writing-img

RE: Pokloni

clock-img

24.05.2010, 23:30

clock-img

milenium

pencil-img

6133

leona tko zna hoće li se njima te slike svidjeti.ako tu sliku sljedeći put kad dođeš ne budeš vidjela na zidu samo ćeš se razočarati.
kupi im nešto korisno i nešto što im treba.a poslušala bi Višnju,ja bi ih isto nazvala i pitala što im trebe i što im je najpotrebnije.nek rekne bar 2-3 stvari a ti ćeš odabrati onu spram svojim mogućnostima.
meni one male kristalne čaše na stalku nisu loše(za goste,svečanosti,novu godinu)user posted image

clock-img

24.05.2010, 23:34

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Hej sta mislis da toj sto ima bijelu ugaonu uzmes nesto ovako

Jastucici

nekoliko komada i napimer dvije dekice one mekane u istoj boji...

i mozda zavjesu

Ovakvu

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

24.05.2010, 23:45

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ma imaju garant i zavjese i jastucice jer su dugo namjestali stan...ma nece oni meni rec sta im treba...pitala sam tako neke prijatelje nekoliko puta i nisam dobila odgovor nazad...

a za sliku mislim da ce im se svidjeti jer znam ukus ovog prijatelja kod kojeg idem, znam ga dosta dugo...eh sad dal ce se njoj svidjeti ne znamuser posted image

a da li neko zna gdje se nalazi Vicko radnja u Sarajevu, ja sam dobila iz te radnje i vaze i case i zdjele za voce, super su im stvari al ne znam gdje se nalaze?

http://www.vicko-sa.gr/news.jsp?extLang=LG

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

24.05.2010, 23:47

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Hej sto nebi popricala sa nekim sto je vec bio kod njih ;) mozda ti oni mogu pomoci...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

24.05.2010, 23:55

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

joj i ja ne znam za tu vicko radnju al ja sam dobila iz beograda dovan komlet posuđa za posluživanje torte...pladanj za tortu i 6 tanjira i ona vadilica kolača sve od porculana i divnog dezena...a upakovano boli glava jedna velika zlatna kutija a unutra od bijele svile protori za servis. Nisma ni znala da ih kod nas negdje ima...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.05.2010, 23:58

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja ne prepoznajem ovaj portor gdje bi mogao biti...user posted image

žene dosta sa tavama i šerpama tim...počeću brisat na mom ste pdf još uvijekuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.05.2010, 00:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: leona81

ma imaju garant i zavjese i jastucice jer su dugo namjestali stan...ma nece oni meni rec sta im treba...pitala sam tako neke prijatelje nekoliko puta i nisam dobila odgovor nazad...

a za sliku mislim da ce im se svidjeti jer znam ukus ovog prijatelja kod kojeg idem, znam ga dosta dugo...eh sad dal ce se njoj svidjeti ne znamuser posted image

a da li neko zna gdje se nalazi Vicko radnja u Sarajevu, ja sam dobila iz te radnje i vaze i case i zdjele za voce, super su im stvari al ne znam gdje se nalaze?

http://www.vicko-sa.gr/news.jsp?extLang=LG

ja mislim da je bila na alipasinom polju, a faza...gdje je dm pa onaj objekat ispod...mislim da je to to...po ovome sto vidim...samo mislim da je ta radnja zatvorena...da su sada tamo kuhinje...ekskluzivne....mozda ce neko s a.polja bolje znati

clock-img

25.05.2010, 00:10

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

vicko ne postoji vise..tu je sada scavolini

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

25.05.2010, 00:19

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Svi postovi vezani za elektične roštilje prebačeni su na temu
 Električni roštilj

Pozdravčićuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.05.2010, 00:38

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

A sta mislis o poklon bonu. Mi smo od prijatelja tako dobili poklon bon u Intermerkuru (na stupu) i to nam se pokazalo kao jedan od boljih poklona koji smo bas lijepo iskoristili. Sjecam se da smo kupili svasta nesto ukljucujuci i steke za vrata, plafonjere i slicne sitnice za koje nikome ne bismo mogli reci da nam kupe, a bas su nam bile potrebne (vec smo imali i vazne i zdjele i sl.)

clock-img

25.05.2010, 00:44

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

zbog preuredjenja teme zakljucana krace vrijeme
hvala na razumijevanjuuser posted image

03.04.`08

clock-img

24.07.2010, 14:38

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: dinciii

user posted image

dincii,važi li ova igračka za uzrast od dvije godine ili je ovo za jednogodišnjake?
ovo je neki klavir-guralica?

