Draga Tajra hvala ti za odgovor,
A sad ovako..posto mi radimo komodu po mjeri, cija ce povrsina znaci, sigurno biti veca od dimenzija jedne klasicne podloge za presvlacenje poput ove brevi koju si stavila, (iako ne znam koje su dimenzije i ako neko zna nek mi napise)..zanima me da li ta podloga s donje strane ima nesto sto se uklopi na komodu da ne šeta? Znaci, ona je oblika pravougaonika. Moja komoda ce biti duza od njenih duzih strana, ali zato mislim da se ove krace strane podloge za presvlacenje moraju podudarati sa dubinom komode
valjda da se uklope sta li?
Je li to tako ili nije? Dalje, koja je visina ovih komoda za presvlacenje, ja licno mislim da mi je visina koju sam nasla od 76 cm prenisko?!
I trece, ono sto si ti napisala za polozaj bebe tokom presvlacenja...ako sam dobro shvatila...na ovom primjeru
mama mora da se zavuce tamo gdje su one igracke ili ovamo na drugu stranu gdje je ovo nesto žuto da bi presvukla bebu?
Ili ako nista da napravi ovo sa ovim folom na prvoj slici koju si mi dala. Za sad mi se to cini jedinim rjesenjem, jos da vidim kako je izvodljivo sa čika stolarom
< Poruku je uredio vila.vilica -- 5.12.2010 16:45:01 >