cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djecija soba

clock-img

27.10.2010, 09:37

clock-img

seka87

pencil-img

253

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

I jos 2 user posted image

user posted image

user posted image

Juce sam mu kupila lampicu zvjezdano nebo....nesto kao reflektor, sa zutim zvjezdicama i u 4 ralicite boje

suuuuper a moze li se znati gdje si kupovala

nase malo zlato Lamija rodjena 1.10.2009. 3.200kg i 51cm

prvi zubic dobila sa 8 mjeseci

prohodala sa 10mj i 20dana

clock-img

27.10.2010, 09:42

clock-img

Anoniman

U Dk. prodavnica se zove panduro

clock-img

27.10.2010, 09:48

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

IZVORNA PORUKA: kovrdjava

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kovrdjava da li ste ovu sobicu pravili kod nekog stolara ili ste je negdje kupili...
bas mis e svidja ...
posebno iz razloga sto koliko sam vidjela ovo jekrevet s madracem a eto fino se moze iskoristiti i kao kauc.

ako ste kupovali moze li informacija gdje :) ?

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

27.10.2010, 13:57

clock-img

kovrdjava

pencil-img

303

Pravili smo po mjeri sobicu,a imaju 2 kreveta jedan koji vidiš,a drugi je kao ladica na izvlačenje tu sam također stavila madrac, a može biti kao kutija za posteljinuuser posted image user posted image user posted image

Koja ostane,zlata vrijedi...

clock-img

27.10.2010, 14:02

clock-img

HanaBana

pencil-img

1182

I mi planiramo praviti Hani krevet i ormar jer su kreveti zaista nenormalno skupi narocito u ovom fazonu a puno jeftinije izadje kupiti obradjene ploce, i samo ih sklopiti, sreca pa mi je mm stolaruser posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

clock-img

27.10.2010, 20:15

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Jao necete mi vjerovati al sam danas na snizenju naletila Lamiji krevet za 15 eura =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

29.10.2010, 00:15

clock-img

Anoniman

Moje princeze sobica :)

user posted image  

user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

Al ovako izgleda samo pred spavanje ;)))))

clock-img

29.10.2010, 01:21

clock-img

Anoniman

Malena sobica je predivna krevet za cistu desetku...
Ja sam malenom svom neki dan gledala da narucim krevet ima firma rucno rade , prelijepih ima ali iskreno 5.000 km ne mogu da dam za jedan krevet...Za te pare unekim drugim prodavnicama mogu 3 djecije sobe da opremim...

clock-img

29.10.2010, 08:20

clock-img

Anoniman

Malena sobica je predivna krevet za cistu deset_ku...
Ja sam malenom svom neki dan gledala da narucim krevet ima firma rucno rade , prelijepih ima ali iskreno 5.000 km ne mogu da dam za jedan krevet...Za te pare unekim drugim prodavnicama mogu 3 djecije sobe da opremim...

Marina ovaj kosta 2000dkkr ;)))))) ima dr.boja isto. Drvo je hrastovina, ma odlican krevet. Ako hoces stranicu posaljem ti, ima i drugaciji od ovoga.user posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 29.10.2010 8:22:01 >

clock-img

29.10.2010, 08:25

clock-img

taurus

pencil-img

3578

user posted image user posted image user posted image user posted image  Malena soba je prelijepa

clock-img

29.10.2010, 09:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Malena sobica je predivna krevet za cistu deset_ku...

Marina ovaj kosta 2000dkkr ;)))))) ima dr.boja isto. Drvo je hrastovina, ma odlican krevet. Ako hoces stranicu posaljem ti, ima i drugaciji od ovoga.user posted image

Moze lutko, posalji na pp

clock-img

29.10.2010, 10:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Moje princeze sobica :)

user posted image  

user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

Al ovako izgleda samo pred spavanje ;)))))

Malena preslatkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Zavjesa, krevet, stol i stolice, taburei....a posebno vlasnica sobe :)

clock-img

29.10.2010, 10:17

clock-img

Anoniman

I jos 2 user posted image

user posted image

user posted image

Juce sam mu kupila lampicu zvjezdano nebo....nesto kao reflektor, sa zutim zvjezdicama i u 4 ralicite boje

Marina, svidja nam se i vas kutak. Slicice i lampa su premedeni

clock-img

30.10.2010, 00:40

clock-img

Anoniman

Taurus , Pahuljice hvala puno user posted image user posted image

Marina evo link http://www.chedanthe.dk/shop/index.php?route=product/category&path=38_53

clock-img

30.10.2010, 09:05

clock-img

kovrdjava

pencil-img

303

Lampica je super,gdje si je kupilauser posted image user posted image user posted image

Koja ostane,zlata vrijedi...

clock-img

09.11.2010, 17:46

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: Crvena

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Crvena ovi oblacici i sunce sam uzela u nasem Dar-artu, to je nesto kao gift shop. Neki dan sam poslala mamu po jos jedno pakovanje, medjutim trenutno nemaju. Cim ja naletim uzecu i tebi pa ti nekako posaljem sa zadovoljstvom. Bude raznih varijanti, kod nas je sunce, tratincice, gljivice i sl. user posted image

