cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :)

clock-img

15.10.2013, 17:25

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: minja_

Cuh da je Jamie Dornan novi Sivi, frrrrrr, model za Calvin Klein donje rublje, znaciiii definitivno ima "spremu" user posted image

Ne mogu da vidim nijedan razlog sto Bomer nije Sivi, osim da mu je mali, kako vec ide po LB teorijiuser posted image

Ovog sam sad izguglala i ne svidja mi se user posted image Mislim, tijelo mu je na mjestu user posted image ali neka sladunjava faca, nie to gospon sivi ne ne user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

15.10.2013, 17:54

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Mada ja ne bih imala nista protiv ozbiljne doslovne ekranizacije sa eksplicitnim scenama i vrhunskom produkcijom user posted image

hahahaha
"i tata bi sine" user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

15.10.2013, 18:00

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Cuh da je Jamie Dornan novi Sivi, frrrrrr, model za Calvin Klein donje rublje, znaciiii definitivno ima "spremu" user posted image

Ne mogu da vidim nijedan razlog sto Bomer nije Sivi, osim da mu je mali, kako vec ide po LB teorijiuser posted image

Ovog sam sad izguglala i ne svidja mi se user posted image Mislim, tijelo mu je na mjestu user posted image ali neka sladunjava faca, nie to gospon sivi ne ne user posted image

slažem se...

pored toga što mora biti lijep, zgodan, treba biti prefinjen na kvaran način (ili sam ovo trbal obrnuto napisati)user posted image ... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik.. itd...
ah oh uh....
ma onaj M.B. / gej mi je vizuelno savrsen... a mog se kladiti da mu oderane leviske odlicno stoji...ipak skoro svaki gej pazi na kult tjela

ionako je sve to samo bajka user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

15.10.2013, 18:48

clock-img

minja_

pencil-img

655

IZVORNA PORUKA: Visnja RR
treba biti prefinjen na kvaran način... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik...

ala ga sroči, svaka ti častuser posted image

clock-img

16.10.2013, 23:05

clock-img

Candy

pencil-img

89

ma sta ja znam, procitala sam sva tri dijela. Opisivanje seksualnih scena, pa nista sto mozda vecina nisu dozivjeli sa svojim partnerima, iskljucujuci uloge dominator-potčinjena. Ma popularna americka prica o zlostavljanom djetetu, koji je rano ostao bez majke koja se drogirala i prostituisala, ali koja ga je na neki svoj nacin voljela, a on nije zelio priznati da je on nju volio pa je to pokusao "izljeciti" bicevanjem i tzv. zestokim tucanjem, zena koje su licile nekim dijelom na njegovu majku. A zaljubio se ina kraju ozenio, i dobio dvoje djece i postao "oslobodjen". Ah da, uvijek je volio da zenu malo izmlati po guzici, a na kraju se ispostavilo da je i ona sve to voljela... Ma tipicno americko s... o zlostavljenom djetetu...

clock-img

24.10.2013, 16:22

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

http://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/napokon-i-sluzbeno-imamo-christiana-greya---308390.html
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

15.11.2013, 22:30

clock-img

madam x

pencil-img

839

Čitam drugi dio Pedesetke i bolji je od prvog.

Kažem ja prijateljici, koja mi je posudila knjige da jesu zanimljive i da te tjera da čitaš, ali ipak to nije baš neko štivo.

Kaže ona meni sutradan : Hebala te dubina !

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2014, 12:42

clock-img

minja_

pencil-img

655

user posted image

citam ponovo

ljudi koji gledaju svoja posla i ostali jednorozi...

clock-img

26.08.2014, 12:46

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

probaj gabrielov pakao, zanos..trecu jos nisam procitalauser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

26.08.2014, 15:46

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

slažem se...

pored toga što mora biti lijep, zgodan, treba biti prefinjen na kvaran način (ili sam ovo trbal obrnuto napisati)user posted image ... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik.. itd...
ah oh uh....
ma onaj M.B. / gej mi je vizuelno savrsen... a mog se kladiti da mu oderane leviske odlicno stoji...ipak skoro svaki gej pazi na kult tjela

ionako je sve to samo bajka user posted image

Ja film ne mogu iscekati :) a mislim da ce nas sviju Dornan iznenaditi pozitivno ali ona sto glumi Anu je bezveze bas, nekako mi se nimalo ne uklapa u izgled koji sam zamisljala...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

28.08.2014, 11:26

clock-img

minja_

pencil-img

655

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

probaj gabrielov pakao, zanos..trecu jos nisam procitalauser posted image

cini se jako zanimljiva user posted image

u mojoj glavi mr. grey izgleda ovako
user posted image

tj. kao sasa kovacevic i ono sto je visnja dosad najbolje opisala kao "da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik"

clock-img

28.08.2014, 11:27

clock-img

minja_

pencil-img

655

ko o čemu, ja o pedeset nijansi user posted image
a stvarno imam lijep zivotuser posted image

clock-img

28.08.2014, 11:55

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ima li ko od Zeničanki ove gnjige u svojoj kolekciji da mi posudi na čitanje? Kako ću film gledati ako knjigu nisam pročitala.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

12.10.2014, 22:47

clock-img

Lilyfee

pencil-img

23

Knjig sam procitala nekako u jednom dahu. Nisu neka umjetnost al je ipak jako zanimljiva i ne da se spustiti. Meni je bilo jako lijepo citati ih jer su laganica i ne opterecuju mi mozak :)
Preporucila bih svakom.

