislim da cemo def.se odluciti za zelenu varijantu, mada mi je bijela u opciji takodjer, budem jos malo razmislila hihi.

Jedva cekam!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

08.03.2011, 15:33

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Ja pronađoh i divan tepih za curice i ista ta blijeda lila koju sam htjela na zidove i sad odjednom promjena u neku toplu nijansu žuteuser posted image  - nešto mi bez veze sina u to odmah po rođenju uvaliti (mislim, možda bude i curica, ali ipak, ako je dečko svakako ga jadnička čekaju bodiji i štrample na cvjetiće, pa još i zidovi i tepih user posted image ).
A portaga za neutralnim tepihom još traje user posted image .

clock-img

09.03.2011, 09:27

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

Ja još uvijek samo maštam o dječijoj sobi, mislim imamo je ali je poluprazna, samo krevetic i police. AkoBogda planiramo možda za jednu godinu praviti sobu po mjeri, ormar + krevet  a kasnije još radni sto da ne smeta dok se igramo user posted image

Boja drveta će biti svijetla, vjeroivatno neka nijansa bijele, možda police ili par ladica u nekoj veseloj boji sličnoj kao boja zidova ili tapeta. A boja zidova ili tapeta  će biti  prljavo žuta ili zelena, baš kao što emaL reče da može poslužiti i dječaku i djevojčici. Baš je lijepo maštati user posted image , a tek realizovati, sretno vam sa uređenjem, uživajte...

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

09.03.2011, 13:43

clock-img

ena23

pencil-img

2131

Ja pronađoh i divan tepih za curice i ista ta blijeda lila koju sam htjela na zidove i sad odjednom promjena u neku toplu nijansu žuteuser posted image  - nešto mi bez veze sina u to odmah po rođenju uvaliti (mislim, možda bude i curica, ali ipak, ako je dečko svakako ga jadnička čekaju bodiji i štrample na cvjetiće, pa još i zidovi i tepih user posted image ).

kako sam se nasmijala na ovaj post user posted image i mojoj MOZDA curici ce dopasti plave strample i bodiji na autice i avione user posted image ako bude jos jedan pisonjica dobro i jest... zato ja cekam nalaz ultrazvuka da bi pocela mastati o bojama u sobici, koju planiramo svakako srediti i nastaniti do 2. augusta user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

09.03.2011, 13:50

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: ena23

kako sam se nasmijala na ovaj post user posted image i mojoj MOZDA curici ce dopasti plave strample i bodiji na autice i avione user posted image ako bude jos jedan pisonjica dobro i jest... zato ja cekam nalaz ultrazvuka da bi pocela mastati o bojama u sobici, koju planiramo svakako srediti i nastaniti do 2. augusta user posted image

Imam prijedlog za vas 2: organizujte mini baby-bazar (ukoliko drugo dijete bude suprotnog spola)! Zamjenite cvjetiće za autiće, plavo za roze itd..Hehehe

Eh sada, što se tiče tepiha, meni su najbolji šareni tepisi, koji su mješavina boja, zelena, crvena, plava, roza, žuta itd. Oni zaista nisu vezani za isključivo jedan spol! user posted image

clock-img

09.03.2011, 16:16

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Ali gdje ih naći?
Našla sam bijeli na cvjetove, hajde i cvjetovi mogu proći jer su ludi i šareni, ali bijelo u dječijoj sobi ne može nikako user posted image .
Sada tražim Winnija i kompaniju, mislim da ću to najlakše naći, barem sam viđala kad smo ovu sobu uređivali.
A neki dan mm i ja pričamo kako smo se super raširili, djeca svoju sobu, mi svoju i skontamo da će možda tako biti još par godina, hahaha. Ako bude dječak mogu jedno vrijeme zajedno, a onda opet razdvajaj i ti majko razvlači spužve po dnevnoj kao i sada user posted image .
Ma samo neka ih, makar ja na balkonu spavala user posted image .

clock-img

20.03.2011, 23:15

clock-img

Anoniman

da vam pokažem sta sam crtala po zidovima Nikoline sobeuser posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

