cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djecija soba

clock-img

20.06.2010, 00:11

clock-img

Anoniman

tajra, tako je bilo dok je S bila sama u sobi. Živo "ludilo" user posted image user posted image
Sad kad dijele sobu, sve i što bi htjela, nikako ne ide da eksperimentišem u tom pravcu, posebno jer su djevojčica i dječak. Da su djeca istog pola, to bi bilo lako, ovako...... ništa od toga. Dobit će po koji detalj i dosta im od mene. Svakako će biti "veliki" kad dobiju odvojene sobe user posted image  A meni sad merak da se malo zavlim poslije posla u njihovu sobu user posted image  Jedino što me publika (igračke sa ormara) remete u dumanu user posted image user posted image

clock-img

20.06.2010, 11:23

clock-img

Anoniman

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

20.06.2010, 11:31

clock-img

Srculence

pencil-img

848

zinanina super je sobica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

20.06.2010, 15:23

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Tek sam sad vidjela Ilhana....
Super joj je sobica user posted image user posted image  i ja volim bijelo user posted image  Nego kako si one figure pravila, od kojeg materijala?
Htjela bih i ja, mislila sam prvo one tapeta trake uske ali se može kupiti samo rolna od mislim 7m a meni treba cca 1,5 m.....

rucni rad draga ;)
Crtala ja i uzeli boje priblizne njihove i obojili =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

20.06.2010, 15:31

clock-img

sara.at

pencil-img

2183

user posted image user posted image Ilhana prelijepa je sobica i sve Ikea, bas sve kako treba sa ukusomuser posted image

nego da slucajno neznas jel imaju u Ikea djecije tapeteuser posted image  htijela bih opet praviti slike za djecu sobu kao sto sam za podrum napravila al neznam jel imaju tapete sa djecijom mustrom??

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

clock-img

20.06.2010, 19:40

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

sara.at ja mislim da nemaju tapete u Ikeji, nikad nisam to vidila... imaju samo naljepnice one...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

23.06.2010, 11:23

clock-img

sara.at

pencil-img

2183

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

sara.at ja mislim da nemaju tapete u Ikeji, nikad nisam to vidila... imaju samo naljepnice one...

znas da sam ove slike pravila za podrum
user posted image
bih sad nesto slicno za djeciju sobu al ako nema u Ikea tepeta
onda cu morati negdje drugo da ih potrazim jer nebih sad da kupujem
djecije slike kad mogu ih i sama napraviti user posted image
kad skontam stavim slikice...ipak hvala Ilhana

clock-img

23.06.2010, 16:06

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Ilhana uvijek me nanovo iznenaids sa stilom! zeno svaka cast po kozna koji put! ja trazim neke kutije za igrackeuser posted image user posted image user posted image poceli smo skupljati skuleuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2010, 16:08

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: salmy

Ilhana uvijek me nanovo iznenaids sa stilom! zeno svaka cast po kozna koji put! ja trazim neke kutije za igrackeuser posted image user posted image user posted image poceli smo skupljati skuleuser posted image user posted image user posted image

hvala mila =)

Jel imas kakve police gdje bi te kutije stavljala ili bih ti bilo nap podu?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

23.06.2010, 16:16

clock-img

salmy

pencil-img

5830

hvala mila =)

na podu sad user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2010, 16:20

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

sto nepokusas da napravite sami? od spere, napravis one velicine koliku zelis i samo jos dodas tockice na nju? Ofarbas naravno kako vam najbolje pase uz stvari ili nekog lika sto bebac voli?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

23.06.2010, 16:22

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Nesto u ovom stilu

user posted image

a moze i nesto ovako

user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

23.06.2010, 16:34

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Nesto u ovom stilu

user posted image

a moze i nesto ovako

user posted image

preslatke su!dobra ideja samo neznam ko da napraviuser posted image user posted image user posted image ja i majstori smo na VIuser posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

23.06.2010, 16:37

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

pa mozda muz :P

ja sam kontala da napravim slicne ovim rozim kad se vratim iz BiH ako Bog da =) sama =)

meni trebaju 4 kom a ovdje jedna kosta 100 km plus dok platim postarinu oderase me...

