Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cini mi se da ce se u ovom zadnjem djelu nesto zakomplikovati,nesto se desava,da li ce neko pokusati ubiti Sivog i Anu,ne znam,malo kroz maglu se sjecam ,citala sam.tu bi kraj,valjda ce se nastaviti
odgledah davno drugi dio ali cini mi se da ce se zakomplikovati sa Aninim bivsim sefom (onaj sto se zaljubio u nju pa Sivi kupio i njega i firmu mu ). Kao kroz maglu se sjecam bio neki vatromet na kraju a onaj pali sliku neku (ne sjecam se ko je na slici) tu se dalo naslutiti da ce im zagorcati zivot u trecem dijelu A ni ona Kim Besinger ne izgleda kao da ce ih ostaviti na miru
Da ima to sa sefom,ali nesto vise se desava...pretvara se krimic
28.11.2017, 15:20
LieToMe RR
3057
IZVORNA PORUKA: muaaa
IZVORNA PORUKA: LieToMe RR
Oooo otkud vas na Sivom
Cini mi se da ce se u ovom zadnjem djelu nesto zakomplikovati,nesto se desava,da li ce neko pokusati ubiti Sivog i Anu,ne znam,malo kroz maglu se sjecam ,citala sam.tu bi kraj,valjda ce se nastaviti
odgledah davno drugi dio ali cini mi se da ce se zakomplikovati sa Aninim bivsim sefom (onaj sto se zaljubio u nju pa Sivi kupio i njega i firmu mu ). Kao kroz maglu se sjecam bio neki vatromet na kraju a onaj pali sliku neku (ne sjecam se ko je na slici) tu se dalo naslutiti da ce im zagorcati zivot u trecem dijelu A ni ona Kim Besinger ne izgleda kao da ce ih ostaviti na miru
Da ima to sa sefom,ali nesto vise se desava...pretvara se krimic
ja ne citah knjige samo film gledala vala u filmu koliko se sjecam nema nesto bas puno prostora nekog dubljeg da se zakuha izuzev to oko Kim Besinger (njegove bive sta vec ) i onog Aninog sefa Akoi ima nesto onda je to nov, u prva dijela se ne da nasluti da ima bas neka duboka krimi radnja
28.11.2017, 15:53
Visnja RR
15102
u trećem djelu knjige Sivi postao papučar
28.11.2017, 16:43
manuela RR
2377
Samo da ubacim treći dio bas bajka oni na kraju okruženi dječicom 😂. .. Ni S od sivog nema ... Inače sto se Kim tiče njoj uloga bas paše 😅
28.11.2017, 19:02
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
Ja ne razumijem pomamu za ovom knjigom, a posebno za filmom koji ne moze biti gluplji I losiji, od glume, dijaloga pa nadalje...
a to ti je tipičan dokaz da su žene zadržele tinejdžerke u sebi...( ne isključujek sebe jer sam i ja čitala sve tri knjige)
sve počne s bajkom "Ljepotica i zvjer" pa se obradovasmo kad naletisom na moderniju varijantu bajke ....a Sivi je moćna zvjerka...lijep, prebogat, perverzno/moćan, a samo pred njenim nogama puzi..zar to nije san svake žene kako naslov kaže bajka
opuha li ti Azel sinoć u Wisi?
Nisam ja nego co'ek u mene ma sta ja znam, nisam ja nikad bila u tim filmovima, vec vise u stilu neke romantike I gotive na drugi nacin. Ona je bogami pod njim dosta puzala, ne volim ja nikakve sado mazo odnose
28.11.2017, 19:05
teacher75
5394
Oooo otkud vas na Sivom
Meni je drugi dio bio u rangu spanske sapunice. Doduse, vise sam tipkala na mob.nego sto sam pratila film, toliko mi je bilo zanimljivo a sto se knjige tice, dosla sam do 4.poglavlja druge knjige I stvarno vise nisam mogla citati I gubiti vrijeme na tu glupost
29.11.2017, 09:49
Visnja RR
15102
sinoć odgledah prva dva djela 1 filma.... bez tona ....
pa eto....da mu stave neprozirnu kesu na glavu mogao bi proći...i da mi nije onako bijela koža---malo bih ga ali samo malo osunčala a ona ...ok je ....i treba da bude običa cura...
knjiga jača od filma ...ili da ipak pustim i ton....
