IZVORNA PORUKA: zagy
Cure, treba mi ideja šta da kupim curici za 5 rođendan, moja je mala i ne znam šta je in u svijetu petogodišnjakinja Da čujem ideja
Hvala
Eh ovako:
1. Dobar set za crtanje ( mis mo dobili fantastičan od jedne forumašice flomasteri i modeli od kartona za crtanje tačnije puhanje iz papira...vjeruj još smo jedna kupili savršen poklon)
2. šminka za djevojčice uz obaveznu tašnicu da nosa, recimo hello kitty ili winks ili čak barbi ona još uvijek dobro prolazi
3. mini kuhinja sa malim sudićima...vole da kuhaju sa 5 i ne lome igračke
4. dora ruksak ili torbica i unutra flomastere i bojanku....
5. Romobil...ima divnih romobila po 35 Km u tržnim ventrima...dora, barbi, winks, kitty
6. stolica na rasklapanje sa suncobranom za ljetne danje...može i u kući i van nje, kitty ili dora ili winks ( ima u onoj radnji kraj stanice iza vjećnice za 32 Km super poklon i zanimljiv i ikoristiv)
7. lutka, barbika lijepo obučena sa dodatnim detaljima odjeće za presvlačenje)
ili neka lutka koja se šnimka i frizira ma ludilo se obraduju
8. penjoar i pidžama za toplije dane ( super izbor na sniženju u exstrim intimo)
9. i šta god kupiš čestitka sa najdražim likom i kesa po mogućnosti
10. a najdenostavnije komad odjeće sa omiljenim likom za naredne tople dane jer ove sa 5 godina same biraju šta će obući pa ćeš imati šansu da vidiš kako tvoj poklon stalno nosa
3.