<3 Love <3

clock-img

16.10.2014, 20:37

clock-img

maglaj_mum

pencil-img

116

ja sam je procitala danas i da vam pravo kazem bas sam razocarana...e znam zasto se ljudi toliko loze na nju... Realno patetika pomjesana sa ponekom sadomazo scenom...nikakva razlika od hiljade drugih ljubica...
user posted image
Ja, majka, supruga, domacica, profesorica, zena odgovorno tvrdim da sve mi svedemo svoj sexualni zivot u zadnjih mjesec dana na papir sva zavodjenja predigre, sve poze i vrhunce da bi pedeset nijansi bile samo "Zgode segrta hlapica"...Pa jbg ona Stilovka napravila dramu sto ju je par puta lupio po guzi...user posted image
Mene moj lupa "otkle" god stigne pa nepravim teatar sto bridi...user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja curica neki dan , sjede svekar i svekrva ja uzimala nesto s poda, a ona mene lupi sa zada kaze vako babo mamu stalno. OOooo Boze. user posted image

02.03.2011. (mamino sunce doslo na svijet)

Prije braka imao sam šest teorija o odgoju djece. Sada imam šestero djece i nijednu teoriju

clock-img

26.11.2014, 18:45

clock-img

Ninushka

pencil-img

280

Čitam..i veselim se noćima sa gospodinom Sivim user posted image

clock-img

26.11.2014, 18:50

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Što crveni smajli? user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

26.11.2014, 18:54

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: maglaj_mum

ja sam je procitala danas i da vam pravo kazem bas sam razocarana...e znam zasto se ljudi toliko loze na nju... Realno patetika pomjesana sa ponekom sadomazo scenom...nikakva razlika od hiljade drugih ljubica...
user posted image
Ja, majka, supruga, domacica, profesorica, zena odgovorno tvrdim da sve mi svedemo svoj sexualni zivot u zadnjih mjesec dana na papir sva zavodjenja predigre, sve poze i vrhunce da bi pedeset nijansi bile samo "Zgode segrta hlapica"...Pa jbg ona Stilovka napravila dramu sto ju je par puta lupio po guzi...user posted image
Mene moj lupa "otkle" god stigne pa nepravim teatar sto bridi...user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja curica neki dan , sjede svekar i svekrva ja uzimala nesto s poda, a ona mene lupi sa zada kaze vako babo mamu stalno. OOooo Boze. user posted image

Ma ni slično, gdje ćeš porediti to usputno pljeskanje po guzi s ovim iz knjige, prebaci te preko nogu pa mlati, još da brojim. user posted image user posted image

clock-img

26.11.2014, 19:01

clock-img

mimi_2in1

pencil-img

-319

Ja gledala treiler za film, i uzmem knjigu haj reko da procitam, zagolicalo mi mastu.user posted image I procitala do pola i iznervirala me ona zenska...ma bjezi bolan. Previse me podjseca na i u Bellu iz onih vampira. Lafo bespomocna, neiskusna, naivna...nisam dalje citala. Ne volim takve likove. Odustala sam i od filma. user posted image

Pile moje, pace moje malo....lafce moje :) 05.10.2013

clock-img

26.11.2014, 19:02

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ja jedva čekam film, ne odustajem. user posted image

clock-img

26.11.2014, 19:07

clock-img

minja_

pencil-img

655

IZVORNA PORUKA: Hannica

jel ovo đavolski smajli :D Ninushka, sviđaš mi se :D

clock-img

26.11.2014, 19:21

clock-img

Ninushka

pencil-img

280

Hannice, ja imam drugi dio. Prvi sam posudila. Ako mi se svidi kad sve pročitam kupiću si i prvi i treći..pa eto...sačekaj malo user posted image

i Mene sve podsjeća na Bellu i onog vampira..ne smeta mi, ne marim...uživam user posted image

Vragolasti smajli, s razlogom user posted image

clock-img

26.11.2014, 19:24

clock-img

Ninushka

pencil-img

280

IZVORNA PORUKA: Hannica

jel ovo đavolski smajli :D Ninushka, sviđaš mi se :D

O da! user posted image user posted image

clock-img

26.11.2014, 19:29

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Hannice, ja imam drugi dio. Prvi sam posudila. Ako mi se svidi kad sve pročitam kupiću si i prvi i treći..pa eto...sačekaj malo user posted image

i Mene sve podsjeća na Bellu i onog vampira..ne smeta mi, ne marim...uživam user posted image

Vragolasti smajli, s razlogom user posted image

Ih...davno pročitano. ..vakat ponovo. user posted image

clock-img

26.11.2014, 19:31

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

A koja je cijena ovih knjiga?

Zadnji članci

article-img