cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djecija soba

clock-img

05.01.2011, 09:01

clock-img

muby

pencil-img

730

IZVORNA PORUKA: tajra

One sarene od tanke plastike sto budu u igraonicama...
Cijena je 15KM, a dodje ih, mislim, pedesetak...

mi smo u merkuru na stupu ljetos kupili bazen i tih 50 loptica za manje od 10 KM

clock-img

05.01.2011, 10:56

clock-img

H...

pencil-img

230

Kako mislis igraonica?
Za jedno ili vise djece?

Evo ideja:
1.Na pod onaj itison sa auto stazama i/ili sa igrom skolice
2.Na zid neki materijal kao skolska ili magnetna ploca da se moze pisati
3.Bazen mozes napraviti ili staviti neki veliki za plazu, a loptice mozes kupiti u Interexu...
3.tobogan
4.autici, konjici i ostalo za guranje i jahanje
5.kutak za djevojcice
(kuhinja ili "sminkeraj")
6.kutak za djecake (garaze ili radionica)
7.ogledalo...

Ovo mi je palo na pamet, a ti izaberi sta ti odgovara nakon odgovora na moja dva pitanjauser posted image

hvala na savjetima...u pitanju je mala igraonica za jednog djecaka koji je jos mali za tog ali skupljam po malo ideje i kupujem stvarcice pa cu na proljece kad budemo kucu radili spremiti i njegovu malu igraonicu..
obzirom da je djecak br.5 otpada :)

a jel mi zna neko reci za tepih sa stazama za autice jel ima uzeti po mjerinpr.3*4m i gdje?

clock-img

05.01.2011, 11:08

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: H...

Kako mislis igraonica?
Za jedno ili vise djece?

Evo ideja:
3.Bazen mozes napraviti ili staviti neki veliki za plazu, a loptice mozes kupiti u Interexu...
3.tobogan
5.kutak za djevojcice
7.ogledalo...

Ovo mi je palo na pamet, a ti izaberi sta ti odgovara nakon odgovora na moja dva pitanjauser posted image

hvala na savjetima...u pitanju je mala igraonica za jednog djecaka koji je jos mali za tog ali skupljam po malo ideje i kupujem stvarcice pa cu na proljece kad budemo kucu radili spremiti i njegovu malu igraonicu..

a jel mi zna neko reci za tepih sa stazama za autice jel ima uzeti po mjerinpr.3*4m i gdje?

moze...imas na otoci u objektu gdje je dallas tj. konzum...imas itison s tom cestom...uzmes koliko ti treba

clock-img

05.01.2011, 11:45

clock-img

H...

pencil-img

230

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: H...

Kako mislis igraonica?
Za jedno ili vise djece?

Evo ideja:
3.tobogan
5.kutak za djevojcice
7.ogledalo...

moze...imas na otoci u objektu gdje je dallas tj. konzum...imas itison s tom cestom...uzmes koliko ti treba

hvala na odg.

a jel zna neko jel ima u Fisu u Vitezu kupiti naljepnice za zidove??? i boje za stakla???

clock-img

13.01.2011, 10:09

clock-img

Anoniman

Mi smo ovih dana sebi napravili posla ali isplatilo se... ne mogu vam opisati oduševljenje kad je A ovo sve ugledao na zidu, najsmješnije mi je što pokušava sjesti na voz i broduser posted image
user posted image

clock-img

13.01.2011, 10:10

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Breskva

Mi smo ovih dana sebi napravili posla ali isplatilo se... ne mogu vam opisati oduševljenje kad je A ovo sve ugledao na zidu, najsmješnije mi je što pokušava sjesti na voz i broduser posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ko je ovo pinturisao...fakat je superuser posted image
avion i sunce posebnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.01.2011, 10:12

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

user posted image

Svaka casttt breskvaauser posted image user posted image user posted image , prelijepo jee

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

13.01.2011, 10:13

clock-img

juni

pencil-img

1102

Super je, svidja mi se bas, bas ... user posted image

EMIL,7.9.2008.

clock-img

13.01.2011, 10:15

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

user posted image

I mi smo isto tako mislili kad smo lamki prosli put pravili...

Breskvice, sta si ti po zanimanju? Pravi si umjetnik...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

13.01.2011, 10:21

clock-img

Anoniman

Ej Hanady ti izabra ono što je mm radiouser posted image user posted image user posted image ...Ma našli slike na netu, onda ih pripremili u fotošopu, pa pomoću projektora crtali, pa farbali pomoću onih dipi boja...
user posted image user posted image user posted image Ilhana baš si me nasmijala ja sam samo maštovita a mm sve ide od ruke pa tako da se dopunjavamo, većina je ovoga njegova zasluga...
Al moje zanimanje zahtjeva i kreativnost ...

