IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Alhemicarka
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
manje se brineš hoće li se nekom desiti nešto. WTF, uopće ne kontam kako neko može nešto tako reči user posted image user posted image
mislim nije baš tako
meni je majka koja je izgubila dva sina u ratu rekla slično, u smislu rodi više djece, ne daj Bože rata, ne daj Bože gubitaka kad ostaneš sama tuga je veća
Mislim da tuga nije veća, ali ju je lakše podnjeti, ima utjehu i razlog za življenje.
Meni je grozno bilo to čuti kao osobi koja je jedva i ovo dijete dobila, nemam pojma hoću li imati sreće da dobijem još jedno i nad ovim strepim, i onda puf, ko šamar ta izjava.
ma da, meni je to rekla majka koja zna šta je gubitak djeteta, pa sam je razumjela .....
i dobro si, ima razlog za nastaviti živjeti
ne daj boze da se dijete izgubi...mislim da je to najveca bol koju roditelj moze osjetit.....glupo mi je to da se radjaju djeca zbog toga ..kao ne daj Boze izgubis jedno haj imas drugo...sta ako Bog odluci oduzet sve???? opet nemas nijedno.....trebamo bit zahvalne na onom sto imamo,bilo jedno,dvoje il troje il 10.......sve je to isto...svak ima pravo da odluci kolko ce ih imat.....
a da pitam sad nesto smjesno,glupo nazovite kakko hocete
....kad dodje druga beba jel se zapostavlja starije dijete...mislim jel se ima vremena za oboje.....ja kad razmisljam dda bi imala jos sve me neki strah obuzme da necu starijem dati dovoljno ljubavi,da ce bit zapostavljeno....sl.
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...