cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :)

clock-img

27.09.2012, 10:40

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ja nisam ni citala ni gledala teacher...podsjeca mene ova knjiga na mnogo stostauser posted image
bas sam jednu nedavno citala slicnu, nije bas ovako eksplicitna ali ima dodirnih tacaka

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

27.09.2012, 10:45

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ja ne kontam kako ovde mogu davati kritiku, one koje nisu ni citale...zato se procita knjiga, pa se napise pozitivno ili negativno o dojmu...a ne lupanje bezveze.user posted image

a ko lupa o knjizi?
ja sam se nadovezala na kritiku i iz kritike zaključila o čemu se radi, vjerujem da je to djelić radnje, al djelić koji mene zanima user posted image mislim ta dominacija partnera u krevetu
lupaš ti bezveze kad bi da mi odradiš hoćul pisati il ne, ne lupaj više user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.09.2012, 10:47

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

jbg zaboravih da boldiram user posted image i metnem user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.09.2012, 10:49

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Ticerko ja sam gledala...ni blizu nije slicno...
uostalom odgledala sam sve moguce erotske filmove..

ne znam zasto ali mi je nekad davno Divlja orgideja bila bas nesto...

posljedbnji Tango u Parizu je bio sokantan za ono staro vrijeme... pogotovo scena kad on uzima puter i... kre*ne je s ledja ... mislim...sad to obako sve smjesbo izfleda...i da... tada je bila fora ...on mator a ona puterica... itd itd...

ali bas cekiam ovaj film....

i bas me zanima kraj ove knjige ili ce treci dio biti napisan da ce postojati i ctvrti...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

27.09.2012, 10:50

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ja ne kontam kako ovde mogu davati kritiku, one koje nisu ni citale...zato se procita knjiga, pa se napise pozitivno ili negativno o dojmu...a ne lupanje bezveze.user posted image

a ko lupa o knjizi?
ja sam se nadovezala na kritiku i iz kritike zaključila o čemu se radi, vjerujem da je to djelić radnje, al djelić koji mene zanima user posted image mislim ta dominacija partnera u krevetu
lupaš ti bezveze kad bi da mi odradiš hoćul pisati il ne, ne lupaj više user posted image

kritika nije uopste mjerodavna, ne mozes citajuci samo jedno, tudje, pa jos i negativno misljenje stvoriti svoje vidjenje knjige....mislim,mozes,ali imas bez veze predrasudu o knjizi,koja uopste nije losa...naprotivuser posted image

clock-img

27.09.2012, 10:52

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

a ko lupa o knjizi?

Ti.

A sada jel ja lupam ili ne...to je moja stvar. Ja sam knjigu procitala.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

27.09.2012, 10:52

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

jel on dominantan u krevetu il nije?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.09.2012, 10:53

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

WTF

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Ti.

A sada jel ja lupam ili ne...to je moja stvar. Ja sam knjugu procitala.

LUPAŠuser posted image

zezam se ja, eto rekla si šta imaš ajd sad idemo dalje user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

procitaj....user posted image user posted image

03.04.`08

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

WTF

JBG

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.09.2012, 10:54

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

nisam ja skontala da je vesela rekla da je knjiga loša...ona samo piše o stvarima iz njene perspektive a koje su tema knjige. pa ne mora se pročitati knjiga da bi se znalo nešto o sado-mazo sexu. barem ja nisam morala a mislim da ni vesela nije.user posted image
ovo jeste priča o trilogiji ali kao i na svakoj temo, malo se ode OT.

