Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cuh da je Jamie Dornan novi Sivi, frrrrrr, model za Calvin Klein donje rublje, znaciiii definitivno ima "spremu"
Ne mogu da vidim nijedan razlog sto Bomer nije Sivi, osim da mu je mali, kako vec ide po LB teoriji
Ovog sam sad izguglala i ne svidja mi se Mislim, tijelo mu je na mjestu ali neka sladunjava faca, nie to gospon sivi ne ne
15.10.2013, 17:54
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: minja_
Mada ja ne bih imala nista protiv ozbiljne doslovne ekranizacije sa eksplicitnim scenama i vrhunskom produkcijom
hahahaha "i tata bi sine"
15.10.2013, 18:00
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Cuh da je Jamie Dornan novi Sivi, frrrrrr, model za Calvin Klein donje rublje, znaciiii definitivno ima "spremu"
Ne mogu da vidim nijedan razlog sto Bomer nije Sivi, osim da mu je mali, kako vec ide po LB teoriji
Ovog sam sad izguglala i ne svidja mi se Mislim, tijelo mu je na mjestu ali neka sladunjava faca, nie to gospon sivi ne ne
slažem se...
pored toga što mora biti lijep, zgodan, treba biti prefinjen na kvaran način (ili sam ovo trbal obrnuto napisati) ... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik.. itd... ah oh uh.... ma onaj M.B. / gej mi je vizuelno savrsen... a mog se kladiti da mu oderane leviske odlicno stoji...ipak skoro svaki gej pazi na kult tjela
ionako je sve to samo bajka
15.10.2013, 18:48
minja_
655
IZVORNA PORUKA: Visnja RR treba biti prefinjen na kvaran način... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik...
ala ga sroči, svaka ti čast
16.10.2013, 23:05
Candy
89
ma sta ja znam, procitala sam sva tri dijela. Opisivanje seksualnih scena, pa nista sto mozda vecina nisu dozivjeli sa svojim partnerima, iskljucujuci uloge dominator-potčinjena. Ma popularna americka prica o zlostavljanom djetetu, koji je rano ostao bez majke koja se drogirala i prostituisala, ali koja ga je na neki svoj nacin voljela, a on nije zelio priznati da je on nju volio pa je to pokusao "izljeciti" bicevanjem i tzv. zestokim tucanjem, zena koje su licile nekim dijelom na njegovu majku. A zaljubio se ina kraju ozenio, i dobio dvoje djece i postao "oslobodjen". Ah da, uvijek je volio da zenu malo izmlati po guzici, a na kraju se ispostavilo da je i ona sve to voljela... Ma tipicno americko s... o zlostavljenom djetetu...
Kažem ja prijateljici, koja mi je posudila knjige da jesu zanimljive i da te tjera da čitaš, ali ipak to nije baš neko štivo.
Kaže ona meni sutradan : Hebala te dubina !
26.08.2014, 12:42
minja_
655
citam ponovo
26.08.2014, 12:46
Skvo RR
4542
probaj gabrielov pakao, zanos..trecu jos nisam procitala
26.08.2014, 15:46
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
slažem se...
pored toga što mora biti lijep, zgodan, treba biti prefinjen na kvaran način (ili sam ovo trbal obrnuto napisati) ... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik.. itd... ah oh uh.... ma onaj M.B. / gej mi je vizuelno savrsen... a mog se kladiti da mu oderane leviske odlicno stoji...ipak skoro svaki gej pazi na kult tjela
ionako je sve to samo bajka
Ja film ne mogu iscekati :) a mislim da ce nas sviju Dornan iznenaditi pozitivno ali ona sto glumi Anu je bezveze bas, nekako mi se nimalo ne uklapa u izgled koji sam zamisljala...
28.08.2014, 11:26
minja_
655
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
probaj gabrielov pakao, zanos..trecu jos nisam procitala
cini se jako zanimljiva
u mojoj glavi mr. grey izgleda ovako
tj. kao sasa kovacevic i ono sto je visnja dosad najbolje opisala kao "da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik"
28.08.2014, 11:27
minja_
655
ko o čemu, ja o pedeset nijansi a stvarno imam lijep zivot
28.08.2014, 11:55
Hannica
2920
Ima li ko od Zeničanki ove gnjige u svojoj kolekciji da mi posudi na čitanje? Kako ću film gledati ako knjigu nisam pročitala.
