Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
PRONASLI SMO RJESENJE Kada pasha jede, neko mora sjediti za stolom preko puta njega i jesti. Zato on meni ne pravi problem sa jelom za dorucak ili veceru, jer smo tu svi na okupu....ali zato belaj kad je sam sa mnom u toku dana.
21.10.2008, 10:51
Amrino
2613
Joj tek skuzih ovu temu . Hej boogy woogy- i kod mene ti je zeno isto. Uvijek MORA s nama za sto kada jedemo (cijeli Ramazan je iftario s nama ). Kod mene pali i ovaj fol: mi jedemo- a on nece...onda ja kofol uzmem njegovu kasiku pa zagrabim lafo iz svog ili MM tanjira i dam mu- ma ODMAH lopuza otvara usta. U principu- samo hoce da rade isto sto i mi. Najbolje ti je da kombinujes...Stavis ga u hranilicu kada vi jedete- das mu komade necega da sam melja po rukama i hrani se a s vremena na vrijeme mu gurnes i kasiku u usta.
21.10.2008, 10:56
boogy woogy
777
Amrino, upravu si 100%, samo sto poslije takvog objeda mozemo svi tuto completo u kadu na jedno zajednicko tusiranje
21.10.2008, 18:51
anur
7
zaista se nerviram kad mi to radi.smije se,,izvija,okrece po ljulji a u zadnjih 5 dana gotovo nikako nece hapu samo sok.moje zlato anur ima 6,5 mjeseci i vec od 4 mjeseca sam uvodila i drugu hranu jer ne doji