molim mame što imaju djecu stariju od 2 godine da kažu mišljenje što je njihovu djecu najviše oduševilo za drugi rođendan(osim odjeće)user posted image

clock-img

24.07.2010, 14:51

clock-img

milenium

pencil-img

6133

nitkouser posted image dobro.
dok ja večeras dođem,ima da ste naredali odgovorauser posted image user posted image

clock-img

24.07.2010, 14:54

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ne znam koliki prostor ima djete kojem trebas kupiti poklon... ali ja sam prije tri dana Asji kupila tobogan... zauzima nam bas dosta ali kako uskoro preseljavamo u veci stan bice ok... na pp cu ti poslati jedan link  nekih igracaka...predstavnistvo im je u Sirokom pa vidi jel mozes neto pronaci...

03.04.`08

clock-img

24.07.2010, 15:04

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

evo nas user posted image
user posted image

03.04.`08

clock-img

24.07.2010, 15:05

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Milenium moja seka je V za drugi rodjendan kupila garazu na spratove...i ta mu je igracka jos uvijek omiljena

clock-img

24.07.2010, 15:06

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

evo nas user posted image
user posted image

Super je. Ja sam na temi tobogani, vec vazila da se premisljam bi li ga kupila..Moze li info gdje si ga kupila i koliko je parica?user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 24.7.2010 15:07:19 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

24.07.2010, 15:08

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ja znam sta je moga braticA  odusevilo kada smo ja i mm donjeli veliku plavu formulu kostalal je oko 100 km i kada smo otvorili gepek od auta i on kada je vidjeo jaooo radosti nejgove :)))))) i navece kada je posao da spava morali su mu formulu unjeti u spavacu sobu bojao se da ce neko odnjeti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i dan danas ima 4 godine vozi i voli je i kaze meni tetak i mija kupili :)).

< Poruku je uredio Mirkica -- 24.7.2010 15:09:23 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

24.07.2010, 15:10

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

160 km... a prodavnica je u Markuru (cim se udje, lijevo) na Stupu ima i u Maloj aleji... ovo je srednji tobogan...a ima manji i veci...
ne spominjem naziv prodavnice  user posted image

03.04.`08

clock-img

24.07.2010, 15:13

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: dinciii

user posted image

dincii,važi li ova igračka za uzrast od dvije godine ili je ovo za jednogodišnjake?
ovo je neki klavir-guralica?

molim mame što imaju djecu stariju od 2 godine da kažu mišljenje što je njihovu djecu najviše oduševilo za drugi rođendan(osim odjeće)user posted image

zavisisve od djeteta moje djete uvjek odusevi vozic pa makar i na slici i kad god mozemo obradujemo ga nekim vozicem....

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

25.07.2010, 11:45

clock-img

milenium

pencil-img

6133

hvala svima na odgovorima.mislim da ćemo uskoro odabrati,već sam dobila neke idejeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2010, 01:34

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ide Bajram hoćel ko kupovati tetama u vrtiću hedije???
ja prošli put kupila.... a i sad sam nešto uzela.... njim ima 4, iako jedna eventulano druga teta priskoči oko moje Ajše ne ide da samo njima kupim pa sam svima nanijetila po poklončić

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.11.2010, 10:35

clock-img

leona81

pencil-img

6373

gdje se ima kupiti ova klavijatura stolic guralica...sta je vec?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

11.02.2011, 21:25

clock-img

Cmokvica

pencil-img

127

Odusevila ga je jedna i neponovljiva, knjiga:

Feldman, T. (2008) My first 1000 Words. Disney Enterprises, Inc. (Uredio i preveo Robert Mlinarec, godina uvoza 2010)user posted image

To je šareni riječnik u slikama, oblikovan tako da najranije učenje bude zabava. Napisana je tako da djecu privuče otkrivanju čarobnog svijeta jezika. Disneyevi likovi i situacije u kojima se nalaze pomažu djeci da prošire rječnik i poboljšaju vještine prepoznavanja slova i riječi.

Toplo preporučujem.user posted image

clock-img

11.02.2011, 21:37

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

U konzumu uvijek budu neke super akcije ovih igrackica... Evo recimo tobogan je prosle godine u 8 mjesecu bio svega 40 km, a onaj auto na akumulator veliki samo 100 kmuser posted image
Milenium imas u bimaku kupiti tracnice i vlakic to je super poklon. A mi smo isto jednom malom za drugi rodendan kupili volan(taj volan ima neke dodatke koji se stave pozadi na sjediste) i dijete kad se vozi u AS okrece svoj volan, skrece lijevo, desno, ima i trubu, ma bas simpa stvar... A nije bio skup oko 25 kmuser posted image

Zadnji članci

article-img