cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djecija soba

clock-img

05.10.2010, 15:50

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

Sobice su za 10user posted image

Nunichi gdje si kupila ovo sunce i oblake?

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

05.10.2010, 22:33

clock-img

lirio

pencil-img

491

IZVORNA PORUKA: Amrino

Skuzila sam ovaj lezaj...Jel ima neko nesto slicno?
Zauzima malo prostora a moze se na njemu fino sjediti i spavati...a posto nam je jako mala djecija soba ovo mi izgleda kao super rjesenje.

user posted image

ovo mi je simpa skroz... kod mene sad dva djecaka dijele jednu sobu.... želim da imaju sto vise prostora za igru....

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

clock-img

06.10.2010, 09:08

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

IZVORNA PORUKA: lirio

Zauzima malo prostora a moze se na njemu fino sjediti i spavati...a posto nam je jako mala djecija soba ovo mi izgleda kao super rjesenje.

user posted image

ovo mi je simpa skroz... kod mene sad dva djecaka dijele jednu sobu.... želim da imaju sto vise prostora za igru....

Ima ja jedan takav i stvarno je praktičan ja sam przadovoljna sa njim.Zauzima malo prostora a ima ispod sandučić za posteljinu a što je naj važnije udoban je za spavanje.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

clock-img

06.10.2010, 12:11

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: lirio

user posted image

Ima ja jedan takav i stvarno je praktičan ja sam przadovoljna sa njim.Zauzima malo prostora a ima ispod sandučić za posteljinu a što je naj važnije udoban je za spavanje.

i ja imam isti ovakav, odlican je! praktican za pomjerit, a i meni stoji u maloj sobici.
kao sto mamin cvijetic rece ispod je veliki sanduk za posteljinu i kad se izvuce sa strane poprilicno je dug. jedina mana mu je sto je malo uzak.

clock-img

06.10.2010, 16:59

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Hvala drage moje. user posted image
Ja se upravo vratila iz kupovine polica, tepiha "Nodi" user posted image i male Tweety fotelje. user posted image
Puslica je odusevljena. user posted image

Crvena ovi oblacici i sunce sam uzela u nasem Dar-artu, to je nesto kao gift shop. Neki dan sam poslala mamu po jos jedno pakovanje, medjutim trenutno nemaju. Cim ja naletim uzecu i tebi pa ti nekako posaljem sa zadovoljstvom. Bude raznih varijanti, kod nas je sunce, tratincice, gljivice i sl. user posted image

Mamina princeza, ovaj krevet je nasljedstvo Zarino. user posted image Iz tajine sobe. user posted image A kupljen je u Lesnini, mana mu je sto na njega ne mogu zakaciti ogradicu jer je spuzva oko cijelog. Ali ja nju zagradim jednim velikim jastukom, velikim medom i velikom kravom. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 6.10.2010 17:00:40 >

clock-img

06.10.2010, 18:09

clock-img

malaaaa

pencil-img

677

http://user posted image

http://user posted image user posted image

ovo je ahmedova soba ali uskoro ce biti izmjena izbacujem krevetic i dobice svoj krevet  i jos neke stvari dosad mu je ovako bilo

clock-img

06.10.2010, 18:56

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: malaaaa

ovo je ahmedova soba ali uskoro ce biti izmjena izbacujem krevetic i dobice svoj krevet  i jos neke stvari dosad mu je ovako bilo

Preeedivno. Posebno mi se dopada sto i stolica i tepiscic

clock-img

06.10.2010, 20:22

clock-img

juni

pencil-img

1102

Sobe su predivne, a tebe Nunichi je divno vidjeti opet na forumu user posted image Zara nam je velika djevojcica, a kao da si je juce rodila user posted image sjecam se.

EMIL,7.9.2008.

clock-img

06.10.2010, 22:51

clock-img

aya

pencil-img

265

Sve sobice na temi su zaista super!!! Mi smo trenutno u fazi uredjenja, ali imamo problem sa cilimom? Da li mi mozete reci gdje u SA (moze i Kiseljak, Vitez?) ima cilima za djecije sobe, ali dimenzija vecih od 120 sa 140 - do sada sam samo nalazila ove?

< Poruku je uredio aya -- 6.10.2010 22:58:39 >

Sunce moje malo 21.august 2009
24.februara cura rekla "ma - ma" :-)
05.03. smo nasli jedan mali zubic

clock-img

06.10.2010, 23:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: aya

Sve sobice na temi su zaista super!!! Mi smo trenutno u fazi uredjenja, ali imamo problem sa cilimom? Da li mi mozete reci gdje u SA (moze i Kiseljak, Vitez?) ima cilima za djecije sobe, ali dimenzija vecih od 120 sa 140 - do sada sam samo nalazila ove?

imas djecjih tepiha na otoci... u objektu gdje je dallas...tu imas radnju sa itisonima, tepisima,laminatima,tarketima etc.

clock-img

07.10.2010, 12:15

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

Meni su ove vaše sobice tako medene još kad vidim malu glavicu da se igra u njoj user posted image . Ja jedva čekam da krenem u tu avanturu uređenja, ima nešto krevetić, ćilim, komoda i igračke ali nije to to, sad nam nije prioritet ali upijam ideje. 

