IZVORNA PORUKA: MicoTico
MajkaTereza, kolica su extra! Koja im je cijena?
Moram priznati da su nam rodjaci pomogli sa placanjem
Ukupno su strasnih 1600KM. Rodjaci platili 900, a onda mi njih na veceru (400KM) pa kaze ona nikad nije bila kod frizera odkad je u Svedskoj (15 godina!), pa ja i to (uzasnih 300 KM!!!), pa posteljina im se svidjela, a njihovu vuku jos iz kampa za izbjeglice..(200KM), pa curicama poklone, pa kafa od 6 KM i tako na kraju odplatismo mi sebi
kolica. Koliko smo se oduzivali smo dvoja mogli kupiti
Kad smo vidjeli da je djeciji sirup 60 KM, pa pileci fileti svjezi 30KM (zamrznuti manje) skontamo mi da ta kolica s obzirom da ih imas dugo poslije, nisu ni skupa koliko su im te sitne gluposti skupe. I sto ih duze imamo, sve ih vise volimo, pa nam se sve jeftinia cine
Sada ih za 3000KM ne bih prodala, pa ni za 30 000
(lagim, onda bih opet na avion i kupila nova)
Po snijegu mi glavu spasise, a sada po bljuzgi normala, kolica gargaju, a on metar iznad tla, uziva i spava dok mi hodamo mokronogi i mokroguzi
Kad mi neko kaze da nismo normalni sto smo toliko dali ( a jesmo dali, sve se tjesim da smo samo dali 700 ali boga mi kad se sracunam
Muz se zeza kako je skupo ovo primanje poklona, valjda sto smo previse savjesni
Poenta je da su nama bila vrijedna, ali ko voli iz auta u auto, nisu za njega! Mi volimo u setnju, pa nam nije mrsko nista, a onda su ova kolica
Kad bih se morala odreci muza ili njih bih se odrekla muza ;-)Jedina mana im je kabanica, ogromna rupa na prednjoj strani, nidje veze, sve mu lice bude mokro ako pada, ali se to da srediti :-)