Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pa ne znam zar nije, pojednostavljeno receno, samosvijest nesto sto jacas kroz npr. vjeru a samopouzdanje kad vjerujes u sebe i svoje sposobnosti...
06.09.2012, 12:30
veeseelaa
20552
samopouzdanje je bitno u seksualnom činu
06.09.2012, 12:30
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Treba raditi svatko na svom samopouzdanju. Volim ljude koji imaju realnu sliku o sebi i ponosni su na nju. Samo...treba paziti da samopouzdanje ne predje u oholost i egocentrizam. To je vec onda mana i to ne volim kod ljudi. A cesto se bas to desava.
potpisujem
06.09.2012, 12:31
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: hanabanana
ovo na rolama - sam ja. I sad mi neko treba reći da to ne priliči ženi koja je bliže 40-toj nego 30-toj?!
06.09.2012, 12:40
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: mamine oci
ovo na rolama - sam ja. I sad mi neko treba reći da to ne priliči ženi koja je bliže 40-toj nego 30-toj?!
samo ako ti na majici nije hello kity
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
06.09.2012, 12:42
ananas_ze
317
na svom samopuzdanju mozemo i trebamo raditi, ono raste s postignucima, a postignuce za nas niko ne moze napraviti to moramo sami, mnogi u tome uspiju, ali bez razvijene samosvijesti(koja je meni bitnija). ljudi bez obzira na postignuce ne smatraju da su uspjeli i dolazi do psihickog problema
Ko o cemu Vesela o sexu... p.s. zato meni dugo nakon porođaja nije bilo do "tih stvari", jos mi muka bilo i pomislit Valjda zato sto treba dugo nakon porođaja da se povrati "libido", tako bar psiholozi kazu Stvarno ja nikad nisam shvatila sta zapravo znaci libido, i to je veoma slicno kao samopouzdanje a bitno za sex
06.09.2012, 12:44
veeseelaa
20552
Samopuzdanje nam govori o nasim sposobnostima: u cemu smo vjesti, u cemu nespretni isl. Samopuzdanje raste u korak sa postignucem.
da baš tako
06.09.2012, 12:45
koka i po
7309
imam obicaj reci...sta je to u zivotu sto jos ne mogu. egocentricna nisam ali mi ovo sto imam pomaze i daje snagu i hrabrost da postignem ono sto zelim.to ne znaci da sam neustrasiva nego ne dozvoljavam da druge misli preovladaju kada zelim nesto da postignem.pobjeda mi je draga ,poraz prihvatam.nisam najpametnija (ima i pametnijih) ali ne dozvoljavam drugima koji nisu u pravu da me ubjedjuju u istinitost onoga sto tvrde.kada se za nesto borim pripremam se i na pobjedu i na poraz .tako lakse prebrodim ovo drugo ako se desi. hanabanana meni su ringispil ljuljacka i lastika draze
< Poruku je uredio koka i po -- 6.9.2012 12:46:07 >
06.09.2012, 12:49
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: aazra
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Ko o cemu Vesela o sexu... p.s. zato meni dugo nakon porođaja nije bilo do "tih stvari", jos mi muka bilo i pomislit Valjda zato sto treba dugo nakon porođaja da se povrati "libido", tako bar psiholozi kazu Stvarno ja nikad nisam shvatila sta zapravo znaci libido, i to je veoma slicno kao samopouzdanje a bitno za sex
vesela ce ti pojasnit ja mislim
na svom samopuzdanju mozemo i trebamo raditi, ono raste s postignucima, a postignuce za nas niko ne moze napraviti to moramo sami, mnogi u tome uspiju, ali bez razvijene samosvijesti(koja je meni bitnija). ljudi bez obzira na postignuce ne smatraju da su uspjeli i dolazi do psihickog problema
Potpisujem
06.09.2012, 13:22
aazra
2141
meni je libido dužina i obim penisa
Eto ti jos jedan razlog sto ne bi htjela da sam poput tebe - ti si stvarno neponovljiva i nepopravljiva (ovo drugo shvati kako zelis) Ali ti se iskreno divim, zaista, mislim treba biti originalan...Al hajd mi iskreno reci, otkud ti toliko energije...(hormoni, vjerovatno)
06.09.2012, 14:03
veeseelaa
20552
nemam pojma, mislim da nema veze s trudnoćom, takva sam uvijek.... od čega mi je ne znam
06.09.2012, 14:05
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamine oci
Super slika, bas veselo. No meni je ovdje vise stanje duha nego samopouzdanje ili ti ga samosvijest.
06.09.2012, 14:08
Anoniman
...izmedju ostalog. Bitno je u svim sferama zivota, ako zelimo kvalitetan i sretan zivot, bez kompleksa i frustracija.
06.09.2012, 14:55
veeseelaa
20552
ma ja da kažem u vezi sexulalnog života a ovo druge je ok ako je ovo prvo ok