cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

poklon za djevojcice

clock-img

29.10.2012, 21:09

clock-img

assii

pencil-img

3

ima li neko ideju sta kupiti za rodendan djevojcici od 6 god? ja nemam nikakvu idejuuser posted image , niti znam sta interesuje djevojcice tog uzrasta, moja ima tek 2 mjeseca

clock-img

29.10.2012, 21:14

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

,mogo toga....

knjige, slikovnice pisane velikim štampanim slovimauser posted image
društvene igre iz one to play....
sve u vezi dvoraca, princeza, baldahin je super poklon za njihuser posted image
eh da one diznay princeze...sve u vezi s anjima...od lika do knjige, majice u tom tonu....
tašne, prenice, kreativni setovi -exluziv ima super kreativne setove za crtanje koje vole djevojčice od 6 godina
sat sa omiljenim likom...

eto takouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.11.2012, 14:58

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Drage moje, treba mi savjet; sta kupiti djevojcicama od 6 i 9 godina??? S obzirom da su stalno skupa (jer su jedna od brata,a druga od sestre), voljela bih da pokloni budu iste vrijednosti (da se nijedna ne rastuzi); a opet namijenjeni njihovom uzrasu user posted image

Kontala sam im kupiti nesto iz Ekskluziva (al ne znam sta), mislila sam i drustvene igre al se bojim da nekupim neku koju vec imaju...

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

16.11.2012, 15:01

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Kišobrane, torbice Snjeguljice (opet su ih nabavili) ili nešto iz onog B-quet ponude (notese, torbice, kutije za nakit), malene dnevnike sa ključićem.
Ovo sa ključićem je cool stvar, moja kika ima dva i stalno nešto piskara u njima.

Ili im kupi kombijaciju šal, kapa i rukavice.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

16.11.2012, 15:13

clock-img

chuci

pencil-img

804

možda one neke perlice što se pravi nakit. onaj neki set.
to bi moglo biti i jednoj i drugoj zanimljivo

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

16.11.2012, 23:05

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Hvala na idejama, najvjerovatnije cu im kupiti te dnevnike sa kljucicem; starijoj ce sigurno biti zanimljivo, a vjerovatno i mladjoj, jer vidim da je mala od Blue rose isto godiste user posted image

Chucci prosle godine sam im bas poklonila takve setove user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

clock-img

16.11.2012, 23:07

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

u one2play ima super tih nekih kreativnih setova

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.11.2012, 00:42

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

mala_sa obzirom da je uzrast 6 i 9 godina tu baš imaš izbora.Prvo su mi na pamet pale knjige, slikovnice, dnevnici, spomenari, enciklopedije i sl.Imaš, jeftine prilično, a zanimljive knjige,slikovnice u Robotu na Socijalnom.Fino napišeš posvetu i upakuješ. Ja još uvijek čuvam te knjige sa posvetama,čestitke i sl.To je nešto što se pamti cijeli život.
A imaš i na Baščarčiji raznih điđa za curice, tako da...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

17.11.2012, 22:24

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Amra_sa hvala ti puno na ideji, ja sam skroz zaboravila na knjige sa posvetom (to mogu uzeti i razlicite). Njih cu svakako dodati uz ove dnevnike user posted image

clock-img

18.11.2012, 00:04

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Nema na čemu , Šahinpašić ima najbolji izbor.Imaš i one perlice, za djevojčice, danas sam gledala u One2play, Merkator na Dobrinji.Djevojčice vole da se zanimaju nečim. Mada možeš i jeftinije proći sa tim perlicama. Pogledaj u Izboru, Marsu i slično.A imaš i one ukrasne kutije za nakit jeftino tako da...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

12.03.2013, 08:43

clock-img

mamaibabo

pencil-img

324

nama se blizi rodjendanko mislili kupiti mojoj mrvici drvenog konju klackalicu jel mi prerano za to ili user posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

clock-img

12.03.2013, 08:45

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mamaibabo

nama se blizi rodjendanko mislili kupiti mojoj mrvici drvenog konju klackalicu jel mi prerano za to ili user posted image

ovisi ti od konje :)
mada mi smo i dobivali a i poklanjali za prvi rođkas konju ....
djeci je bilo drago al pravo i super korištenje da ne pogubiš živce sa dvije godine nastupa...
pa eti :)))

