IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: AminaZana
IZVORNA PORUKA: animagical
pa ne bih bas rekla da jeftina kolica djecu zuljaju, ne znam gdje si vidjela nazuljano dijete u jeftinim kolicima
ma ja kada vidim ona kolica iz robota ili fisa, hoce nesto da mi bude. shvatam ja da neko nema para da kupi kvalitetna kolica, ali ako ne mogu pruziti svom djetetu neki normalan rast i razvoj... ja bih i kredit digla, ali bih omogucila da moja djeca imaju sve sto im je potrebno. srecom nemam potrebe za tim, ali bih to uradila, ili bi kupovala polovne stvari, ali kvalitetne.
ti sad ode u drugu krajnost, niko nije rekao da su najjeftinija najbolja, al vala mi je cisto pre avanje uzimati kolica od preko 1000km kad se za oko 500 mogu uzeti nova kolica a da imaju bas sve sto treba. a ja vise volim da mi djete sto vise hoda i razvija misice nego da mi sjedi u kolciima, cim je prohodala prestali smo ih koristiti osim na moru
nije to krajnost nikakva. ja ne zalim ni za feningom koji sam potrosila na svoju kcerku. svaku stvarcicu koju sam kupila, koristila je poslije moja najbolja drugarica, pa moja rodica i sada cu i ja za blizance.
a uz ta kolica koja su preko 1000KM sam dobila i autosjedalicu sa Isofix postoljem, sto je veoma bitno za sigurnost bebe u voznji, dobila sam i navlaku za kisu, kao i navlaku za zimu i tasnu za previjanje.
kad se sve sabere, ispadnu moja kolica puno jeftinija nego neka druga.
ja bih sada njih ponovo (dakle vec 4to dijete) koristila, ali ne mogu. jedino da stavim jedno drugome u krilo
a nema svako komplexe, kako bi ih lijecio. neko je na neke stvari navikao... nismo svi isti...