Vazi, dogovoricemo seuser posted image

Oblacici i drustvo kupljeni. user posted image
Ja ih donosim u nedjelju na druzenje, ako ti neces dolaziti javi mi kome da ih ostavim.

clock-img

09.11.2010, 22:40

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Sobice su prelijepe! user posted image  Mi smo našu skoro završili, pa ovih dana postavimo refresh user posted image
Nunichi, super su vam ovi ukrasi, hočem i ja ovo sunce, oblake, hooooooćem user posted image  Ako ti bude usput, kupi i nama a mi ćemo te puno izljubitiiiiiiiiiiii kad nam dođeš user posted image

< Poruku je uredio N_N -- 9.11.2010 22:42:06 >

clock-img

10.11.2010, 20:38

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Eni user posted image user posted image
Provjerim jos do nedjelje, ali cini mi se da je samo jedno bilo ovakvo. Ali ima drugacijih ukrasa. Ima super vozic, cini mi se da ga IvanaTz ima, odlicno izgleda na zidu, imaju strumfovi, pink panter, spuzva Bob, ma svasta nesto.
Uglavnom izaberem ja nesto za novu sobicu. user posted image
Ljubac!

clock-img

10.11.2010, 21:57

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Mi ne sumnjamo u tvoj ukus user posted image
P.S. Jedva čekam da te upoznam user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2010, 22:14

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image
I ja tebe, mada kao da te i znam...samo sto ce sad biti face to face.

PS.
maloprije sam te tracala sa batterfly user posted image user posted image Dolazi i ona, samo malkice sam je morala nagovarati. user posted image
Ljubi pilice!

clock-img

11.11.2010, 10:46

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Da li neko od vas ima djecije sobe Kiki? Koliko se sjecam, prepoznala sam ih na slikama koje su neke forumasice postavljale. Ukoliko neko ima ove sobe, molim vas da mi javi gdje se te sobe mogu kupiti u Sarajevu i kakva su vam iskustva sa kvalitetom tih soba. Gledala sam katalog i vidim da se mogu kombinovati elementi. Ja bih sada htjela da kupim samo ormar, pa da za godinu dana (ili malo vise) kupim krevet i jos neke druge dijelove. Da li neko zna da li oni inace imaju ovakve sobe u ponudi ili je ovo samo trenutna kolekcija? user posted image  jos uvijek spava u svom kreveticu, ali nam treba ormar koji cemo i kasnije moci iskoristiti.

clock-img

11.11.2010, 11:01

clock-img

muby

pencil-img

730

Neco i meni se dopadaju kiki sobice. Ne znam kakav je kvalitet, sacekacemo da se javi neko sa iskustvom, ali znam da se mogu kupiti u malagicu, kalei i pretpostavljam svim vecim salonima namjestaja.

clock-img

11.11.2010, 12:10

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Ma draga Ilhana RR pa sta mi bona uradi? Pa ja sam na poslu, a evo sat vremena pregledam raznorazne ideje na ovoj stranici (planiramo praviti kucu u narednoj godini), ne mogu se odvojiti. Jako mi se svidja stranica, jos mi je bolja cak od www.bhg.com (Better Homes and Gardens) koja mi je do sada pored houseplans.com i slicno bila izvor inspiracije! Bravo user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Jao ima i ovdje sto znam da ce vam se svidjeti...

Soba kao iz bajke

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

12.11.2010, 00:06

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Da li neko od vas ima djecije sobe Kiki? Koliko se sjecam, prepoznala sam ih na slikama koje su neke forumasice postavljale. Ukoliko neko ima ove sobe, molim vas da mi javi gdje se te sobe mogu kupiti u Sarajevu i kakva su vam iskustva sa kvalitetom tih soba. Gledala sam katalog i vidim da se mogu kombinovati elementi. Ja bih sada htjela da kupim samo ormar, pa da za godinu dana (ili malo vise) kupim krevet i jos neke druge dijelove. Da li neko zna da li oni inace imaju ovakve sobe u ponudi ili je ovo samo trenutna kolekcija? user posted image  jos uvijek spava u svom kreveticu, ali nam treba ormar koji cemo i kasnije moci iskoristiti.

Mi smo prije 6,7 mj. kupili dječiju sobu iz programa Kiki, nekad davno sam i slike stavila dok još nije bila skroz završena. Kupili smo je u Udobnosti i to za vrijeme akcije. Ja sam planirala namještaj u sobi tako da sam kombinovala dijelove. Potrudit ću se da uslikam sobu ovih dana pa da ti stavim kako izgleda. Super je, baš sam zadovoljna, djeca skaču, udaraju igračkama od namještaj....hoću ti reći da ne strepimo nad njom i sve 5!

clock-img

13.11.2010, 15:32

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: N_N

Sobice su prelijepe! user posted image  Mi smo našu skoro završili, pa ovih dana postavimo refresh user posted image
Nunichi, super su vam ovi ukrasi, hočem i ja ovo sunce, oblake, hooooooćem user posted image  Ako ti bude usput, kupi i nama a mi ćemo te puno izljubitiiiiiiiiiiii kad nam dođeš user posted image

Nema oblacica mila, ali ja sam izabrala nesto po svom ukusu. user posted image
Ma sve je slatko, birala sam i birala, a Zara je cijelu radnju pretumbala. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 13.11.2010 15:33:59 >

Zadnji članci

article-img