IZVORNA PORUKA: Chuchi
Posto sam ja extremista kad je u pitanju kosa i frizure: htjela sam se ¨opet¨ osisati i plus ofarbati, ali trebam i vas savjet!
Naime, dugo sam imala skroz kratku kosu, koja je ujedno bila kljucni dio mog imidza za to razdoblje. Kad sam zatrudnila, hormoni ucinise svoje i ja odlucim pustiti kosu. I pustim je, ali kad sam se porodila kosa mi je samo smetala, najvise siske, pa onda osisam siske ( koje inace
nikada nisam voljela kratke na dugoj kosi, ne znam zasto). Sad mi je kosa toliko dojadila, toliko mi je vruce ¨ispod¨ nje, da bih se najradije
osisala ¨na celavo¨. Svaki put kad hocu negdje da podjem moram unaprijed planirati, jer moram oprati kosu, moram je isfenirati, to traje satima, skuham se... i NIKAD mi kosa ne izgleda kako bih ja htjela, osim kad izadjem iz frizerskog. Nimalo mi nije prakticna, ne mogu je svezati citavu, nego nekakav repic pozadi a oko usiju sve strsi, i siske opet bodu oci..... Kosa mi je pregusta, dlaka predebela, preteska, i cak se i frizerke namuce i oznoje oko moje glave....
Sad bih da je osisam ali ne toliko kratko kao sto mi je nekad bilo, i htjela bih da se ofarbam u plavo (zuja je zakon ) ali se bojim kako ce ta zuta ¨uspjeti¨ na mojoj kosi. I to je problem, jer sam nekad davno prije svako malo mijenjala boju kose, i svaka mi je boja prijanjala, ali plava nikad nije bila plava, nego nesto izmedju zlatnog i narandzastog, zbog pigmenta. Doduse uvijek sam sama farbala ne u frizerskom salonu .... a na farbama pise : professional use only
Da ja ne bih dalje peglala, evo par slikica pa vi meni recite koja mi najbolje pristaje, i da li da mjenjam ili ne. I da li ce mi moci izaci skroz plava kosa, ako bih profesionalcima prepustila njihov posao