Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
e hvala draga odoh sad da kupim... btw stigla porodiljska nadoknada ... bili su vrlo dragi i poslali 460 km ...jeeee
E super, valjda ce ih biti i u DMu na Grbavici, meni Alipasino daleko.
A sto se tice porodiljske nadoknade - nas juce cijeli dan nije bilo kuci. Ako vas postar ne nadje, da li dodje neki drugi dan ili sastave oba iznosa pa dobijete sljedeci mjesec?
02.11.2008, 19:13
Visnja RR
15102
mozda ce doci jos jednom...ako opet nema nikog ostavice obavjest da novac podignes u posti u roku od 5 dana
02.11.2008, 19:25
ElmaB
4568
Suzana, dodje on ponovo, a naknada nije jos bila. Ja mislim da ce ove sedmice, jer ne bude ona uvijek uz penziju!
djevojcice, ako neka od vas bude vidjela ovu zdjelicu sto je triplemama i jasmina-mm imaju neka prijave...
Visnja, ja danas bila u DM-u, i u onom u gradu, a bila sam i na alipasinom, kupili smo ovu plavu zdjelicu i kasikice... Super su mi Mislim da je zdjelica bila oko 4 KM i nesto.... Ove zdjelice imaju jos u zutoj i roza boji, i bas su mi slatke
03.11.2008, 18:33
Visnja RR
15102
Ama bona kupila sam na AP danas Naravno roze zdjelicu... i one tri cetkice za zube... i pelene DM ... moram smizlu pocastiti njenim parama -(ja porodijsku nadoknadu smatram njenim) ...danas joj je 7 m
05.11.2008, 09:54
Suzana
1698
I meni juce nadoknada dosla!
A sto se tice ovog DMa na Grbavici i zdjelica, nema, niti su ikada culi za njih! Idem ja u subotu kod mame u grad, DM vidim s prozora, pa cu tamo da potrazim!
05.11.2008, 09:58
ziki
1815
Suzana, gdje se nalazi taj DM na Grbavici, da kažem sestri da mi taamo kupi plelene, bar da je malo manje mučim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
05.11.2008, 10:22
jasmina_mm
964
ziki DM na Grbavici ti je domah pored pijace i pekare Grbavica tu je nekda bila radnja LPS....
05.11.2008, 10:28
ziki
1815
hvala jasmina, to jo je pravo blizu.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
05.11.2008, 10:31
jasmina_mm
964
nema na cemu vidim suzana odsutna pa rekoh da ja odgovorim
05.11.2008, 12:03
ElmaB
4568
Suzana, u Turbo limacu imas super ponudu svih tih stvari i uopste nije skupo! Ne znam zasto insistiras na DM-u, kada je u TL extra. Pogledaj!
DM mi je blizu a TL mi nikako nije na ruku. Jedino vikendom kada odem mami, a tada su nevidjene guzve. Bas sam sad u subotu usla, trazila one siperke, 10 min. na kasi stajala.
05.08.2009, 14:28
shejla
1136
cao zene.... evo i nama se blizi 6 mjeseci, pa vec gledam po radnjama (i internetu) opremu za jelo. Ova tema je super, samo me zanima, a vidim niko ne spominje, da li ove posudice koje ste kupili u DM-u i TL-u mogu da se griju? Ono u serpu vruce vode, pa da se hapica malo podgrije, da li su te posudice namjenjene za to??? Ako ne, kako grijete one gotove hapice, a necete cijelu teglicu???
05.08.2009, 14:51
veeseelaa
20552
shejla ja sam toga nakupovala bruku a i dobila hejbet i vjeruj mi rijetko šta koristimo, mala jede iz standardnih tanjira a hranimo je običnom malom kašikicom za kafu
05.08.2009, 15:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: shejla
cao zene.... evo i nama se blizi 6 mjeseci, pa vec gledam po radnjama (i internetu) opremu za jelo. Ova tema je super, samo me zanima, a vidim niko ne spominje, da li ove posudice koje ste kupili u DM-u i TL-u mogu da se griju? Ono u serpu vruce vode, pa da se hapica malo podgrije, da li su te posudice namjenjene za to??? Ako ne, kako grijete one gotove hapice, a necete cijelu teglicu???
moja kuma je skontala pravo dobro rjesenje ona bi usula u posudu za led klopu i zaledila...i kockicu dnevno izvadi pa je u mikrovalnoj otopi
05.08.2009, 15:04
Anushka
903
od svega za hranjenje bebca uzeli smo mu kompletic plasticnih kasikica kao bas za bebe i tim ga hranim ali ne uvijek, koristimo i kasicice za kafu. Ono sto je bas od koristi je stapni ili rucni mikser, a hranu mu spremam u porculanskim zdjelicama iz kojih i ja jedem pahuljice ili homemade puding, sladoled isl. Najnormalnije. I prepoznaje ih razgalami se kad me vidi da ja jedem iz nje a njemu ne dam Jedno vrijeme sam imala maksuz dzezvu za njega da prokuham ili ugrijem vodu pa sam uzela jednu inox serpicu za njegove obroke i grijanje vode mlijeka i sl. Ugrijem tako sto stavim teglicu u casu ili nesto sl i potopim u vrucu vodu. A obicno sve pojede, sto ne pojede on pojedem ja i nema problema. Kad poraste i bude prepoznavao likove tipa hocu tanjir spajdermen i sl onda cu mu i uzimati te djecje, a do tada nema potrebe.
13.08.2009, 14:02
emma.L
2731
Ako bebači imaju probleme sa bolnim desnima u vrijeme nicanja zubića, Chicco je zakon, ovo iz iskustva. Imamo malu, dublju kašičicu duge drške sa latex vrhom, a i silikonsku koja je plitka i dosta široka i tek nedavno smo je počeli koristiti. A kupila sam i ove u DM-u, sad se već ne buni iako su čvrste i lupkaju o zubiće. A serviram joj i podgrijavam u Avent kontejnerima za mlijeko (malo su promijenili svrhu- u njima joj i zamrzavam porcije juhe i mesa ) ili u našim zdjelicama za pahuljice. E sad kad krene sama pokušavati voljela bih joj kupiti neki lijep set, ali od čvrste plastike, jer već vidim kako će to izgledati i gdje će sve biti u početku .
kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato
05.01.2010, 16:47
bebacha
1170
e pa zbog toga i pitam.nikako da joj nadem odgovarajucu casu a krajnje je vrijeme da izbacimo flasicu.ima pet casa na furku slamcice ili kljuna al nije nije dobra.il cep spada ili prosipa negdje,svaka ima neku manu.ova mi se bas svidjela a i ona voli ovu maci Kitty al ipak onda nista od nje
05.01.2010, 16:51
dana3
2128
bebacha-nisam zapamtila proizvodjaca ali ima casa sa kljunom koji je silikonski cini mi se,mekahan.Ja sam kupila Aventovu-jer ima i flasice te pa sam morala vratiti cucu na casu, bole ga desni pa ne moze da pije a u medjuvremenu dajem vodu iz obicne djecije plasticne case.manji joj je obim pa naspem malo vode i dam da sam pije-jeste da sev prospe ali eto, trenutno je casa sa cuclom