IZVORNA PORUKA: Taii
Drage moje ocajnicki trebam savjet... naime bebica nam dolazi sredinom decembra , i mada svi okolo trube kako mi kolica za taj period nisu potrebna , ja tvrdim suprotno i ostajem pri tome. e sad , budzet i nije bas prevelik da bih mogla ici u neke krajnosti , AS smo dobili , kao i onu korpu za iznosenje iz bolnice , tako da ono 3 u 1 nam ne treba... ocito je da se kod nas vecinom sve svodi na to da su kolica brendirana... naime meni to nije bitno... ok , chicco , graco , cam , ovaj i onaj bla bla bla...ja se u to razumijem k'o u kvantnu fiziku zato mi je stvarno potreban savjet , koja kolica su kvalitetna , udobna za bebu , tezina mi i ne predstavlja presudni faktor , jer imamo veliku garazu , ali bitno mi je i da nisu papreno skupa...
Kao majka dvoje djece koja ima dosta iskustva preporučila bih ti ovakav tip kolica.
http://www.justclick.rs/prodavnica/decija-kolica/zimska-kolica/chicco-kolica-multiway-amber# Kao
prvo težina kolica jeste bitna(ne zbog nošenja kolica u kuću) već zbog samog rasta bebe.Jako velika kolica jesu dobra kad imaš bebicu do 10 mj,jer je sama beba lagana i nije ih teško gurati.
Međutim kad
već naraste i bude imala preko 12 kg+kolica od 12kg+stvari koje vučeš sa sobom=blizu 30kg koje je jako teško gurati.
Drugo Gledaj da ručka za guranje
ne bude iz jednog djela već iz dva zbog lakšeg kačenja stvari koje će ti poslije trebati-torbe,raznoraznih kesa,dječijeg ruksaka...I zbog samog upravljanja.
Treće Gledaj da kolica imaju malo veći krović jer kad je ljeto da ga možeš štimati da ne ide sunce u oči jer ćeš u protivnom morati kupiti suncobran.
Ovakav tip kolica ti može poslužiti od rođenja pa do 3.god,jer ako kupiš prevelika nećeš se moći vladati sa njima i onda ćeš opet kupiti neka manja i džabe trošiti pare.
Moj ti je savjet nemoj uzimati Chipolino jako su nekvalitetna.
Sretno