i ja se zahvaljujem na link .. nisma odavno gledala a taman sam dosla do ovdih epizoda koej sada idu a navece u to vrieme nemam nikako vremena ciju pogledti. dok uspavam jedno pa drugo gotova serija
Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".
Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.
22.11.2012, 15:20
damma
1281
IZVORNA PORUKA: eldinky
IZVORNA PORUKA: damma
IZVORNA PORUKA: Ben 10
Niste se vi dogovorile ,a gdje sam ja tu??? Mene izostavile.
a koga hoces ti? meni murata a eto vama svi iz sulje
može meni bar dva dana u sedmici
ok samo da nam jos tiki da saglasnost
27.11.2012, 16:37
M kao Mama
5536
opet ja imam pitanjue, ja ne gledam redovno, te ponekad i ne cijelu, kako stignem, ali redovno čitam na sapunice. hr i tamo piše kao ... Ibrahimova tajna, pa me zanima koja je to Ibrina tajna
27.11.2012, 16:48
magbi
294
ama sa onom je nigar kalfa,a nije sto posot preso on na islam klnajca se kipovima i cucet ce ga suljo bona alma imas na serije.biz ni ja negledam pa kad ufatim vremena odgledam,hurem ce i peto dijete da rodi,mustafa ce se suprostaviti sulji,pa ce hatidze rodit blizance itdddddddd
27.11.2012, 16:50
M kao Mama
5536
ma, moja magbi jedino da ti lamiju dam na nekoliko sati pa da odgledam, evi i sad pišem jer je bolesna pa je u behutu, inače klinac bi pisala, hahahaha
27.11.2012, 17:05
dinaa
2141
Hatidze je rodila blizance a kalfa Nigar ce da rodi ibrahimovo dijete ma sapunjara prava
27.11.2012, 17:18
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: dinaa
Hatidze je rodila blizance a kalfa Nigar ce da rodi ibrahimovo dijete ma sapunjara prava
mašala, za razliku od španskih ovdje se zna ko koga, haaaaaaaaaaaaaaaaaa