Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma fula totalna, al ja tako se oblačim, šta dodje pod ruku ima toga još, ovo je jedna u nizu, cijelo su me vrijeme zezale jaranice
draga, iskreno malo si vise fulila ..ja ovo ne bih obukla ovako nikad ali ti si zgodna i lijepa pa se na lijepim ljudima fule u svakom slučaju teže primjete
sad ću ja kao modni guru-ovo sve baci u kantu za smeće. svaki komad pojedinačno..imaš ti boljih komada odjeće sigurno bježi ba, ovo nisi bila dobra kada si oblačila
05.09.2012, 12:09
veeseelaa
20552
joj pocy nemoj tako, ovaj šorc ne bi bacila ni za šta on mi je mjera kolko bi dupe treba biti nakon poroda
05.09.2012, 12:10
damma
1281
IZVORNA PORUKA: Galicia
Cipele i tasna ne moraju biti u istoj boji.
meni se bas svidja kad su cipele i tasna u razlicitim bojama i uglavnom tako i bude kod mene.
veeseelaa
20552
niti vežem pleteniceuser posted image
joj a ja volim pletenke, to mi je ono kad želim bit lijepa oh Bože sad gledam neke slike i valjam se
Alma_27
1326
Kad smo kod stikli. Meni je jako ruzno vidjeti visoku, pravo visoku zenu sa visokim stiklama.
pa meni je gore vidjeti jako nisku zenu koja nosi stikle i potplate.
a sad kad ste spomenule tasne i cipele, ni ja ih nisam obavezno sparivala ali su mi sve cipele jednobojne. sad sam kupila jedne dvobojne :) cipele (plavo i smedje) i koju god torbu da uzmem a da nije neka slicna jednoj boji cipela, bezveze mi cipele su tako lijepe a cekaju u plakaru da nadjem torbu
05.09.2012, 12:12
veeseelaa
20552
uh suze me obliše a nabada i pridržava se za prisutne da ne padne ma meni je to sve tako slatko, ma mi sve želimo samo biti lijepe
05.09.2012, 12:13
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
joj pocy nemoj tako, ovaj šorc ne bi bacila ni za šta on mi je mjera kolko bi dupe treba biti nakon poroda
dobro...
onda samo ga u te svrhe mjerenja zadrži ali za javnost i fotkanje ni slučajno..ok, mozda za plažu, more ljeto..ali u drugoj totalno kombinaciji..recimo bijela majica pamučna i neki smeđi kaiš (boja vinjaka) i neke tako sandale dole ravne..jer na štiklama bi izgledala baš preizazovno
05.09.2012, 12:14
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Alma_27
Kad smo kod stikli. Meni je jako ruzno vidjeti visoku, pravo visoku zenu sa visokim stiklama.
a sad kad ste spomenule tasne i cipele, ni ja ih nisam obavezno sparivala ali su mi sve cipele jednobojne. sad sam kupila jedne dvobojne :) cipele (plavo i smedje) i koju god torbu da uzmem a da nije neka slicna jednoj boji cipela, bezveze mi cipele su tako lijepe a cekaju u plakaru da nadjem torbu
daj sliku cipela da ti damo savjet s čim da ih spariš-boja i tip torbe i tako to
05.09.2012, 12:14
veeseelaa
20552
a sad kad ste spomenule tasne i cipele, ni ja ih nisam obavezno sparivala ali su mi sve cipele jednobojne.
ja sam imala jedne japanke sa potplatom a sve mrtvačke glave po njima
05.09.2012, 12:15
veeseelaa
20552
jer na štiklama bi izgledala baš preizazovno user posted image
a ne, ne bi štikle ja to samo u spavaćoj na ovaj šorc
Galicia
2433
Svaka zena u ormaru treba da ima crnu, smedju i bez tasnu. To su neutralne boje, uz koje sve mozes "upariti" i da je upareno i da ne odudara previse. Ljeti uvijek neke svijetlije boje, lakse materijale, itd. Jedne godine sam imala narandzastu slamastu tasnu za ljeto. Sita se nanosala, a uz sve isla. Sad mi je mama otudjila.