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

07.10.2010, 22:06

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Crvena ovi oblacici i sunce sam uzela u nasem Dar-artu, to je nesto kao gift shop. Neki dan sam poslala mamu po jos jedno pakovanje, medjutim trenutno nemaju. Cim ja naletim uzecu i tebi pa ti nekako posaljem sa zadovoljstvom. Bude raznih varijanti, kod nas je sunce, tratincice, gljivice i sl. user posted image

Vazi, dogovoricemo seuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

10.10.2010, 09:06

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: juni

Sobe su predivne, a tebe Nunichi je divno vidjeti opet na forumu user posted image Zara nam je velika djevojcica, a kao da si je juce rodila user posted image sjecam se.

user posted image user posted image user posted image user posted image
I meni je divno opet biti malo aktivnija. Bas ste mi falile.
A moja puslica velika djevojcica i veliki lopov. user posted image user posted image
Ljubimo Emila i tebe puno!

clock-img

13.10.2010, 10:06

clock-img

lirio

pencil-img

491

user posted image

sad zasad je ovako, s razmjestajem svakih mj. dana,jer je ovaj trosjed jako funkcionalan, moze biti trosjed, mala ugaona, bracni krevet itd....al nam uskoro treba promjena jer sad su dva medenjaka mamina...ni sam ne znam sta bih i kako bih jer nisam bas talenat za enterijer i uredjenja...

< Poruku je uredio lirio -- 13.10.2010 10:11:31 >

clock-img

13.10.2010, 10:14

clock-img

lirio

pencil-img

491

IZVORNA PORUKA: malaaaa

puno boja...svidja mi se...user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2010, 10:15

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Lirio, bravo za sliku sa vlasnikom sobe...user posted image
Svidjaju mi se zidovi, oba...

< Poruku je uredio tajra -- 13.10.2010 10:17:29 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

13.10.2010, 10:16

clock-img

Anoniman

lirio ovo je meni ekstra, svaka častuser posted image

clock-img

13.10.2010, 10:19

clock-img

lirio

pencil-img

491

hvala, hvala drage moje...znaci ipak nisam toliki antitalenatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2010, 10:21

clock-img

nikita

pencil-img

1945

i mi smo izradili sobu za EI-a ali nije bas puna kao vase hehe , imam samo ormar u njoj , nemamo jos ni zavjesa ni ukrasa, tek smo poceli sa uredivanjem

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

13.10.2010, 10:24

clock-img

lirio

pencil-img

491

user posted image
ovo mi se opasno svidja....jako volik šarenilo a ELMA da ne spominjem...al o ovome se samo moze sanjati...user posted image

clock-img

18.10.2010, 21:07

clock-img

juni

pencil-img

1102

Lirio, i meni se pravo svidja soba, ipak si skriveni talenat user posted image

EMIL,7.9.2008.

clock-img

18.10.2010, 21:23

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

evo tema o dekoriaciji soba ako se sami ne usuđujete nešto crtati..

Tvornica snova- dekoracija soba

poceli su danas sa radom user posted image  čestitamo im! user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

18.10.2010, 22:00

clock-img

Anoniman

Ja sam Adrianu neki dan kupila stikerse par razlicitih motiva,,,tako da mogu mijenjati, Zivotinnje tj tema iz Noine arke, zivotinje, jedna tema je sa piratima  i treca safari zivotinje .Posto je samnom u sobi jos uvijek samo jedan  kutak sam za njega uredila...Kanije cu vam uslikati da vidite....

clock-img

18.10.2010, 22:12

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Reko da podsjetim na ove slikice... bas su lijepe =)

IZVORNA PORUKA: jabuka28

user posted image

user posted image Wallies

user posted image

user posted image

user posted image
Moguli se wallies kupiti u Sarajevu?

Ja sam trenutno u pretrazi za inspiracijom djecije sobe... ako Bog da uskoro cemo u svoju kucu i Lamiji hocu da sredim sobicu al necu sa crtanim figurama... hocu nesto cool... svidja mi se nesto poput ovog drveta na slici iznad...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

18.10.2010, 22:18

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

lako je tebi kad lijepo slikas.... user posted image
ja još ne znam kako ce asjina soba izgledati a moram nesto skontati... ipak cu otici u Tvornicu snova za pocetak....
a to drvo je bas cool....
meni se sviđa i ono drvo iz Tvornice gdje se mogu upisivati centimetri visine...
mada me i Pato i pocoyo iz Lamijine sobe zanimaju jer ih Asja voli.... pfffff nisam pametna

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img