cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Zenice RR u Austriji

clock-img

11.10.2012, 01:00

clock-img

Bihter

pencil-img

328

U razgovoru danas sa nasom dragom clanicom RR Visnjicom1 iz Graza dosla sam na ideju da otvorim temu o zenicama,clanicama RR koje zive u Austriji. Nadam se da cemo se na ovoj temi pronaci i lijepo druziti,ponekad mozda i za koju kaficu dogovoritiuser posted image Ja zadnjih tri godine zivim u Klagenfurtu,udana sam i mm i ja trudimo se na dobijemo jednu maluuuuuser posted image

Molim moderatore ukoliko tema vec postoji ili je na krivom mjestu da me upute,.ovo mi je prvi put da otvaram temu pa se nadam da necu zabrljatiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2012, 01:19

clock-img

visnjica1

pencil-img

4

Hey Bihter user posted image za temu,nadam se da ce nas biti u vecem broju, kako si mi ti.

clock-img

11.10.2012, 01:25

clock-img

Bihter

pencil-img

328

Pa gdje si ti meni draga,..zar je moguce da smo se nas dvije u isto vrijeme na rr nasleuser posted image Da hvala za ideju,..nadam se da ce nam se nase zene koje budu u Austriji javljati,..da imamo neko mjesto na kojem mozemo pricati o svemu,savjetovati se i slicno,..Osobno i ja imam mnogo pitanja ponekad npr,.koji doktor je ovdje dobar,koji nije,..gdje kupiti nesto i slicne stvari pa se nadam da cemo se na ovoj temi naci i naravno druziti,pomagati i sve ostalouser posted image

clock-img

11.10.2012, 01:33

clock-img

visnjica1

pencil-img

4

Evo kao sto ti napisa u pp zub me boli cijeli dan i mozes misliti da mi je bilo mrsko skuhati zalfiju cijeli dan, i evo trpim bolove bezz, sad sam uzela malo sode rastopila pa nakapala na meso oko zuba, jer mi 2 god izbija dvadesnjak a ne moze da izbije pa se meso upalilo, user posted image i sve odgadjala zubara i sad kada sam user posted image patim se.Ama i ja se nadam da ce nam se prikljuciti u sto vecem broju, kako da ne uvijek imam pitanja.
Kako je u K.jel hladno, kad ce vam grijanje pustiti, kod nas se smrze a grijanja ni na vidiku user posted image

clock-img

11.10.2012, 01:39

clock-img

Bihter

pencil-img

328

Imas pp mila..

clock-img

11.10.2012, 09:27

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ah vidi vidi ko je sve u Austriji, sad znam s kim ću piti kaficu kad me put naneseuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.10.2012, 09:33

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

Imate i Sara.at. Ona je u Linzu. Javi ce vam se kad se vrati iz BiH otisla mami....

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

clock-img

11.10.2012, 09:53

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Sve mi se nekako u glavi vrti da je tema jedne prilike već bila otvorena, ali ne uspjeva mi da je pronadjem preko pretraživača.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

11.10.2012, 11:35

clock-img

visnjica1

pencil-img

4

Pa nece te nam ukinuti ovu temu user posted image

clock-img

11.10.2012, 16:00

clock-img

Bihter

pencil-img

328

Stvarno sam po cjelom portalu trazila i nisam nasla slicne teme,..nadam se da nas necete zakljucatiuser posted image zeniceee iz Austrije gdje ste,.nije valjda da nas je ovako malouser posted image Vesela tebi bujrum bogami kad god pozelis user posted image

clock-img

12.10.2012, 15:46

clock-img

Andy_Bec23

pencil-img

2980

Ja sam u Becu ajte kodmene :-)user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

clock-img

12.10.2012, 15:50

clock-img

Bihter

pencil-img

328

Rado bogami user posted image Hvala na pozivu Andy,..i tebi bujrum kad budes malo juznije bila,..Kärnten..user posted image

clock-img

12.10.2012, 16:10

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ma, nisam mislila na zaključavanje već na spajanje s postojećom, ali je nisam pronašla, a bila sam sigurna da su temu već jednom nekad otvorile žene iz Austrije. Možda me samo sjećanje ne služi najbolje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

14.10.2012, 23:19

clock-img

Andy_Bec23

pencil-img

2980

Unswr Felix Baumgartner.... Gratuliere.... I sta kazete?

