Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jest me krenula sa otvaranjem tema Kako izgleda soba vase djece ili je to vise igraonica.pocela sam Ajli uredivati sobu ali i dalje stojim u mjestu trebala bi necim oblozit zidove nekih metar od poda da se neudari kad pocne ustajati ali neznam cime.Gdje se ima kupit naljepnica za zidove
30.10.2008, 12:47
ziki
1815
mi nemamo sobu imamo pola spavace i dobar dio dnevne koji je za njega. Kako smo u stanu i ograniceni prostorom onda je bilo gotovo nemoguce yredit sobu za njega. Na nekom forumu sam vec pisala da je muz pravio nebo iznad krevetca, na njegovu komodu smo izljepili naljepnice, za sad 2 al trazimo ostale, u dnevnoj su vrtic, baby gym i sjedalica koju ponekad koristi. Naljepnice imas u bingu diznijeve fine a u TL u Tuzli imas one papire sarene koje mozes polijpit po zidu u slucaju da je umjetnica pa ima inspiraciju.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
30.10.2008, 13:07
bebacha
1170
e te Diznijeve mi trebaju.jer ova moja vec sad voli VVinnie-a.morat cu pogleda te u TL.Najvise me inspiriralo kad sam kupile novine Moja beba(srpsko izdanja).u novinama je dosad kao neki letak sa tim naljepnicama i bojama za djecije sobe pa sam u potrazi za necim slicnim.najvise mi se svida one naljepnice kao trake pa se mogu postaviti na zid kod krevetica.
30.10.2008, 13:47
ziki
1815
te je i moja jetrva trazila i nije nasla.Oni su zanimljivo okrecili sobu, sa 2 boje pravili su kvadrate, taj kod njenog krevetca su izlijepili nekim sitnim naljepnicama, a i postavili su ove ukrasne papire, da se tako izrazim jer mala crta po zidu. i kod nas je ljetos osavila mau slicicu.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
30.10.2008, 16:22
lejlaze
845
bebacha, ima tema vec negdje, znam jer sam pitala isto. ja sam tu ljepljivu traku nasla u fisu i ima negdje u mojim albumina, pokusat cu prebaciti ovdje sliku
evo uspjela sam. nadam se da si mislila na to.
30.10.2008, 16:24
ElmaB
4568
Imas i u Obi-ju, raznih! Nisu ni skupe! Evo ti link na kojem imas super ideja za uredenje djecije sobe! Extra je, pogledaj!
Kod nas je u djecijoj sobi samo lezaj za spavanje i ostalo je oslobodjeno za igracke,...na prozorima plava zavjesa sa djecijim paravacicima,...i zidovi u bojama.. .E sad posto je ta soba mala,a ja dobila i drugo djete,kontam da ih prebacim u svoju spavacu i da od te sobe napravim djeciju,a da mi "selimo" u tu manju
O kakvim naljepnicama pricate?? Gdje mogu da ih nadjem,koliko to kosta?? U kojem Fisu ima??? Sta da trazim??? Ako je to ovo sa ove slike,jako mi se svidja i ja bih nesto tako,ali ja zaista prvi put cujem za te naljepnice!!!(nemojte mi se smijat)
30.10.2008, 16:41
batterfly
915
Joj jest mi ovo extra fol!!!!!
i ovo:
30.10.2008, 21:49
ja
158
sto se tice ovi traka i tapeta ima u Sarajevu prodavnica koja se bavi tim i zove se Caparol,ja sam uzela njihov cd i aBd iduce godine to radimo jer ove je jos malen da se odvajamo..prodavnica se nalazi prko puta Hizne pomoci trzni centar Šentada u prizemlju.Jest da je malo masnija cijena ali kada odete i vidite uzorke tih tapeta koje se mogu i prati cijena je nevazna...ako uspijem kojui slikicu staviti
30.10.2008, 22:02
ja
158
30.10.2008, 22:07
Amrino
2613
Nasa "djecija" soba mi trenutno sluzi kao veseraj i odlagaliste nepotrebnih stvari te za surfanje po internetu . Posto malac spava s nama....slutim da ce zadugo imati bas tu funkciju...a ne mogu da docekam uredjenje djecije sobice. Mislim da cu dati masti na volju i potruditi se da je uredim tako da je moze koristiti do teen dana .
