ženice hvala vam na podršci svima
SBebo lijepo napisano, nemam šta drugo nego potpisati , osjećam da smo ipak uspjale u ovome..
mamina princezo, anđelo nije bitno koliko je bitno je zaista da je od srca, ja u svom početnom naumu da obradujemo malog Omara nisam ni mislila ni na šta golemo, niti sam imala takve ambicije, nego baš na to simbolično, pa simbolično marka dvije tri, mislila sam skupiće se neka mala svotica da ga obradujemo, ali žene su se zaista odazvale u velikom broju i davale fine svotice, tako da je ispalo baš golemo, nisam se ovolikom odzivu nadala iskreno, i baš sam se obradovala, ne zbog novca, već zbog činjenice da stvarno mislimo na kao što reče Hate "naše dijete", jer on i jeste naš..
Moja djeca ne dobiju ni od koga ovoliko poklona, pa mislim da će i njima biti veliko, jer i jeste na današnjem vaktu, ali po meni je najbitniji sam čin, pa makar to i sama čestitka bila, tel.poziv itd...
ja jedva čekam da vidim malog, ali ne znam ni kako izdržati bez suza ako ne poteku same..
evo još me nešto zadivilo, pisala sam da je emina08 dala romobil, ali moram da dodam da je njen sin izrazio želju da isti pokloni dječaku, e to me još više dirnulo, kada vidim da naša djeca misle na svoje drugove tamo negdje, a i ne poznaju ih...emina divnog dječaka imaš i ja mu šaljem jedan veeeeliki zagrljaj