cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :)

clock-img

04.12.2012, 23:28

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Volim Te!

http://www.youtube.com/watch?v=OZ35JeWw7Mw&feature=related prava osoba za Christiana Greya dok mi je cura sa drugog Trailera bolja da glumi nju....Da pootpisem Ilhanu ljubavna prica mi se svidja,a ionako citam na njemackom pa perverzije i ne razumijem bas user posted image user posted image

ja ih preskacem hahahhahaha a iskreno knjiga i nije nesto posebno ljubavna prica kao i u stotine drugih romana sem sto ima erotike nista posebno.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

12.12.2012, 23:26

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Procitah i ja jucer tog bajnog Kristijana....sta znamuser posted image  nako vala....nesto ne vidim tu erotsku bajku....nije me odusevila sekunde...citala sam samo da vidim kraj...medjutim nema kraja...

Poenta je u hebanju...neznam...iskreno bezveze....
ne saznah nista novo(a koliko su pricali o njoj) mislila sam da je ludilo
Drugi dio sam skinula,i mrsko mi pocet
Ne kontam kraj ove balade'? hocel se uzet njih dvojeuser posted image user posted image

clock-img

17.12.2012, 18:13

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

imal neko link da skinem drugi dio??? ovi prije ne mogu user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

clock-img

23.01.2013, 01:02

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Vidim čitate, ja nisam još, pa rekoh da vam proslijedim haber user posted image
http://doznajemo.com/2013/01/22/dvoje-ljubavnika-igralo-se-pedeset-nijansi-sive-zavrsilo-na-ne-bas-najbolji-nacin/

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

05.03.2013, 11:43

clock-img

mikica33

pencil-img

1

moze link za prvi dio pa da pocnem :)

clock-img

27.06.2013, 22:54

clock-img

Zahr

pencil-img

27

Jel se isplati citati treci dio uopce? Meni je samo prvi drzao paznju, i to od 100. stranice, a drugi mi je klasicna americka limunada user posted image .

clock-img

28.06.2013, 08:47

clock-img

elmaL

pencil-img

461

Isplati li se da kupim knjigu? Neko zadovoljan čitanjem, neko nije, a ja ovih dana kontam uzetiuser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

28.06.2013, 08:57

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: elmaL

Isplati li se da kupim knjigu? Neko zadovoljan čitanjem, neko nije, a ja ovih dana kontam uzetiuser posted image

Ako hoćeš, pošaljem ti popodne u elektronskoj formi, što da kupuješ bezze.
Samo mi javi mail na pp.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

28.06.2013, 11:05

clock-img

elmaL

pencil-img

461

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Samo mi javi mail na pp.

Može pošaljem ti mail na pp. Valjda mi neće biti čudno čitati elektronski nisam nikad prije čitala knjigu tako. Pošalji ti kad stigneš, hvala tiuser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

28.06.2013, 11:10

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Samo mi javi mail na pp.

Može pošaljem ti mail na pp. Valjda mi neće biti čudno čitati elektronski nisam nikad prije čitala knjigu tako. Pošalji ti kad stigneš, hvala tiuser posted image

s gospodinom Sivim nam je to mnogima bilo prvi put user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

02.07.2013, 09:24

clock-img

minja_

pencil-img

655

jeste li vi culi da ce ovaj slatkis biti mr.grey: https://www.google.ba/search?q=Alex+Pettyfer&client=firefox-a&hs=A3G&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=rcs&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=aX_SUcfQKPSt4QTIx4HwBQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=637#facrc=0%3Balex%20pettyfer%20shirtless&imgdii=_&imgrc=_

a glavna zenska uloga Keira Knightley ili Mila Kunis?

Svidja mi se ovaj Alex Pettyfer, ima "ĆOK" user posted image user posted image user posted image
samo nek je plavušanuser posted image

clock-img

02.07.2013, 09:40

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

I meni se nekako bas uklapa u lik, bar onako kako sam ga ja zamisljala user posted image

Keira Knightley mi se nimalo ne svidja, nesto mi je odbojno u toj curi, a Mila je bas slatkica.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

02.07.2013, 09:42

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: Zahr

Jel se isplati citati treci dio uopce? Meni je samo prvi drzao paznju, i to od 100. stranice, a drugi mi je klasicna americka limunada user posted image .

Treci je bljak user posted image
Pročitala par stranica i ostalo je na tome, bas je previse razvodnjeno.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

02.07.2013, 09:50

clock-img

tekja

pencil-img

1957

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

I meni se nekako bas uklapa u lik, bar onako kako sam ga ja zamisljala user posted image

Citavo vrijeme zamisljah njega i svakom drugom nesto faliuser posted image

user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

02.07.2013, 14:41

clock-img

elmaL

pencil-img

461

IZVORNA PORUKA: minja_

jeste li vi culi da ce ovaj slatkis biti mr.grey: https://www.google.ba/search?q=Alex+Pettyfer&client=firefox-a&hs=A3G&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=rcs&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=aX_SUcfQKPSt4QTIx4HwBQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=637#facrc=0%3Balex%20pettyfer%20shirtless&imgdii=_&imgrc=_

a glavna zenska uloga Keira Knightley ili Mila Kunis?

Svidja mi se ovaj Alex Pettyfer, ima "ĆOK" user posted image user posted image user posted image
samo nek je plavušanuser posted image

U mojim mislim mr.grey izgleda drugačijeuser posted image ne mogu ga baš povezati sa ovim likomuser posted image

E i A=<3

clock-img

02.07.2013, 19:02

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Keira Knightley mi se nimalo ne svidja, nesto mi je odbojno u toj curi, a Mila je bas slatkica.

potpis :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

02.07.2013, 20:41

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

poooogoooootovo kad se jos i nasmije user posted image . Koliko mi ide na zivce ni ne gledam filmove s njom

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

02.07.2013, 21:34

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

potpisujem

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

02.07.2013, 21:36

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Volim Te!

http://www.youtube.com/watch?v=OZ35JeWw7Mw&feature=related prava osoba za Christiana Greya dok mi je cura sa drugog Trailera bolja da glumi nju....Da pootpisem Ilhanu ljubavna prica mi se svidja,a ionako citam na njemackom pa perverzije i ne razumijem bas user posted image user posted image

ovaj mi je dobaruser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

02.07.2013, 21:40

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Sivi u mojoj pokvarenoj mašti izgleda sasvim drugačije...
inače ne volim kada od dobrih knjiga naprave film. najčešće nije ni blizu onome što knjiga pruži....

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

02.07.2013, 21:45

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Sivi u mojoj pokvarenoj mašti izgleda sasvim drugačije...
inače ne volim kada od dobrih knjiga naprave film. najčešće nije ni blizu onome što knjiga pruži....

Isto.
Meni nijedan od ponuđenih nije pravi Grey.
I iako je opisan kao tamnokos, ja ga zamislila svijetlijeg i vazda s bradom od 3 danauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

02.07.2013, 21:57

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

u mojoj masti je dosta slican ovom:
http://www.buzzsugar.com/50-Shades-Grey-Movie-Cast-23286731?slide=1&image_nid=23286776

clock-img

02.07.2013, 21:59

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: teacher75

u mojoj masti je dosta slican ovom:
http://www.buzzsugar.com/50-Shades-Grey-Movie-Cast-23286731?slide=1&image_nid=23286776

i meni isto

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

02.07.2013, 22:11

clock-img

Anoniman

Ja sam zamisljala mmuser posted image

clock-img

02.07.2013, 22:13

clock-img

Anoniman

Salim seuser posted image I meni je on Matt B.

Zadnji članci

article-img