Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Trebala su nam dva sata dok smo sve odmotali, sastavili i isprobali.... Ja sam gora od djece. Ko god me je pitao za poklon, ja rekla igračku... Srecom, ljudi su praktičniji od mene, pa su dobile i brdo garderobe...
Eto, skorpijo, i 22. brzo, akobogda, pa cete i vi imati taj slatki zadatak....
21.04.2010, 21:18
tea lana
2255
postovi koji nisu bili vezani za temu pokloni za bebe su obrisani
21.04.2010, 21:49
Mya_81 RR
5531
Eh, ja sam u današnjoj epizodi 'Prijatelja' vidjela jednu super ideju za poklon...video zapis sa prvog rodjendana gdje su svi gosti snimili neku svoju poruku za malu bebu...oni su napravili tako da će joj to onda pokloniti za 18 rodjendan...baš mi se nekako svidjela ova ideja, a sad mi na tu temu pada još puno sitnica koje bih mogla na to nadovezati, a imam vremena da to sve pripremim do prvog rodjendana
21.05.2010, 15:41
Sarajkica
80
Blizi nam se prvi rodjendan, pa smo u istoj dilemi kao i svi roditelji.
Svidjela mi se ideja o kupovini knjiga sa posvetom. To je ipak nesto sto ostaje, i sto je dio njegove prve biblioteke :)
Ima li neko preporuku gdje se ima uzeti neki lijep svezak knjiga, bajki... Neko je spominjao Haruna JAhju- gdje se ima to uzeti i valja li sta?
24.05.2010, 20:16
leona81
6373
ljudi trebam vasu pomoc, 3 bliske osobe su mi se ozenile ili udale nedavno pa moram ici svima na naselje...svakako smo nosili poklone na vjencanje, ali sta sad da kupim za naselje a da ne bacam bezveze pare jer ne znam sta ce im se svidjeti, tj nisam im jos bila u novim stanovima pa ne znam kako su uredili? i gdje ima uopste lijepih stvari
razmisljala sam o lampama, vazama, kristalu?
< Poruku je uredio leona81 -- 24.5.2010 20:17:09 >
24.05.2010, 20:19
Emica_sa
1463
A slike?Ja volim kad mi neko pokloni neku sliku,to mi je bas lijep poklon,a i lampa je lijepa..
24.05.2010, 20:28
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: leona81
ljudi trebam vasu pomoc, 3 bliske osobe su mi se ozenile ili udale nedavno pa moram ici svima na naselje...svakako smo nosili poklone na vjencanje, ali sta sad da kupim za naselje a da ne bacam bezveze pare jer ne znam sta ce im se svidjeti, tj nisam im jos bila u novim stanovima pa ne znam kako su uredili? i gdje ima uopste lijepih stvari
ne znam jesi li ikada bila u antik shopovima...imaš u alipašinoj Goa se zove...meni tamo ima prelijepih stavri za naselje.. e ja sam sad otkrila i jedna dole na Dobrinji i to tamo kad se krene u RS prema Tušu koji je u RS ima jedna velika kuća i ogroman antik shop...lampe su im famozne, police sa recimo one sitne začine u kuhinji...pa stalci za DVD i CD ( to sma ja svom kumu kupila.oduševio se), sad sam kolegica uzela tu stalak za vina...može 6 flaša da stane a tako je skladno urađeno i nije veliko....ja sam naravno to i napunila vinima da mi bude efektnije... e ima i lijepih svijećnjaka i recimo koplet sa tim je mala kućica a u njoj drevni podmetači za čaše...to sam sebi kupila ma meni su te stavri super...i onako najčešće su u drvetu rađene...pa kako god neko dom namjestio drveta uvije ima i slaže se drvao sa svakim materijalom-
24.05.2010, 20:40
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: leona81
Tesko je uzimati na naselje nesto a ovdje je sada hit onaj digitalni ram, imas u raznim velicinama a pravo je cool...
Vazne su isto cool jer mozes uzeti univerzalnu, koja pase za koji god stil su izabrali u kuci...
24.05.2010, 21:05
R&T@
5982
Na ovoj temi su samo pokloni za bebe pa ce vam brisati postove...
I nemoj lampu, molim te. Mi smo ih dobili 6, i sve su zavrsile u podrumu, jer se ne uklapaju. Bolje nesto sto se smjesti u kuhinju, uvijek je lakse uklopiti i iskoristiti...
24.05.2010, 21:06
koka i po
7309
Za mene je umjetnička slika idealan poklon.Trajna,a rijetko je ko sam sebi može priuštiti pogotovo kad se kući.Sve zavisi od čijeg ukusa ,imaš ulja ,akvarele,pastele.Ja lično volim ulja.
24.05.2010, 21:12
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: koka i po
Za mene je umjetnička slika idealan poklon.Trajna,a rijetko je ko sam sebi može priuštiti pogotovo kad se kući.Sve zavisi od čijeg ukusa ,imaš ulja ,akvarele,pastele.Ja lično volim ulja.
slazem se
24.05.2010, 21:21
Anoniman
Možda neko cvijeće? Ja lično se najviše obradujem cvijeću zato što uživam u istom.Dobila sam nekoliko na naselje i to mi je prelijepa uspomena,a ne moraš se misliti da li ta osoba to već ima,jer cvijeće je uvijek dobrodošlo,naravno ako ga vole i ako imaju dovoljno prostora. A lampu ne bih nipošto preporučila,mi smo na svadbi i naselju dobili 11,uh,otad mrzim lampe, nemam nigdje ni jedne,jedva ih se riješila,nosila na poklon ko god se udavao i ženio,na kraju 2 s najlonom bacila u smeće jer ih više nisam mogla gledati!
