cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koja kolica su dobra?

clock-img

05.06.2008, 18:01

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

ja kolilo sam vidjela na njihovoj stranici(moguce da grijesim)bugari su takodje samo uvoznici,mada nigdje ne nadjoh drzavu proizvodjaca.meni su ona puki super

clock-img

06.06.2008, 10:19

clock-img

naca77

pencil-img

3

evo i ja sam juce Chipolino Baby Buggy SPORTIVA vidjela, rodica kupila, ljetna kolica 170 KM, nevjerovatno lagana i laka za upravljati, doslovce jednom rukom i laka za sklopiti. Svidjela su mi se, mada meni treba nesto drugacije jer nasa bebica user posted image dolazi u septembry pa bi mi trebala neka kao zimska verzija.Po meni, jedina im je mana sto se rucka ne okrece tako je vasa beba stalno okrenuta od vas, prema naprijed.
Kolica su kupljena u Banja Luci, postoji radnja sa njihovim proizvodima. Ali ja cu biti u prilici da odem do te radnje i da se vama javim, koga interesuje, sa vise informacija tek za deset dana jer sam sad u fazi spremanja jednog jako vaznog ispita za koji se nadam da cemo moj srecko mali i ja uspjeti poloziti prije no sto proper upoznamo user posted image !!
Pozdravljam vas, ostajete mi zdrave i vesele i vase bebe user posted image i cujemo se uskoro.

clock-img

06.06.2008, 10:28

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Naco srce si .Ti nama lijepo to vidi u Banja Luci jer i ja cesto idem tamo.Meni se svidjju modeli puki i alba.

clock-img

09.06.2008, 12:45

clock-img

Anoniman

evo da se i mi pohvalimo nasim ferrarijem, ko sto aida zna reci user posted image user posted image
tako sam sretna, a i moja princezica ce biti aBd user posted image user posted image user posted image

imamo jedan dio:
user posted image

pa drugi dio:
user posted image

i na kraju sve u kompletu:
user posted image

ima jos nekih dodataka, kao ono za pokrivanje nogica, pa neka spuzva, zamotana ko u musemu, vjerujem da je to da se stavi u kolica da guzara mala ne propiski... pa najlon da se pokriju citava kolica u slucaju kise (mada mi to nece trebati user posted image )... sve u svemu ja sam jaaaako zadovoljna i izgledom, i bojom i cijenom user posted image

< Poruku je uredio dina RR -- 9.6.2008 12:46:00 >

clock-img

09.06.2008, 13:02

clock-img

bezelye

pencil-img

301

Bravo Dinoooo user posted image user posted image user posted image  stigla kolica za bebaru. Bas mi je drago. Pravi Ferrari user posted image
Rekla sam ti da mi je prije par dana bila rodica u Istanbulu sa muzem i sincicem. I kod njih je ovaj model, samo plavi. Super je!!! MM je treniro voznju sa njihovim sincicem user posted image

E mislila sam i ja da mi taj najlon za kisu nece bas trebati, ali sam vidjela ovdje da ga jako puno koriste kad je vjetar, da ne ide bebi prasina u oci i usta. Tako da i ti imas dobru zastitu od tog vaseg pijeska user posted image

clock-img

09.06.2008, 13:07

clock-img

Anoniman

pa vidis o tome nisam kontala user posted image user posted image
a u pravu si ovdje je pjesak kritican...
hvaja na prijedlogu user posted image user posted image

clock-img

09.06.2008, 14:46

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dino kolica su ko med....
sigurna sam da ce princeza biti prezadovoljnauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

09.06.2008, 15:39

clock-img

lejlašh

pencil-img

698

Mene sada interesuju kišobran kolica, ako se neko bolje razumije da mi kaže šta trebam gledati kod njihovog izbora? Ja ne želim baš da budu preskupa, pa ako je neko vidio povoljna, a dobra, please neka javi.
Ili ako neko prodaje neka malo bolja polovna može mi se javiti na PP.

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

clock-img

09.06.2008, 15:42

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Dinchy kolica su divna.Cestitamo maloj princezi na bolidu

clock-img

09.06.2008, 15:44

clock-img

malecka60

pencil-img

329

Lejla imas pp. user posted image

Javi ako se odlucis.

clock-img

09.06.2008, 15:46

clock-img

malecka60

pencil-img

329

Dino kolica su prelijepa. user posted image
Nadam se da ce se maloj princezici svidjeti, a tebi da ce biti funkcionalna dugo vremena. user posted image

clock-img

09.06.2008, 15:56

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

user posted image  meni se ovaj bolid svidjaaaaaaaaaa!

clock-img

09.06.2008, 16:15

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

Dino Laura ima ista kolica i istu boju ,savrsena su .mi smo ih dobili .u iani kupljena 800 km.ja sam totalno sve iskoristila

LAURA 5.1.2008.