< Poruku je uredio ladyblue -- 27.9.2012 10:56:57 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

27.09.2012, 10:55

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image baš tako ladyblue
no nije bitno, i da sam pročitala tako bi mi bilo user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.09.2012, 10:59

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ali da tema gori - gori user posted image , a niko nije anoniman user posted image , poneko možda dominantan user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

27.09.2012, 11:02

clock-img

animagical

pencil-img

5604

palacinko, ima nas svakvih, nismo svi obavezno dominantniuser posted image

clock-img

27.09.2012, 11:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ma meni ta dominantnost njegova je ''smješna'' na kraju priče...
mislim halo...kad naletiš na pravo...padaš da si mačka sa 9 života a jok da imaš mačku sa devet repova...user posted image
meni je zanimljivije da on takav kakav jeste prihavtio je vanila sex...nego ona takva kakv jeste prihvati da porba sve i svašta...
a baška što dečko zna i u jednom i u drugom ''kako se to radi''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.09.2012, 11:07

clock-img

*pcelica*

pencil-img

1815

Pa mozda i ona proba user posted image Znas kako kaze njegov doktor: Prvo treba prohodati da bi potrcali user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

clock-img

27.09.2012, 11:11

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

mislim halo...kad naletiš na pravo...padaš da si mačka sa 9 života a jok da imaš mačku sa devet repova...user posted image
meni je zanimljivije da on takav kakav jeste prihavtio je vanila sex...nego ona takva kakv jeste prihvati da porba sve i svašta...
a baška što dečko zna i u jednom i u drugom ''kako se to radi''user posted image

i ko ne bi bio "Ana" user posted image

03.04.`08

clock-img

27.09.2012, 11:20

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

i ko ne bi bio "Ana"
user posted image

samo ona koja to bila nijeuser posted image

Mislim bez opbzira na ''otvorenost'' ličnoga uma...nisam baš voljna d anakon sex-a pijem brufen i mažem bolna mjesta melemomuser posted image

No opet...
taj Anin pristanak vežem sa stalnim oblačenjem prijetljicinih haljina i čizama, voženjem auta u raspadnom stanju, življenja u prijateljicinom stanu...itd itd...
koliko god ta sponzorska strana nije ''dominantna'' u knjizi...i Ana je nakon nekoliko maminih muževa i mame koja ima kuću putujuću prihavtila dosta toga na uštrb sigurnosti koju je dobila sa njim...i on je toga svjestan pa insistira na poklonima i to ga čini sretnim jer joj pruža nešto što imala nije i dobija ono tš imao nije vanila + sado-mazo u jednomuser posted image

Mislim baš su se našli...
iako smao njegova marčna strana je potpuno opisana ...
al nije Ana daleko od ''nesretnoga'' djetinjstvauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.09.2012, 11:24

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

pa nasli su se... user posted image
odoh da malo isplovim onim brodom od 15 metara user posted image

03.04.`08

clock-img

27.09.2012, 11:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

pa nasli su se... user posted image
odoh da malo isplovim onim brodom od 15 metara user posted image

tekuser posted image

požuri....
još malo pa rođendanuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.09.2012, 11:39

clock-img

animagical

pencil-img

5604

Mislim bez opbzira na ''otvorenost'' ličnoga uma...nisam baš voljna d anakon sex-a pijem brufen i mažem bolna mjesta melemomuser posted image

desava se i najboljimauser posted image

clock-img

27.09.2012, 11:43

clock-img

sheri

pencil-img

1515

ja sam pocela citati,ali ne ide
sreca pa ne kupih knjigu

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

27.09.2012, 11:52

clock-img

henna ze

pencil-img

475

bez obzira što me privlači opis njegove vanjštine..boja očiju i to bogatstvo...mislim da se ne lažemo..na to bih se ložila više nego na njega..iskreno...ne bih mogla trpiti onako shebanu ličnost ni za što..da ja ostanem bez pameti i svaki put kontam hoćel me prebit ako zakolutam očima..neka hvala...
jedva duram i sa ovim normalnim što ga imam...slomim se živa dok razumijem neki problem..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

27.09.2012, 11:57

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: sheri

ja sam pocela citati,ali ne ide
sreca pa ne kupih knjigu

na kojo si strani?
ja jucer do 55 nabrah a danas mi se ne da nikako...ali procitacu je sigurno koliki je bum napravila user posted image

nego, henna, jel on to nju mariše ili šta?user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Zadnji članci

article-img