29.11.2017, 09:52
LieToMe RR
3057
sinoć odgledah prva dva djela 1 filma.... bez tona ....
pa eto....da mu stave neprozirnu kesu na glavu mogao bi proći...i da mi nije onako bijela koža---malo bih ga ali samo malo osunčala a ona ...ok je ....i treba da bude običa cura...
knjiga jača od filma ...ili da ipak pustim i ton....
meni je soundtrack odlican, neke sam pjesme i poskidala
zao mi vas koji ste citali knjigu...vidim knjiga vam ubila film totalno
< Poruku je uredio LieToMe RR -- 29.11.2017 9:53:11 >
29.11.2017, 09:55
Visnja RR
15102
hahaha pa kao i sve knjige
još davno me na to upozorila knjiga "ptice umiru pjevajući" ...mnogo jača od filma ...
evo sad se i moja Asja uvjerila čitajući Čudnovate zgode šegrta Hlapića.... nakon knjige je gleala film ( ne preporučujem obratno) i našla bezborj nepravilnosti i ušminkanu situaciju... knjige su uvijek vjerodostojnije
a i Sivi ljepši u mojoj mašti...mada mu glavu i nisam dala u mašti definisanu.... jedino nije plav i bebast...al nije ni pregrub tj sirov....onako pametnobezobrazna faca kuku
29.11.2017, 09:59
Visnja RR
15102
Oooo otkud vas na Sivom
ooo vidi ove male ....čuj odkud mi....pa ja naišla na Mr. Sivog u verziji Mr. Bean pa mi bilo smješno...zamisli da Mr:bean glumi Sivog .... erotika zdravo! da oplačeš od smjeha
09.02.2018, 12:56
Daenerys
40
I šta kažete na zadnji dio trilogije?
09.02.2018, 13:26
LieToMe RR
3057
IZVORNA PORUKA: Daenerys
nisam citala cekam da bude dostupno za ove sire populacije za pogledat...vala ne isla maksuz za to u kino
09.02.2018, 17:01
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Daenerys
Prvi dio je bio ok...i 2. dio je obećavao..al treći mrtva limunada... film vjerovatno nikad neću gledati...glumc mi je bezličan..
09.02.2018, 20:14
Blue rose RR
4361
Ja nisam gledala film, niti cu vjerovatno. Cekala sam da izade cijela trilogija pa da u cugu odgledam. Ali nakon loših recenzija ipak cu ostaviti svoju fantaziju takva kakva je bila nakon citanja knjige. Da bezze ne kvarim utisak:)
09.02.2018, 21:18
salmy
5830
Sutra u 21 na RTL 50 nijansi oslobodjen
12.02.2018, 15:30
salmy
5830
jao zene glupog filma
sto je glup al dosadan...mi prebacili kanal u neka doba... steta pokvarili su sam utisak knjige..a glumac isto neki papak iz pizdica
12.02.2018, 15:32
Blue rose RR
4361
hahahhaa rekoh ja, ne gledajte film pokvarit ćete knjigu :)
12.02.2018, 15:34
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: salmy
jao zene glupog filma
sto je glup al dosadan...mi prebacili kanal u neka doba... steta pokvarili su sam utisak knjige..a glumac isto neki papak iz pizdica
zna žena
jest vala gadan
zato ja neću da kvarim knjigu..i sjećanje na naše mahnitanje na RR kad smo čitale
12.02.2018, 15:42
salmy
5830
mene bilo stid bas odvratan osjecaj koliko je zena potlacena i jadna.. stvarno kriza...kad je mm rekao meni zao nje
23.04.2018, 08:41
LieToMe RR
3057
odgledah treci dio treci dio najblize opsiu: sapunica, triler, akcija, drama
23.04.2018, 08:48
Visnja RR
15102
zar je snimljen 3. dio?
23.04.2018, 08:53
LieToMe RR
3057
zar je snimljen 3. dio?
premijera kao i prva dva bila 14.2. ove godine, samo bio los snimak, uganjah perfektan snimak...ali zivota mi isto sapunica, puna akcije i skupih lokacija Monako, Pariz... Jahte, avioni... luksuz na sve strane, vjencanica, stan...
Mislim nije lose u moru losih filmova bilop je daj sta das ali prvi dio mi je najbolji...u ovom se haman i ne pofatase kako treba
24.04.2018, 23:09
bejbibi
2795
zar je snimljen 3. dio?
premijera kao i prva dva bila 14.2. ove godine, samo bio los snimak, uganjah perfektan snimak...ali zivota mi isto sapunica, puna akcije i skupih lokacija Monako, Pariz... Jahte, avioni... luksuz na sve strane, vjencanica, stan...
Mislim nije lose u moru losih filmova bilop je daj sta das ali prvi dio mi je najbolji...u ovom se haman i ne pofatase kako treba
Istog sam misljenja . 1.dio najbolji ..drugi katastrofa 3. Mi se ni ne gleda Gledala samo trailer i previse mi je prwviseee ..nadmasio citav holivud bezze
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...
16.11.2018, 23:40
manuela RR
2377
Trenutno na rtl prvi dio
17.11.2018, 00:03
Visnja RR
15102
ahahahahha..... pa pored Pinkovih zvjezdica da gledamo gospodina Sivog