ma ne bih to bas veliko sto moze i on voziti jer bi me njegovi roditelji roknuli...
igricu neku za komp ili ps ako ima...pitas one prodavace koje igrice su trenutno hit medju 13 godisnjacima. Imas odlicnih lego maketa (avioni, helikopteri, roboti) koji stvarno lete ili se krecu. Nazovi pa roditelje pitaj u kojem je fazonu...ako voli skejt...kupi mu skejt....a imas i onih malih skejtova sto se prstima voze
i svu popratnu opremu rampe etc....koje, baj d vej, nisu nimalo jeftine (prodavnica prekoputa bbi)...a mozda skuplja lovu za nesto...pa mu daj samo lovu. Ako voli citati kupis mu enciklopedije neke...voli li muziku?..novi mp3 tj.4
IZVORNA PORUKA: dadada
igricu neku za komp ili ps ako ima...pitas one prodavace koje igrice su trenutno hit medju 13 godisnjacima. Imas odlicnih lego maketa (avioni, helikopteri, roboti) koji stvarno lete ili se krecu. Nazovi pa roditelje pitaj u kojem je fazonu...ako voli skejt...kupi mu skejt....a imas i onih malih skejtova sto se prstima voze i svu popratnu opremu rampe etc....koje, baj d vej, nisu nimalo jeftine (prodavnica prekoputa bbi)...a mozda skuplja lovu za nesto...pa mu daj samo lovu. Ako voli citati kupis mu enciklopedije neke...voli li muziku?..novi mp3 tj.4
hvala
mislim da nemaju komp jos (ako u medjuvremenu nisu kupili)
mislila sam mozda i neka drustvena igrica,monopol ili nesto tako
i to mi palo na pamet,jer ima godinu stariju sestru,a ide zima
idem do grada poslije pa cu vidjet
hvala svakako
Pozdrav,
Evo jedan prijedlog za poklon za krštenja, rođendane ili babine. Mene je oduševio. Riječ je o pletenim dekicama sa imenom djeteta, a može i sa nekim likom iz crtića. Ne znam kako postavljate slike na forum, ali ako nekoga interesuje kako izgledaju ove dekice može pogledati u mom albumu. Nadam se da ću nekom pomoći.
P.S. Možete mi pomoći kako da postavim slike na forum, bila bih vam zahvalna.
Citav dan razmisljam i grdim se kako sam najgora majka al ne znam sta da kupim rodjenom djetetu za 1. rodjendan. Plan je bio gusjnicu sveznalicu, al kad smo posli po poklon nije bilo, sad mislim ne bih ipak igracku jer ih ima previse. Od Nemirka ima guralicu, ima tricikl, konjica... tako neke vece. Nemam bas veze sta bih. On voli Bumbu, to je dobio za Bajram.
Nemirko je dobio za prvi rodjendan simbolicno, Pokoja to je sam izabrao, prva igracka za koju mu je poletela ruka jer je bas voljeo crtano. Sta sad bebi???????
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ja sam vidjela neki dan tako famozan poklon na FB, žena radi satove, nešto zaista predobro, ja akobogda planiram kada dođee druga beba da uradim zajednički curama, baš je efektan, a radi
imaju super drevene igracke u knjizari Svjetlost... za razne namjene i raznih cijena
ja bih jednogodišnjaku kupila kakav bubanj, ili još bolje šerpu i hrpu kašika , šalu na stranu, neki dan sam u merctoru vidjela super slikovnicu tipa onih opipaj, ima slika životinje, na njoj je krzno, dlaka, vuna, perje ili šta već ima i glasa se , simpa je skroz, koša čini mi se 36 KM
Ja sam vidjela neki dan tako famozan poklon na FB, žena radi satove, nešto zaista predobro, ja akobogda planiram kada dođee druga beba da uradim zajednički curama, baš je efektan, a radi
Mozes li mi poslat link na pp ili na FB
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......