clock-img

14.10.2012, 23:32

clock-img

visnjica1

pencil-img

4

Nista znacajno, uz tolike pripreme i zastite i nije mu moglo biti nista, a eto makar u necemu Austrijanac dobar user posted image

clock-img

15.10.2012, 07:42

clock-img

Andy_Bec23

pencil-img

2980

Bas me zanima bil mogla ti to radit? Uz sve zastite koje je on imao? Ja mislim da nebi i nevjerujem da je tako lako. A ovo je stvarno nesto posebno... Skociti samo tako iz svemira u zemlju je velika stvar i pri tome oborit 4 rekorda.... Mislim da je to nesta posebno....

clock-img

15.10.2012, 17:00

clock-img

visnjica1

pencil-img

4

Da mi je to zanimanje mozda i bih mogla, jer nakon 5 godina pripreme i toliko sigurnosti oko njega i sam je dr.rekao ako si pratila sinoc da mu nije moglo biti nista jer je bio u potpunoj zastiti, naravno svaka cast njemu moras imati veliku hrabrost za to, ali kad sagledas nije neste pretjerano, moje misljenje

clock-img

16.10.2012, 00:20

clock-img

Bihter

pencil-img

328

Hallo mädchen,wie geht`s euchuser posted image Nema nas nesto puno na temiuser posted image Mislila sam da ima vise zenica sa rr koje zive u Austrijiuser posted image Jaaaviteee nam se,..a naravno i ostalima bujrumuser posted image Visnjice di si ti,..nema te nigdje user posted image

clock-img

16.10.2012, 00:30

clock-img

visnjica1

pencil-img

4

Hej Bihty evo me bona, ne mogu da se namjestim nikako beba narasla pa joj mali pupoo, ja pocela s pripremanjem robice odvajala sto oprati sto je veliko i tako da se lagano moze pripremiti i ispeglati jer nikada se ne zna kada bebac moze vanka, kako si ti, sta ima kod tebe, jesil kupila onaj krevet.

clock-img

16.10.2012, 00:48

clock-img

Bihter

pencil-img

328

Oh masallah,..pa ti si se znaci vec pripremas pomalouser posted image Bas mi je drago,..zvucis dobrouser posted image I jesi li smislila ime za user posted image ,.naravno ako se smije znatiuser posted image

clock-img

16.10.2012, 00:51

clock-img

visnjica1

pencil-img

4

Pa cekamo da nam potvrdi tacno spol bebaca kada nam je rekao u 4,5 mjesecu i od tad bebac se krije, pa se nadam da cu sada vidjeti spol bebaca imamo uskoro termin akb, pa da juce sam usla u 35 sedmicu vakat je da se polako pripremamo, a crko trazeci recept za jedne suhe kolacice prave su u kalupima i ne mogu naci nikako user posted image

clock-img

16.10.2012, 00:57

clock-img

Bihter

pencil-img

328

Ah bebalo se sakrilo od mamice,..srce malo.. Ma ne sekiraj se mila,..saznat ces akobogdauser posted image A kakve kolacice spominjes,..prestao te zub boliti pa odmah na kolacice prelazisuser posted image Salim se malo,..kakav ti recept treba,.mozda mogu pomociuser posted image

clock-img

16.10.2012, 01:00

clock-img

visnjica1

pencil-img

4

A jesu me zubi prestali nije skroz ali bitno je da je otok spao, ih vec sam ja pravila u subotu kolac neka mama je postavila pa mi se dojmio ukusan i tako i bi, a ovo su suhi kolacic idu uz kafu ili caj ko keksici a bas ukusni budu i znam da s epeku u kalupima tijesto bude fino izradjeno pa ga valjas po ruci eto haahah, al sve sam obisla nemaaa ima ju vanilice ali nije to to user posted image

clock-img

16.10.2012, 01:09

clock-img

Bihter

pencil-img

328

Ajoj,..nemam pojma,..pa mozda da probas na temi o kolacima da upitas da nema koja clanica receptuser posted image Ja sam inace lala kad je pravljenje kolaca bilo u pitanju ali eto u zadnje vrijeme sam na rr vidjela par jednostavnih recepata i uspio mi kolac samo takouser posted image user posted image user posted image Zadnji sam pravila,zove se Cudo od cokolade,..prefiiin kolac njam njam i lako ga za napravitiuser posted image A ima i jos jedna stranica na kojoj ima super recepata,..poslat cu ti na pp da ne bude da je reklama user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2012, 01:12

clock-img

visnjica1

pencil-img

4

A napokon sam naslaaaaa yupi sutra cu akb praviti jer ih bas volim, a u user posted image svasta naumpadne..
Sta ima kod tebe, kako si ti, jel to dragi na poslu .

Zadnji članci

article-img