clock-img

09.06.2008, 16:24

clock-img

lamka

pencil-img

571

dinela kolica su mrak i sigurno ce se svidjeti maloj princezi

Lamija duša duše moje
21.08.2006

clock-img

09.06.2008, 22:37

clock-img

rozi

pencil-img

745

Dino, kolica su odlicna, mislim da ce princezica pravo uzivati u njima, a za sretnu mamu da ne pricam.  Cak je i boja po mom ukusu, super user posted image user posted image user posted image  

clock-img

10.06.2008, 09:26

clock-img

Emina*

pencil-img

1639

Kolica su savrsena Dino user posted image  user posted image  user posted image
Ali ti to vec znas, inace ih ne bi kupila user posted image   user posted image   user posted image

Bakir
20.04.2008.

clock-img

11.06.2008, 12:57

clock-img

sanelicaaa

pencil-img

180

user posted image user posted image I nama su neki dan stigla kolica (bila rezervisana i sada su napokon tu)! Nas Denijal ce takodjer da se vozi u istom bolidu kao i Dinina curica (samo sto je u nas tamnoplavi-bez model). AnitaMO,i ja sam u iani u Mostaru kupila svoja kolica, ali sam ih platila 899 KM...do cega li je sada ta razlika u 100 KM??!! Nije mi logicno da su sada skuplja nego ranije??!! Haj budi pametan user posted image user posted image

clock-img

11.06.2008, 13:00

clock-img

sanelicaaa

pencil-img

180

Ali su kolica predobra...user posted image user posted image user posted image Zaljubljena sam u njih!!!

clock-img

11.06.2008, 13:04

clock-img

Anoniman

hvala svima koje su rekle da su kolica dobra... sad su mi jos draza user posted image

IZVORNA PORUKA: sanelicaaa

Ali su kolica predobra...user posted image user posted image user posted image Zaljubljena sam u njih!!!

potpisujem!! ja ih evo drzim jos uvijek u dnevnoj sobi, provozam malo po kuci user posted image i posmatram ih user posted image
podsjeca me na to kad sam bila mala, pa vozala bebe u malim kolicima hehehhe

clock-img

11.06.2008, 13:11

clock-img

sanelicaaa

pencil-img

180

user posted image user posted image Kaze meni mm: "Razvalit ces ti ta kolica dok se maleni rodi!" user posted image user posted image A on gori od mene! Odmah otisao do auta sa njima da isproba kako to sve ide user posted image user posted image Click-clack situacije je skontao u sekundi user posted image user posted image
Nego,nadam se da ce nase bebice uzivati jednako kao i mi!!!

clock-img

26.07.2008, 01:55

clock-img

suncan_dan

pencil-img

789

IZVORNA PORUKA: Suncica RR

Ipak mislim da nikakva autosedalica ne moze zastititi dete kao njezina majka.
A sto se tice kazni, ovde jos nisu uveli takav zakon, a kada smo dolazili u Bosnu niko bas nije ni obracao paznju na nas.
Lepo mi sedi u krilu, ja joj pricam sta se desava napolju, pevam, animiram i ona je mirna..
Jako je tvrdoglava i gore mi je da se dere svezana, ovako barem mirno sedi i ne preti opasnost od povrede.

mislim da nista poslije Boga nemoze u auto zastit kao autosjedaliste, neznam dali si ikad gledala na tv, sta se desava bez i sa....Mi imamo kolica posebno a posebno Autosjedaliste od maxicosi kojo je proslo najbole u testu ovde je to 1 skala je od 1-6 1 super 6 propalo u testu.

clock-img

26.07.2008, 02:13

clock-img

suncan_dan

pencil-img

789

Momentalno imamo ovaka http://img413.imageshack.us/my.php?image=kiwaqc4.jpg

al snjima nisam nikako zadovoljna zbog tockica.....
sada hocemo ovaka da kupimo i ona su od maxi cosi http://img329.imageshack.us/my.php?image=kiwaneuht7.jpg
mogu super da se sklope http://img213.imageshack.us/my.php?image=kiwazusammenge1.jpg

A ovakav autosjediste imamo isto od maxi cosi i prezadovoljna sam i curetak ga pravo voli, uziva unjemu http://img367.imageshack.us/my.php?image=maxizf4.jpg

clock-img

26.07.2008, 02:16

clock-img

suncan_dan

pencil-img

789

mamy 2 izgledaju super, pogotovo sa tom vrecicom user posted image

clock-img

26.07.2008, 09:07

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

Ja ako Bog da kad budem tebala kupovat imamo nijet uzeti ova...zapravo ona mi sve svidaju najvise...

http://www.youtube.com/watch?v=Mi5UiEUS-ZU

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

26.07.2008, 09:22

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: amelaa RR

Ja ako Bog da kad budem tebala kupovat imamo nijet uzeti ova...zapravo ona mi sve svidaju najvise...

http://www.youtube.com/watch?v=Mi5UiEUS-ZU

Stvarno su dobra...i ja sam se raspitivala za njih, do sada sam ih nasla u Ljubljani i u KiKI u Zagrebu....user posted image

Zadnji članci

article-img