< Poruku je uredio Breskva -- 13.1.2011 10:23:07 >

clock-img

13.01.2011, 10:22

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Ej Hanady ti izabra ono što je mm radiouser posted image user posted image user posted image ...Ma našli slike na netu, onda ih pripremili u fotošopu, pa pomoću projektora crtali, pa farbali pomoću onih dipi boja...
user posted image user posted image user posted image Ilhana baš si me nasmijala ja sam samo maštovita a mm sve ide od ruke pa tako da se dopunjavamo, većina je ovoga njegova zasluga

Hehe ja kontam ti ovo crtala bez pomagala... zato govorim... i mi smo projektor koristili i opet cu ako Bog da ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

13.01.2011, 10:25

clock-img

Anoniman

ma ništa bez pomagalauser posted image user posted image user posted image , nama su ovo umjetnici i savjetovali ovako i oni rade

clock-img

13.01.2011, 10:25

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image user posted image Ilhana baš si me nasmijala ja sam samo maštovita a mm sve ide od ruke pa tako da se dopunjavamo, većina je ovoga njegova zasluga...

ma dobro sladak mi avion...nekako mi buckast i baš sladakuser posted image user posted image user posted image

al ovo sa projektorom je zaista dobar štos...moram ja ovo da probam...al na nekom zidu koji s ene vidi...npr. iza ormarauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.01.2011, 10:38

clock-img

Anoniman

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2011, 10:52

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Kakve su to boje?

A zid suuuuuuuuuper izgledauser posted image
Jos kad Alim "docrta"user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

13.01.2011, 11:01

clock-img

Anoniman

joj šuti to za docrtavanje vidio sad kako to mi radimo pa i on hoće ja belaja sad sad će biti crteža po čitavom stanu, al ostavila sam jupol pri ruciuser posted image
Tajra to su ove boje, mada može i temperama al mi smo ove neke već imali pa smo ih iskoristili...
user posted image

clock-img

13.01.2011, 11:21

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

13.01.2011, 16:17

clock-img

leli§

pencil-img

1201

user posted image

odlicno ste vi ovo odradili user posted image user posted image  bas je slatko user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

14.01.2011, 10:27

clock-img

muby

pencil-img

730

user posted image

predivno user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2011, 14:14

clock-img

Anoniman

Sobice su preslatke, a veliko bravo breskvi i njm, radite li po narudzbiuser posted image , i mi cemo aBd uskoro imati prostora za sobicu, vec smo kupili krevet i ormar u cileku pa jedva cekamo da to smjestimo i ukrasimo detaljimauser posted image , a najvjerovatnije cu iskoristiti one ideje iz Tvornice snovauser posted image , jedino ako breskva pristane doci da slika onda ce to biti druga pricauser posted image

clock-img

29.01.2011, 18:40

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Evo ovako je izgledala Lunina soba (nasa spavaca soba) do prije par mjeseci, sada je opet nasa spavaca soba to a Luna ce u naredna 2 mjeseca "dobiti" sobu (zatvaramo balkon i pravimo joj sobu..).

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

02.02.2011, 09:58

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Soba je krasna, ali manekenka je prekrasna user posted image .
Mi kupujemo veći stan, Ema će dobiti veću sobu i jedva čekam da ukrasimo zidove i kupimo tepih i mali stol i stolice za njenu raju kad dođu user posted image . U sadašnjoj se jedva dvoje djece moglo igrati. I ona je bila s ljubavlju opremana, ali je zaista falilo prostora i za sve igračke koje ima, a ne za nešto dodatno. Odlučili smo da će nova soba biti jedina prostorija u stanu na kojoj nećemo štedjeti.
Zna li itko koliko koštaju oni setovi naljepnica za zidove iz Tvornice snova? 

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

09.02.2011, 14:31

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

emma.L hvala na komplimentu  user posted image  , ona je ipak glavna faca u kući hahaha...

Mi smo planirali praviti kuću sljedeće godine, pa nam je privremeno rješenje zatvaranje balkona i tu pravljenje sobice. Jeste da će biti mala (6 kvadrata), ali za početak dovoljna hehe.

Mi ćemo njoj uzeti KiKa sobicu iz Jela kolekcije, vagamo između zelene i lila boje...

Šta vi mislite o tome?

clock-img

09.02.2011, 23:29

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Mi smo pretjerali sa rozim i ljubicastim, tako da bih sada birala neku neutalnu boju, bijelu ili bez, a onda detaljima obojla sobu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.02.2011, 07:36

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Aha, ovo je katalog kolekcije:

http://www.jela.rs/catalog/kiki/

Kao što vidiš ima raznih boja, a kombinacije bijele je meni lijepa sa malo tamnijom bojom drveta (jedna od poslednjih slika na listi).

Ali možda mi je interesantna i zelena koja je baš nekako unisex?

Zadnji članci

article-img