Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
zbog ove knjige ne odoh juče na informacije djetetu..već trčeći kući ....
knjiga je po meni naučna fantastika..što je ok..volim da čitam sve..pa i naučnu fantastiku..divna bajka..malo otišla u stranu ali ok...sad morala bih otkriti detalje nekog svog života da bih komentarisala dalje..pa ću to vješto da prešutim...
po meni je ok....i super je jer napadam muža gdje god stignem..pročitah prvi dio..sad idem drugi..
26.09.2012, 07:53
sheri
1515
IZVORNA PORUKA: henna ze
zbog ove knjige ne odoh juče na informacije djetetu..već trčeći kući ....
knjiga je po meni naučna fantastika..što je ok..volim da čitam sve..pa i naučnu fantastiku..divna bajka..malo otišla u stranu ali ok...sad morala bih otkriti detalje nekog svog života da bih komentarisala dalje..pa ću to vješto da prešutim...
po meni je ok....i super je jer napadam muža gdje god stignem..pročitah prvi dio..sad idem drugi..
ili posudi taj procitani dio, ili kazi gdje si ju kupila, ili se nemoj folirati
26.09.2012, 07:57
bambi7
672
Ne smijem da kazem odmah ce me zene isprozivati, al sam prosto kidisala ko nikad
26.09.2012, 09:36
pocahontas
2546
26.09.2012, 09:39
animagical
5604
jaooo kad otkazu rikverci po RR
< Poruku je uredio animagical -- 26.9.2012 9:41:07 >
26.09.2012, 09:42
rose
8709
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: palachinken
autorica je ciljano isla, zicerom, da osvoji publiku. s jedne strane, prosjecna djevojka, a s druge savrseno skrojen frajer, s atributima po svacijem ukusu, dovoljno poremecen da bude zanimljiv, a sa traumama iz djetinjstva da ti suzu izmami. i zamisli sad, takav epski lik padne na obicnu curu i tu se horde zena nadju u nadi ili u pitanju sta bi bilo kad bi bilo.
ne citam knjigu al meni ovo asocijacija na 9,5 nedjelja
ma ni blizu! nikakvih dodirnih tačaka...
da budem iskrena nisam ni 9.5 nedhjelja pogledala cijeli film al eto...sekvence tu i tamo...to je bilo vrijeme intenzivnih izlazaka pa nisam imala kad filmove gledat a sad mi se ne da knjige citati..mozda se nekad nakanim
26.09.2012, 09:47
henna ze
475
baby booom...USKORO!!!
26.09.2012, 09:47
palachinken
5397
animagical, skvo... hocemo li opet skupa trudnovati
26.09.2012, 09:48
Skvo RR
4542
animagical, skvo... hocemo li opet skupa trudnovati
ja ne...
Ni christian me ne moze navesti..
26.09.2012, 09:54
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: animagical
jaooo kad otkazu rikverci po RR
kakvi rikverci?
26.09.2012, 10:01
henna ze
475
ma na autima. bona
26.09.2012, 10:01
Anoniman
I ja sam od jucer na 50 nijansi sive... hm...Gutam je...O stilu necu...fakat nije neko aman knjizevno djelo, cak sta vise...ali...imaa nesto sto te tjera da se ne odvajas od stiva...Zrna romantike, puno fantazije, sirove strasti, rusenja granica... I da, potpisala bih Ugovor (ovo nema veze koliko si imao partnera u zivotu, evo ja sam imala samo mm, pa se ne zgrazam i sve mi je to hm...itekako razumljivo)...mislim da bih bila ista Ana da sam tu...naivna sam, radoznala, svoja...
A o onom dj. bodicu... nejma sanse...na pilulama sam odnedavno
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 26.9.2012 10:09:56 >
26.09.2012, 10:04
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: henna ze
ma na autima. bona
26.09.2012, 10:05
palachinken
5397
Treba nam anketa, da li bi potpisale Ugovor
Ja bih ga potpisala, pa nek gori hala!
26.09.2012, 10:05
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
I ja sam od jucer na 50 nijansi sive... hm...Gutam je...O stilu necu...fakat nije neko aman knjizevno djelo, cak sta vise...ali...imaa nesto sto te tjera da se ne odvajas od stiva...Zrna romantike, puno fantazije, sirove strasti, rusenja granica... I da, potpisala bih ugovor ovo nema veze koliko si imao partnera u zivotu, evo ja sam imala samo mm, pa se ne zgrazam i sve mi je to hm...itekako razumljivo)...mislim da bih bila ista Ana da sam tu...naivna sam, radoznala, svoja...
A o onom dj. bodicu... nejma sanse...na pilulama sam odnedavno[sm=smiley14.gif]
ja mislila ti radis na bebici?
26.09.2012, 10:06
pocahontas
2546
sta mi savjetujes-englesku verziju ili našku? nisam jos počela, evo kanim se... pa ne znam na kojoj verziji je bolji dozivljaj?
26.09.2012, 10:07
henna ze
475
ja ne znam da bih..ja volim da sam dominantna i ne znam da li bih se mogla slomiti ni za mr. Greja...jedino bi možda za mlaznjak, helikopter..i da zaboravim razvlačenje od 1. do 10....možda tad..mada čisto sumnjam...nema šanse da bi sa mnom neko vladao na taj način..bi crkla
26.09.2012, 10:08
henna ze
475
IZVORNA PORUKA: pocahontas
sta mi savjetujes-englesku verziju ili našku? nisam jos počela, evo kanim se... pa ne znam na kojoj verziji je bolji dozivljaj?
jednako je glupo i na našem i na inglišu..
palachinken
5397
Englesku, naravno. Ne mogu da pojmim Christiana Greya na ekavici, odmah zamiljam Nikolu Đuričkog, alo bre mala, dosta romantike, skidaj gaće
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
I ja sam od jucer na 50 nijansi sive... hm...Gutam je...O stilu necu...fakat nije neko aman knjizevno djelo, cak sta vise...ali...imaa nesto sto te tjera da se ne odvajas od stiva...Zrna romantike, puno fantazije, sirove strasti, rusenja granica... I da, potpisala bih ugovor ovo nema veze koliko si imao partnera u zivotu, evo ja sam imala samo mm, pa se ne zgrazam i sve mi je to hm...itekako razumljivo)...mislim da bih bila ista Ana da sam tu...naivna sam, radoznala, svoja...
A o onom dj. bodicu... nejma sanse...na pilulama sam odnedavno[sm=smiley14.gif]
ja mislila ti radis na bebici?
Ma ne. rekla sam da planiram trece, ali tamo...pred cetrdesete... Sa ovom zadnojm menstruacijom sa pocela piti pilule.