< Poruku je uredio Amrino RR -- 30.10.2008 22:08:28 >
30.10.2008, 22:10
boogy woogy
777
IZVORNA PORUKA: Amrino RR
Nasa "djecija" soba mi trenutno sluzi kao veseraj i odlagaliste nepotrebnih stvari te za surfanje po internetu . Posto malac spava s nama....slutim da ce zadugo imati bas tu funkciju...a ne mogu da docekam uredjenje djecije sobice.
Identicna situacija i kod nas! Al' kad dodje vrijeme za to, mama vec ima dizajnerske skice spremne
31.10.2008, 11:05
mivica
223
Ja sam sestrinom malom citavu sobicu sama iscrtala. Okolo citavog zida je vozic, a na jednom praznom zidu sam nacrtala veliki avion, koji ima oci i usta, i izgleda kao da dolazi s vrata u sobu
31.10.2008, 11:14
Visnja RR
15102
Mi jos nemamo djeciju sobicu MM i ja smo prije 7 g kupili dovosban stan i otplatili ga... sad trazimo dvoiposoban al je jako tesko... Tamo gdje ih ima ne svidja nam se lokacija... A jedva cekam da i to odradimo pa da mogu svojoj suncici napraviti njen rajski kutak
01.11.2008, 11:02
Mrka
137
Adin ima sobu koja na zidovima ima naljepnice od Winnie Pooh, a soba mu je bez boje, dok je Elmina roze i crven namjestena i na zidovima su Princez naljepsnice.
01.11.2008, 22:46
boogy woogy
777
IZVORNA PORUKA: Mrka
...a soba mu je bez boje, dok je Elmina roze i crven namjestena i na zidovima su Princez naljepsnice.
Jeste li razmisljali o bojama? Nije to bas tako bezazlena tema. Dokazano je da boje imaju psiholosko dejstvo pa i na najmladje. Npr. dominacija roze i crvene moze biti "preagresivna" tj. moze da bude previse stimulirajuca ako je namjena sobice ne samo za igranje, vec i za spavanje i ucenje. Evo par korisnih linkova i na sta sve treba obratiti paznju kada se dizajnira soba za djecu:
jao mojih muka oko te sobice ali onih slatkih danima sam crtala i bojila kako cu sta cu i onda sam skontala da hocu ormar u obliku cvjeta od rigipsa jedva smoi nasli nekoga tko je bio spreman da makar pokusa to napraviti onda sam htjela crtane winni pooh likove a ne tapete onda sam htjela baldahin sa plafona... ma mjesecima je to trajalo sad se sa toliko radosti sjecam koliko sam puta sjedila u praznoj sobici i slusala je kako me udara i zamisljala kako ce spavati tu i nisam jednom zaspala u onoj stolici za ljuljanje pa me mm nasao
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
04.11.2008, 22:19
mazalica
183
IZVORNA PORUKA: Amrino RR
Nasa "djecija" soba mi trenutno sluzi kao veseraj i odlagaliste nepotrebnih stvari te za surfanje po internetu . Posto malac spava s nama....slutim da ce zadugo imati bas tu funkciju...a ne mogu da docekam uredjenje djecije sobice. Mislim da cu dati masti na volju i potruditi se da je uredim tako da je moze koristiti do teen dana .
Isto od rijeci do rijeci
04.11.2008, 22:20
camm
1266
ovo se ubilo za moju bellu
04.11.2008, 22:30
Lulu_
1444
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
04.11.2008, 22:32
Lulu_
1444
04.11.2008, 22:34
Lulu_
1444
04.11.2008, 22:35
Lulu_
1444
04.11.2008, 22:49
mummy
251
Ovo je prekrasno, oduševljena sam, hoću i ja
04.11.2008, 23:02
Lulu_
1444
hvalaaaaaaaaaa