cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koja kolica su dobra?

clock-img

29.10.2018, 09:54

clock-img

Lavica28

pencil-img

154

Pozdrav divne moje mame, evo i mene ponovo da podignem malo temu :)
Pišite kakva su iskustva sa kolicima trenutno na tržištu? Postoje li neka lagana 2 u 1 sa nultim položajem a da se mogu okretai u oba pravca (prema naprije i prema mami)?

Prodaje li sličajno iko kolica CAM 2 u 1?

clock-img

29.10.2018, 10:18

clock-img

mina23

pencil-img

368

Pozdrav LaviceJa sam kupovala neka 3 u 1 kolica od King . Tada sam narucila preko amazona. Tockovi napuhani i amortizeri ma sve nesto extra. Na kraju mi beba nije htjela u ta kolica nikako , znaci bez veze ih kupila. Onda ga stavim u obicna kisebran kolica i mirno djete hahaah. Tako da sretno sa odabirom i imas na amazonu sve sto trazis samo ako imas nekog da ti to dostavi. 

Sunce mamino stiglo 23.01. 2010 nas mali Saim, Volimo ga puuuuno!

clock-img

29.10.2018, 10:45

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: mina23

Pozdrav LaviceJa sam kupovala neka 3 u 1 kolica od King . Tada sam narucila preko amazona. Tockovi napuhani i amortizeri ma sve nesto extra. Na kraju mi beba nije htjela u ta kolica nikako , znaci bez veze ih kupila. Onda ga stavim u obicna kisebran kolica i mirno djete hahaah. Tako da sretno sa odabirom i imas na amazonu sve sto trazis samo ako imas nekog da ti to dostavi. 

hahahahahha oooo kako ponato user posted image
I mi kupili 3 u 1 skalmeriju.... nikad nije htjela u kolica.... za godinu dana sve skupa je možda bila pola sata...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

31.10.2018, 07:10

clock-img

vortex RR

pencil-img

656

IZVORNA PORUKA: Lavica28

Pozdrav divne moje mame, evo i mene ponovo da podignem malo temu :)
Pišite kakva su iskustva sa kolicima trenutno na tržištu? Postoje li neka lagana 2 u 1 sa nultim položajem a da se mogu okretai u oba pravca (prema naprije i prema mami)?

Prodaje li sličajno iko kolica CAM 2 u 1?

Divno je biti pripremljen na vrijeme i imati sve spremno, kupljeno, ocisceno itd. Ipak, s obzirom da vecina ima iskustva da je volja djeteta bitnija od kvaliteta i izgleda kolica user posted image ako ikako mozes da posudis kolica od nekoga za prvih par koristenja pa da vidis ako hoce nesto tako da se onda odlucis na investiciju, posebno ako planiras nesto u visem cjenovnom rangu. Cisto da ne bi skupljala prasinu i bila na pik-u za par mjeseci sa upola manjom cijenom jer nisu iz prodavnice...

clock-img

31.10.2018, 15:55

clock-img

Vodolija0602

pencil-img

65

Ja trazim isto sto i Lavica user posted image Ima li neko ideju koji model da gledam, neki savjet? Sto vise trazim - vise sam zbunjenauser posted image

Da mi je prije nekoliko mjeseci neko rekao da ima toliko modela kolica na trzistu, rekla bih mu da je lud user posted image

clock-img

24.10.2019, 19:18

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Zanimljiv tekst
KOLICA ZA BEBE - ZLATNA PRAVILA PRI KUPOVNI

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img