Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
u tome je fol. a ja sam inace u filmskom smislu malo poremecena...mislim u trudnoci sam gledala najgore horore, mm je ludio zbog toga...i to sama, po noci buahahha
27.09.2012, 10:22
veeseelaa
20552
Pa, vesela ima i onih kojima je uzbudljivo biti podredjen user posted image
ispade većina žena! ja volim miks i jedno i drugo, ovisi od raspoloženja al biti stalno podredjen koliko je to partneru interesantno, mislim nakon izvjesnog perioda? dodješ mu kao stvar, no nisam pročitala knjigu, lupam bezveze
27.09.2012, 10:23
veeseelaa
20552
To on misli da je dominantan, al ima i igrac nad igracemuser posted image
da naravno, al cijena je skupa u tom slučaju volim žene koje ne dadnu puno a dobiju sve respekt za njih, njihovu erotičnost, inteligenciju, šarm i co
27.09.2012, 10:23
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: henna ze
IZVORNA PORUKA: leona81
IZVORNA PORUKA: minja_
veeseelaa, ja ozbiljno hocu tvoju kritiku 50 nijansi! Bas me interesuje kako bi je ti dozivjela.
Once upon a time I knew mr Grey
nazalost i ja sam poznavala jednog...nisam se udala za njega, srecom...mozda i bi, da je bio milijarder kad bolje razmislim
me too
me3
27.09.2012, 10:24
minja_
655
sve treba procitati i sve treba pogledati da bi se moglo suditi...necu da kazem da treba sve probati ali eto, vecinu stvari:)
Ja bih pristala na sve osim zadnje scene Uuuu, otkrivam submission crtu u sebi, sta ovo bi, moram mm obavijestiti
27.09.2012, 10:25
palachinken
5397
Đeste Anastazije Ja nisam imala Greya, ali imam submisivnu notu u karakteru.
< Poruku je uredio palachinken -- 27.9.2012 10:26:25 >
27.09.2012, 10:26
teacher75
5394
a jeste li gledale/ citale posljednji tango u parizu? meni ovo slicno zvuci
27.09.2012, 10:27
Hanady RR
18727
sve treba procitati i sve treba pogledati da bi se moglo suditi...necu da kazem da treba sve probati ali eto, vecinu stvari:)
Ja bih pristala na sve osim zadnje scene Uuuu, otkrivam submission crtu u sebi, sta ovo bi, moram mm obavijestiti
misliš rođendanske ima još scena poslije... pa reko da preciziramo
27.09.2012, 10:27
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Pa, vesela ima i onih kojima je uzbudljivo biti podredjen user posted image
ispade većina žena! ja volim miks i jedno i drugo, ovisi od raspoloženja al biti stalno podredjen koliko je to partneru interesantno, mislim nakon izvjesnog perioda? dodješ mu kao stvar, no nisam pročitala knjigu, lupam bezveze
Pa, to je sado mazo odnos i dvije različite uloge
Naravno, nemamo svi isti ukus i meni je to sasvim ok!
27.09.2012, 10:28
leona81
6373
a nemam veze s anastazijom fakat al eto valjda svaka zena nekad upozna nekog Mr Greya a da je sad za zenidbe hm...ne bas
veeseelaa
20552
necu da kazem da treba sve probati
al teško možeš donijeti sud ako nisi probao pričamo onda u praznu slamu meni je moja kolegica trvrdila daaavnooo da je njen tadašnji momak izvanredan ljubavnik, opisujući mi čin sexa s njim, i pita me šta ja mislim? daj rekoh da probam jedino bi tad moja ocjena vrijedila naravno nisam probala
teacher75
5394
ja ne volim ni da dominiram ni da sam podredjena. volim da smo tu negdje
< Poruku je uredio teacher75 -- 27.9.2012 10:29:37 >
27.09.2012, 10:29
palachinken
5397
A vidiš, nakon pročitane lektire, razjašnjeni su mi termini dominant, sadist, mazohist i submisivan. Kako zvončica kaže, ima edukativan karakter. Da ne spominjem kako sam naučila šta je butt plug
27.09.2012, 10:31
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja ne volim ni da dominiram ni da sam podredjena. volim da smo tu negdje
ja vooolim da dominiran uglavnom, al nije mi mrsko ni kad je on dominantan, no za takvo što mu rijetko dam priliku.... eh šta ja sve volim .........
27.09.2012, 10:31
ladyblue RR
1848
hocu da kazem da mi se to bas gadi i ne vidim nista privlacno u tome da citam kako je neko bicuje, veze ili tako nesto. mene to ne pali
mene pali....... ne pretjerano al malo grubosti mi je poželjno
ja sam romantična i nježna
27.09.2012, 10:32
teacher75
5394
ako moram birat i meni je draze da dominiram nego da budem podredjena
27.09.2012, 10:32
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: palachinken
Đeste Anastazije Ja nisam imala Greya, ali imam submisivnu notu u karakteru.
ja sam Mr. Grey
27.09.2012, 10:33
veeseelaa
20552
ja sam romantična i nježnauser posted image user posted image user posted image
ja to povezujem sa britkošću na jeziku, direktnošću, sklonošću ka extremnom, takva osoba (a ti si ta) ne može biti nježna, NE MOŽEEE i takvu osobu njen partner cijeli život pokušava ukrotiti, al jbg sve ostane na pokušajima, zato mu je toliko interesantna odnosno sexipilna takva žena
< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.9.2012 10:35:18 >
27.09.2012, 10:33
teacher75
5394
da ponovim, nije valjda da nije niko
a jeste li gledale/ citale posljednji tango u parizu? meni ovo slicno zvuci
27.09.2012, 10:34
minja_
655
[/quote] misliš rođendanske ima još scena poslije... pa reko da preciziramo [/quote] zadnja scena u prvoj knjizi, na klupici. code red.
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
27.09.2012, 10:37
*pcelica*
1815
misliš rođendanske ima još scena poslije... pa reko da preciziramo
zadnja scena u prvoj knjizi, na klupici. code red.
Ih ta je nista, bice kasnije boljih
27.09.2012, 10:38
ladyblue RR
1848
ja sam romantična i nježnauser posted image user posted image user posted image
ja to povezujem sa britkošću na jeziku, direktnošću, sklonošću ka extremnom, takva osoba (a ti si ta) ne može biti nježna, NE MOŽEEE i takvu osobu njen partner cijeli život pokušava ukrotiti, al jbg sve ostane na pokušajima, zato mu je toliko interesantna odnosno sexipilna takva žena
to su rovovske bitke
27.09.2012, 10:39
veeseelaa
20552
to su rovovske bitke
šta te briga, baš si riba
27.09.2012, 10:40
Skvo RR
4542
Ja ne kontam kako ovde mogu davati kritiku, one koje nisu ni citale...zato se procita knjiga, pa se napise pozitivno ili negativno o dojmu...a ne lupanje bezveze.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 27.9.2012 10:41:14 >