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.03.2013, 08:49

clock-img

mamaibabo

pencil-img

324

hvala hanady ja ju odila u prodavnicu igracaka odusevljena konjom ma kupit cu g pa makar user posted image

clock-img

12.03.2013, 09:21

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

mi svog izbacili iz kuce,bio plasticni pa ima tockice i postolje,moze na guranje,a i klackanje.mali se penjao uz njega pa padne.vani ga ja drzim i ljuljam,inace bi se na stranu prevalio

clock-img

12.03.2013, 09:24

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDGvd235d-5sC7u7gQ2PbBBRSqKTG8YEglF8vsM4ZlkB0yxxgh e ovakav je,mali ga obozava,samo ga ja moram pridrzavati da ne padne na stranu

clock-img

12.03.2013, 12:16

clock-img

mamaibabo

pencil-img

324

tiki ja cu uzeti drveni ma neka kad joj se svidja i ovaj mi je jako lijepuser posted image

clock-img

20.03.2013, 23:34

clock-img

vanni

pencil-img

2

tiki ja cu uzeti drveni ma neka kad joj se svidja i ovaj mi je jako lijepuser posted image

Nama treba jedan drveni za poklon, gdje ste vi nasle?

clock-img

20.03.2013, 23:44

clock-img

DM

pencil-img

2408

Mi imamo iz OBI-ja, kupljen prije nekoliko godina(ne znam da li ga sada imaju) ali ima pozada "ogradicu" koja sprečava pad na leđa

http://www.google.ba/imgres?hl=en&client=firefox-a&hs=fU8&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1014&bih=621&tbm=isch&tbnid=H8Xszj5lOXv1FM:&imgrefurl=http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/drveni-konjic-oglas-5763772&docid=Cuy330tbqWReDM&imgurl=http://www.njuskalo.hr/image-bigger/djecje-igracke/drveni-konjic-slika-15519552.jpg&w=617&h=463&ei=9DtKUd6FN8rGtAatuIDIDA&zoom=1&ved=0CPEBEIQcMDM&ved=1t:3588,r:51,s:0,i:241&iact=rc&dur=458&page=4&tbnh=182&tbnw=236&start=47&ndsp=19&tx=108&ty=48
Sličan ovome, smao ima zakrivljene i ove "noge" pa nema prevrtanja naprijed-nazad

< Poruku je uredio doublemum -- 20.3.2013 23:46:21 >

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

26.09.2014, 14:54

clock-img

aidana

pencil-img

833

sta kupiti djevojcici od 5/6 godina koja ne voli roza boju, sljokice, haljine, princeze...dakle ne voli nista sto voli vecina curica user posted image

clock-img

26.09.2014, 15:00

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: aidana

sta kupiti djevojcici od 5/6 godina koja ne voli roza boju, sljokice, haljine, princeze...dakle ne voli nista sto voli vecina curica user posted image

slikovnice,neke cool torbu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

26.09.2014, 15:06

clock-img

salmana

pencil-img

321

Koji su joj drugi afiniteti? Voli li kreativne setove, nesto sama da napravi?

Ili pitas koji joj je omiljeni crtani film pa kupis nesto na tu temu.

Nije jedina da ne voli roze barbike,  lako se pronadje adekvatan pokloncic user posted image

clock-img

26.09.2014, 15:22

clock-img

aidana

pencil-img

833

Bebacha slikovnica je jedino sto sam ja uspjela skontati.
Inace voli spidermana user posted image ali mm mi ne da da kupim nesto s tim likom...njemu kao ofirnouser posted image
Kreativni set mi se svidja...ima kupiti u svim knjizarama? Gdje je najbolji izbor da pogledam danas?

clock-img

26.09.2014, 15:40

clock-img

salmana

pencil-img

321

kreativni setovi su I u knjizarama ali I u prodavnicama igracaka, bas ima raznih, ovisno o tome koje su joj sklonosti...

clock-img

09.12.2014, 21:27

clock-img

Jelena86

pencil-img

339

Žene moje, šta ste vi kupovale svojoj djeci za ročkas? moja cura će sada napuniti 3 godine, voljela bih joj nešto lijepo uzeti da joj ostane u sjećanju, i za uspomenu, ali isto bi voljela da se i obraduje. mogu li prijedlozi?

clock-img

09.12.2014, 21:32

clock-img

Angelica

pencil-img

282

ja sam svom uzela zvučnu knjigu u tom uzrastu i bila mu je zabavna, sad trenutno odmara na polici jer je zaokupljen drugim igračkama ali ona je tu , prezivjela je i povremeno se prelista...

Zadnji članci

article-img