cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Odbijanje jela/igra za vrijeme jela

clock-img

21.10.2008, 00:22

clock-img

stella

pencil-img

1360

Uh,vise mi je nocna mora tema Haninog hranjenjauser posted image

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

21.10.2008, 10:46

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

PRONASLI SMO RJESENJEuser posted image user posted image user posted image user posted image Kada pasha jede, neko mora sjediti za stolom preko puta njega i jesti.  Zato on meni ne pravi problem sa jelom za dorucak ili veceru, jer smo tu svi na okupu....ali zato belaj kad je sam sa mnom u toku dana.

clock-img

21.10.2008, 10:51

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Joj tek skuzih ovu temu user posted image .
Hej boogy woogy- i kod mene ti je zeno isto. Uvijek MORA s nama za sto kada jedemo (cijeli Ramazan je iftario s nama user posted image ).
Kod mene pali i ovaj fol: mi jedemo- a on nece...onda ja kofol uzmem njegovu kasiku pa zagrabim lafo iz svog ili MM tanjira i dam mu- ma ODMAH lopuza otvara usta. user posted image
U principu- samo hoce da rade isto sto i mi.
Najbolje ti je da kombinujes...Stavis ga u hranilicu kada vi jedete- das mu komade necega da sam melja po rukama i hrani se a s vremena na vrijeme mu gurnes i kasiku u usta.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

21.10.2008, 10:56

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

Amrino, upravu si 100%, samo sto poslije takvog objeda mozemo svi tuto completo u kadu na jedno zajednicko tusiranjeuser posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 18:51

clock-img

anur

pencil-img

7

zaista se nerviram kad mi to radi.smije se,,izvija,okrece po ljulji a u zadnjih 5 dana gotovo nikako nece hapu samo sok.moje zlato anur ima 6,5 mjeseci i vec od 4 mjeseca sam uvodila i drugu hranu jer ne doji

Zadnji članci

article-img