20.03.2011, 23:17

clock-img

N_N

pencil-img

1860

marijana user posted image user posted image  predobro!!! Svaka čast! user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

20.03.2011, 23:18

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Ovo si po nekim kalupima radila ili?? Čime si bojila?

clock-img

20.03.2011, 23:26

clock-img

Anoniman

gledala u slikovnicu il slicno i crtala,a bojila temperama.. sad mi je žao sto nisam kupila prave boje  al nema veze ..

clock-img

20.03.2011, 23:29

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: marijanna

gledala u slikovnicu

Duboki naklon, svaka čast!

clock-img

20.03.2011, 23:31

clock-img

Anoniman

hvalauser posted image vecinu sam nacrtala jos dok sam bila trudna,kad bi mi bilo dosadno crtala bih.. otkako se nikola rodio uspjela sam nacrtati samo zvonku i bambia, voli te crtice pa se bas razveselio kad ih je ugledao na zidu svoje sobe

< Poruku je uredio marijanna -- 20.3.2011 23:32:12 >

clock-img

20.03.2011, 23:32

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Marijana, fenomenalno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

20.03.2011, 23:35

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Marijanna prelijepouser posted image user posted image Mogla bi te zamoliti da meni jednom kad se nades u blizini nacrtas ove delfine iznad djecijeg krevetica, bas mi se svidaju i ovaj Zekoooooooo Duskouser posted image

clock-img

20.03.2011, 23:45

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Marijana user posted image user posted image odlicno, prelijepo...uvijek se odusevim kad vidim kako ljudi imaju smisla za crtanje. Moja drugarica je nesto slicno radila, samo kod nje su bukvalno cijeli zidovi obojeni, na jednom je Nemo, ribice, more, na drugom je suma sa zivotinjama prelijepo izgleda.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

21.03.2011, 11:58

clock-img

Anoniman

hvala vamuser posted image sporty ma naravno, dogovorit cemo se jedno jutro pa cu doci nacrtati nasoj imenjakinji.. 

< Poruku je uredio marijanna -- 21.3.2011 11:59:10 >

clock-img

22.03.2011, 23:18

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: marijanna

hvala vamuser posted image sporty ma naravno, dogovorit cemo se jedno jutro pa cu doci nacrtati nasoj imenjakinji.. 

Tek sad vidila hvalaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MM joj danas naljepio iznad krevetica neke zvjezdice ma prelijepo, izgleda kao nebo kad se ugasi svjetlo. Ostavila sam prostor za Zeku ili Zvonkuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2011, 18:21

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

marijanna svaka čast! Moj domet je otići u Tvornicu snovai odabrati naljepnice user posted image , nikad nisam znala lijepo crtati. Da si bliže, da te i ja uposlim.

clock-img

26.03.2011, 15:22

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Marijanna svaka cast za kreativnost!

Samo da vam javim da smo upravo narucile sobicu, kombinacija sto sam negdje ranije pisala, bukva+zelena, a detalji ce biti rozi, jer ipak to mora biti njena "Balbi" soba (Barbi) hehe. Kupila sam joj plasticnu kutiju na tockice u roza boji sa Barbie slikom, a posteljinu + prekrivac vec ima u tom kompletu. Jos storice kada se stolarija uradi i krecemo polako ;-)))

JUPIII, sretne smo!!!

clock-img

25.04.2011, 15:40

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Update:

Stolarija postavljena, roletne također, zidovi i podovi urađeni, grijanje sprovedeno, stora i luster postavljeni, samo se još sobica (jedva) čeka hehe..

clock-img

03.05.2011, 15:25

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Djana, stize li sobica?
Jesi li zadovoljna?user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

03.05.2011, 23:38

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Nije jos 100% gotova al skoro...

Trenutno smo u fazonu princeza... =)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

03.05.2011, 23:40

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

divnouser posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

03.05.2011, 23:42

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

prelijepo Ilhanauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Zadnji članci

article-img