Hanady RR
18727
niti vežem pleteniceuser posted image
joj a ja volim pletenke, to mi je ono kad želim bit lijepa oh Bože sad gledam neke slike i valjam se
ja uz najbolju volju pletenice ne kontam...
mene to podjeti na one birvaktile trebe ...vidi mi pletenice ko ruka debela...pa s ena vašaru tačkmiče čija je deblja...
meni kad bi neko u mom ne znanju spleo na kosi pletenicu ja bih ga ubila čini mi se...eto koliko ih mrzim
05.09.2012, 12:17
veeseelaa
20552
joj Hnady, baš me nasmija a ja volim i onu jednu samo sa strane
i volim one marame na glavi, svezane ispod kose i često to nosim a počeću i šešire neki dan vidim ženu prelazi cestu, koja elegancija, neka divna haljina i šešir, baš sam se okrenula rekoh i ja ću sebi da nabavim kolekciju šešira
< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.9.2012 12:19:52 >
05.09.2012, 12:18
Visnja RR
15102
a eto pletenice su modni hit ove godine .... pogotovo one spletene kao puz ..... dakle ova tema nije stvar jel nesto nije u modi sad vec sta mi volimo ili ne volimo pa na opsnovu toga pravimo pricu o "modnom promasaju"
05.09.2012, 12:19
Galicia
2433
Jel u modni promasaj spadaju i zarasle obrve, one golubije boje, zuto, smedje, gdje ne znas gdje se celo i oci razdvajaju?
05.09.2012, 12:19
Alma_27
1326
IZVORNA PORUKA: pocahontas
daj sliku cipela da ti damo savjet s čim da ih spariš-boja i tip torbe i tako to
trazila na stranici planike ali nema
galicija, imam ja smedju torbu ali se ne slaze s ovim cipelama. ova moja smedja ima bordo niti na jednom mjestu pa bih onda bas ispala totalno sarena. hajde, uskro mi je rodjendan pa ce mi valjda neko kupiti torbu
05.09.2012, 12:21
Hanady RR
18727
joj Hnady, baš me nasmija a ja volim i onu jednu samo sa strane i volim one marame na glavi, svezane ispod kose i često to nosim a počeću i šešire neki dan vidim ženu prelazi cestu, koja elegancija, neka divna haljina i šešir, baš sam se okrenula rekoh i ja ću sebi da nabavim kolekciju šešira
nosim i ja marame...i trake i šešire...al zna s egdje...na moru, na plaži, na pikniku, u bašti, oko kuće i u kući kad radim poslove itd... la da jasam po gradu sa pletenicom i maramom...e to stavrno ne mogu... pletenicu nikada la nikada ne pletem...i nema para d ame modni trend na to natjera...
meni djeca kad kažu pletenice nam sveži meni dobro nije...vezala sma ima malo al one tanke i puno njih...al da im pustim dugu kosu do po leđa i svežem pltenicu sa strane... smao luda da sma...ot nek rade same kad budu znale...ja ne mogu nikako...ruke bi sebi odrezala prije
05.09.2012, 12:26
Galicia
2433
Hanady draga, pletenice znaju biti prelijepe. Koji ti je?
Meni je gore vidjeti palmicu na sred glave kod curica. Na to osip dobijem.
05.09.2012, 12:30
zvončica
1115
Hanady, tebe treba na neku seansu i da pravis pletenice.....i onda slijedece godine dodjes na BB sa pletenicom u kosi
05.09.2012, 12:31
Visnja RR
15102
dovescu joj ja moju Asju ...ima kosu do guze i uvjek p;etenice...pa nek joj saplete svaki dan
06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.
05.09.2012, 12:38
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: zvončica
kad predješ 30 moraš se malo umladiti
I kad si blizu 40 pogotovo
Ovo da poDapisem
05.09.2012, 12:38
pocahontas
2546
i meni je ovo uzas, ali kazu roditelji curica da je bas prakticno jer im idu šiške u oči..nikad ne reci niakd uglavnom... ja bih svakako pokusala nesto drugo smisliti...da imam curicu a pletenice su mi ok..sto da ne..kome stoje naravno...ja ih sebi ne pletem jer ne znam lijnepo ali ona riblja kost mi je stvarno super i onako malo opuštenije ispletena..bas nekako francuski chic mi je to
05.09.2012, 12:40
Trnoruzica
478
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
nosim i ja marame...i trake i šešire...al zna s egdje...na moru, na plaži, na pikniku, u bašti, oko kuće i u kući kad radim poslove itd...
Jos se i rimuje
Slazem se s Visnjom, za neke je nesto modni promasaj, za neke drugo, i sve tako u krug. Cini mi se od jutros, ova tema, i ona svekrve najposjecenija
05.09.2012, 12:41
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: pocahontas
i meni je ovo uzas, ali kazu roditelji curica da je bas prakticno jer im idu šiške u oči..nikad ne reci niakd uglavnom... ja bih svakako pokusala nesto drugo smisliti...da imam curicu a pletenice su mi ok..sto da ne..kome stoje naravno...ja ih sebi ne pletem jer ne znam lijnepo ali ona riblja kost mi je stvarno super i onako malo opuštenije ispletena..bas nekako francuski chic mi je to
de majketi...doječe joj šike kod frizera il joj stavi ukosnicu sa strane...kakav palam na glavi... jok ja to ne volem i tačka...
pletennicu mi smaos vežite u tabut...inače nikako drugačije