12.10.2014, 22:47
Lilyfee
23
Knjig sam procitala nekako u jednom dahu. Nisu neka umjetnost al je ipak jako zanimljiva i ne da se spustiti. Meni je bilo jako lijepo citati ih jer su laganica i ne opterecuju mi mozak :) Preporucila bih svakom.
16.10.2014, 20:37
maglaj_mum
116
ja sam je procitala danas i da vam pravo kazem bas sam razocarana...e znam zasto se ljudi toliko loze na nju... Realno patetika pomjesana sa ponekom sadomazo scenom...nikakva razlika od hiljade drugih ljubica... Ja, majka, supruga, domacica, profesorica, zena odgovorno tvrdim da sve mi svedemo svoj sexualni zivot u zadnjih mjesec dana na papir sva zavodjenja predigre, sve poze i vrhunce da bi pedeset nijansi bile samo "Zgode segrta hlapica"...Pa jbg ona Stilovka napravila dramu sto ju je par puta lupio po guzi... Mene moj lupa "otkle" god stigne pa nepravim teatar sto bridi... Moja curica neki dan , sjede svekar i svekrva ja uzimala nesto s poda, a ona mene lupi sa zada kaze vako babo mamu stalno. OOooo Boze.
26.11.2014, 18:45
Ninushka
280
Čitam..i veselim se noćima sa gospodinom Sivim
26.11.2014, 18:50
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: Ninushka
Što crveni smajli?
26.11.2014, 18:54
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: maglaj_mum
ja sam je procitala danas i da vam pravo kazem bas sam razocarana...e znam zasto se ljudi toliko loze na nju... Realno patetika pomjesana sa ponekom sadomazo scenom...nikakva razlika od hiljade drugih ljubica... Ja, majka, supruga, domacica, profesorica, zena odgovorno tvrdim da sve mi svedemo svoj sexualni zivot u zadnjih mjesec dana na papir sva zavodjenja predigre, sve poze i vrhunce da bi pedeset nijansi bile samo "Zgode segrta hlapica"...Pa jbg ona Stilovka napravila dramu sto ju je par puta lupio po guzi... Mene moj lupa "otkle" god stigne pa nepravim teatar sto bridi... Moja curica neki dan , sjede svekar i svekrva ja uzimala nesto s poda, a ona mene lupi sa zada kaze vako babo mamu stalno. OOooo Boze.
Ma ni slično, gdje ćeš porediti to usputno pljeskanje po guzi s ovim iz knjige, prebaci te preko nogu pa mlati, još da brojim.
26.11.2014, 19:01
mimi_2in1
-319
Ja gledala treiler za film, i uzmem knjigu haj reko da procitam, zagolicalo mi mastu. I procitala do pola i iznervirala me ona zenska...ma bjezi bolan. Previse me podjseca na i u Bellu iz onih vampira. Lafo bespomocna, neiskusna, naivna...nisam dalje citala. Ne volim takve likove. Odustala sam i od filma.
26.11.2014, 19:02
Hannica
2920
Ja jedva čekam film, ne odustajem.
26.11.2014, 19:07
minja_
655
IZVORNA PORUKA: Hannica
Što crveni smajli?
jel ovo đavolski smajli :D Ninushka, sviđaš mi se :D
26.11.2014, 19:21
Ninushka
280
Hannice, ja imam drugi dio. Prvi sam posudila. Ako mi se svidi kad sve pročitam kupiću si i prvi i treći..pa eto...sačekaj malo
i Mene sve podsjeća na Bellu i onog vampira..ne smeta mi, ne marim...uživam
Vragolasti smajli, s razlogom
26.11.2014, 19:24
Ninushka
280
IZVORNA PORUKA: Hannica
Što crveni smajli?
jel ovo đavolski smajli :D Ninushka, sviđaš mi se :D
O da!
26.11.2014, 19:29
Hannica
2920
Hannice, ja imam drugi dio. Prvi sam posudila. Ako mi se svidi kad sve pročitam kupiću si i prvi i treći..pa eto...sačekaj malo
i Mene sve podsjeća na Bellu i onog vampira..ne smeta mi, ne marim...uživam
Vragolasti smajli, s razlogom
Ih...davno pročitano. ..vakat ponovo.
26.11.2014, 19:31
Hannica
2920
A koja je cijena ovih knjiga?