IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ma meni ta dominantnost njegova je ''smješna'' na kraju priče...
mislim halo...kad naletiš na pravo...padaš da si mačka sa 9 života a jok da imaš mačku sa devet repova...
meni je zanimljivije da on takav kakav jeste prihavtio je vanila sex...nego ona takva kakv jeste prihvati da porba sve i svašta...
a baška što dečko zna i u jednom i u drugom ''kako se to radi''
i ko ne bi bio "Ana"
samo ona koja to bila nije
Mislim bez opbzira na ''otvorenost'' ličnoga uma...nisam baš voljna d anakon sex-a pijem brufen i mažem bolna mjesta melemom
No opet...
taj Anin pristanak vežem sa stalnim oblačenjem prijetljicinih haljina i čizama, voženjem auta u raspadnom stanju, življenja u prijateljicinom stanu...itd itd...
koliko god ta sponzorska strana nije ''dominantna'' u knjizi...i Ana je nakon nekoliko maminih muževa i mame koja ima kuću putujuću prihavtila dosta toga na uštrb sigurnosti koju je dobila sa njim...i on je toga svjestan pa insistira na poklonima i to ga čini sretnim jer joj pruža nešto što imala nije i dobija ono tš imao nije vanila + sado-mazo u jednom
Mislim baš su se našli...
iako smao njegova marčna strana je potpuno opisana ...
al nije Ana daleko od ''nesretnoga'' djetinjstva