24.05.2010, 21:29
Visnja RR
15102
imas predivnih poklona u Grandu...na prvom spratu gdje ima raznih stvarcica za opremanje stana... od savremenog dizajna do onog malo patiniranog... a ja bih uvjek drage ljude pitala sta ima treba, da ne lutam s odabirom a pogotovo da ne profulim neciji ukus i zelje...
24.05.2010, 22:09
leona81
6373
hvala, trazila sam temu ali nisam mogla nista da nadjem, a ne mogu ih pitati sta im treba jer kad su mene svi pitali sta mi treba nisam im znala reci jer mi nista posebno nije trebalo a ono sto jest, bilo je preskupo da im kazem da mi kupe...
a nezahvalno je pravo kupiti i sliku jer sam ja dobila 3 slike na poklon i ne uklapa mi se nijedna? jedino sto mi je nekako univerzalno jest kristalna vaza npr ili neka univerzalna a u magma home sam vidjela stalak za vina, super izgleda...eh pa sad nekako kontam i ako imaju vaze jos jedna nije na odmet a tako i ovo za vino, a svi piju:)
@hanady ne mogu da skontam koja je to radnja al sam nasla nesto na piku radnja present shop trzni centar TOM I.Sarajevo Lukavica i u prodavnici preko puta autobuske stanice dobrinja jedan, kiosci preko puta garaze? neki rucni rad prodaju jel to to?
@visnja vidis nisam vidjela tu radnju u grandu...hvala
ima li nesto u BBI-iju?
24.05.2010, 22:28
Hanady RR
18727
e to ima i ručnog rada i antičkih stavrčica''''''ma meni je presuper tamo se zavuć''''''''
ovaj stalak je baš efektan al moj iz antike je bio mnogo ljepši ''''''flaše su se unakrst nizale i kad se napuni''''''ljepi jedna''''''pa ja stavila okolo celofan i veliku mašnu iz merkatora''''''moja kolegica ni do danas nije raspakovala celofan i mašnu''''''stoje joj na šanku''
24.05.2010, 22:34
Ilhana RR
6113
Dobar ovaj stalak al ovo ti je pravo modern stile... ono less is more...
Trebala si ih pitati nesto fol jeste se smjestili, koji stil ste izabrali moderni, klasicni, orijental itd... nako na telefon kroz pricu da malo saznas...
24.05.2010, 22:35
acudesa
7725
e, sve kontam, pa ne znam šta da ti napišem, al sam se sjetila onako super stvarčice, a i nije skupo...mi smo dobili ručno rađenu staklenu zdjelu za voće i pepeljaru..(oblika pravougaonika) super izgleda...u bojama koje su razlivene kroz staklo, moderno, lijepo...vidjela sam u merkatoru oko 40-50 KM, košta jedan komad (znači manje od 100 km će te doći)a, meni je prekrasno....
Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
24.05.2010, 22:41
Hanady RR
18727
e da ja sam svojoj tetki kupila tako stakleni tanjir za voće ...bilo je u jednoj radnji u onom roboru na socijalnom...radnja na 1 spratu odmah nakon geoxa...u pravi je acudesa vrlo efektno...ručno slikano staklo prelijepo zaista i unikatno.
24.05.2010, 22:42
milenium
6133
a električni roštilj?to ne ide u kuću a uklapa se svugdje
24.05.2010, 22:43
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: milenium
a električni roštilj?to ne ide u kuću a uklapa se svugdje
pametno moje...a garant nije loš poklon il ona velika električna tava za picu...ja u njoj svašta pečem nije samo pica u pitanju
24.05.2010, 22:46
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
e da ja sam svojoj tetki kupila tako stakleni tanjir za voće ...bilo je u jednoj radnji u onom roboru na socijalnom...radnja na 1 spratu odmah nakon geoxa...u pravi je acudesa vrlo efektno...ručno slikano staklo prelijepo zaista i unikatno.
Hej dobro si za ovo... ja sam kupila svekiju jednom tanjir za serviranje, moze i voce i kolace... oan koristi za kolace i ko god je vidio bio je odusevljen sa tim... a takve stvari pasu uz sve ;)
Ja sam vecinom uzimala ukras za svijece... tipa ovog
Ovdje je marka Orrefors kristalni proizovda kao Gucci za odjecu heheh... tako da kome god odneses ovo na pokon obraduje se... a ja ince uzivam u svjecama i tim stvarima tako da se obradujem kakve god da su marke ;)
ovako nesto mi je isto cool
Kristalne zdijele bez puno detalja na njima ;)
24.05.2010, 22:49
milenium
6133
nije loše ni to tvoje hanady,a ima i ona grill tava(roštilj tava)u kojoj pečeš ćevape i ostale sitnice(kotlete itd)i budu kao s roštilja
ja bi ovo dvoje što sam rekla(el roštilj ili gril tavu) definitivno voljela dobit na poklon ali tko će mi ga kupit kad je malo poskupo
24.05.2010, 23:25
leona81
6373
za prve stil im je definitivno moderan, znam otprilike kako izgleda stan prije nego sto su se uselili, tj prije namjestaja i svega, kad je tek radjen, pravo je napucan dvoetazni i njima sam mislila ili kristal neki komplet ili ovaj stalak za vino bijeli...
za druge znam samo da im je garnitura bijela...i nista vise
a treci je onako mladalacki namjesten, tj kod njih sam bila prije nego sto su se ozenili ali su sad nesto renovirali al znam im ukus i sjetila sam se da oni imaju samo jednu sliku na zidu, pa bi njima dolazile u obzir ove moderne slike iz magme