a da napravim sama nece me kostati vise od 100 km ;)

nije ovo tesko mila... pokusam naci step by step pa mozda ti muz moze napraviti ako ti sama neumijes ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

23.06.2010, 16:42

clock-img

salmy

pencil-img

5830

pa mozda muz :P

ja sam kontala da napravim slicne ovim rozim kad se vratim iz BiH ako Bog da =) sama =)

meni trebaju 4 kom a ovdje jedna kosta 100 km plus dok platim postarinu oderase me...

a da napravim sama nece me kostati vise od 100 km ;)

nije ovo tesko mila... pokusam naci step by step pa mozda ti muz moze napraviti ako ti sama neumijes ;)

Ne bi vjerovala da moj Muz nema pojma, sto se tice rucnog rada u stanu sve ja sama radim! user posted image user posted image user posted image user posted image
pokusacu i ovo hvala ti na ideji!

clock-img

23.06.2010, 17:14

clock-img

milenium

pencil-img

6133

hvala mila =)

salmy,postoji ti tema ''kutija za igračke''user posted image

clock-img

26.06.2010, 19:05

clock-img

salmy

pencil-img

5830

sto nepokusas da napravite sami? od spere, napravis one velicine koliku zelis i samo jos dodas tockice na nju? Ofarbas naravno kako vam najbolje pase uz stvari ili nekog lika sto bebac voli?

Kupili smo onu iz  TL ,cak je i snizena oko 25 kmuser posted image user posted image user posted image  super je moze stati svasta,pokusam MM uguratuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.06.2010, 19:59

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Kupili smo onu iz  TL ,cak je i snizena oko 25 kmuser posted image user posted image user posted image  super je moze stati svasta,pokusam MM uguratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Super draga, bas mi je drago =)

A kupi drugu za muza :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

26.06.2010, 23:07

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Kupili smo onu iz TL ,cak je i snizena oko 25 km super je moze stati svasta,pokusam MM ugurat

salmy daj sliku i u kojem TL

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

20.07.2010, 09:59

clock-img

sara.at

pencil-img

2183

jucer malo priprmala stvari za mog malenog princa da ga sve kako treba doceka
 i par sitnica dodala kao dekoraciju user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
  u spavacoj maleni kutak za prva 3mjuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image jedva cekam svoje pilence user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2010, 10:03

clock-img

aida.

pencil-img

2177

sarpo preeeeeeelijepo je user posted image user posted image user posted image ajjjj nemam rijeci da opisem koliko mi se svidja...

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

20.07.2010, 10:12

clock-img

sara.at

pencil-img

2183

IZVORNA PORUKA: aida.

sarpo preeeeeeelijepo je user posted image user posted image user posted image ajjjj nemam rijeci da opisem koliko mi se svidja...

ma znas Aida da jedva cekam da moje pile krene pa neka boli kao sam vrag al se radujem user posted image  
sto kaze mm jucer "ma svaka sitnica u sobi odise sa ljubavi i sa tolikom paznjom to radis, iako znas da bebi nesmeta kad bi u kutiji spavala al opet ti gledas da mu bude sto ljepse"....
sta cu kad mi je drago sto se blizi polako kraj user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2010, 10:21

clock-img

aida.

pencil-img

2177

uzivaj u svakom trenutku... a kda dodje beba prepusti se samo njemu, onda pusti sve sitnice user posted image tako brzo vrijeme prolazi... vidjet ces... moj se vec smije, guce, ne znam kad prodjose 4 mjeseca i koji dan user posted image samo neka rastu mashallah

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

20.07.2010, 10:26

clock-img

aya 05

pencil-img

158

Sara.at soba je predivna,jos samo da bebica stigne,aBd.
Uzivaj...

clock-img

20.07.2010, 12:01

clock-img

zeze

pencil-img

1069

saro predivna je sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mali sreckovic. Kako bih i ja voljela taj mali krevetac, znas kako mi se svidja.user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

Zadnji članci

article-img