Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja takoder volim boje ,sarenilo,lude kombinacije,u stvari nikad ne uparujem bas u nijansu torbu i cipele i sl,svidja mi se spajanje nespojivih boja koje je bas moderno ove godine,,al brate mili, bijelu obucu,plastiku,sintetiku,one plasticne minjake,debele platforme sa mrezastim carapama,ma daaaaaj trenutno mi najvise bodu oci te heklane cizme,fakat ,u svim mogucim bojama,koje su oko stopala promjenile boju,ma joojj,cim ih vidim zamisljam procese koji se dogadjaju unutra,a vani +40
znači totalno modni promašaj za moj pojam...nebi ni pojedinčno ništa od ovoga obukla...eventilano šorc do plaže al totalni
a pletenice...njih kad vidim odmah bi za makaze i odjekla ih... grozim se na pletenice
05.09.2012, 11:51
Galicia
2433
Cipele i tasna ne moraju biti u istoj boji.
05.09.2012, 11:51
Alma_27
1326
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Alma_27
a zašto bi bio, ja se Bgm osjećaj ko djevojčica sa svoje 33 godine
a da li tako izgledas?
ma izgledam dobro pođahkad mogu proć ko mladja više zbog psihe
vidjela sam da izgledas dobro
i super je kad imas duh mlade osobe ali ja sam nekako otisla na oblacenje u skladu s godinama. 33 godine je mlado i jeste i za farmerke i majice i za krace suknjice. ko kaze da uzorci nisu za nas u tridesetim? ali sam nekoliko puta vidjela da osobe nazor kroz odjecu zele izgledati mladje pa mi je to bezveze
05.09.2012, 11:52
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Galicia
istina...ovo je odvano izvedeno iz reda koji se pratio...
meni je trebalo malo da se naviknem da nosim različite boje... al nisma se još rješila navike kad god kupim obuću moram i tašnu
05.09.2012, 11:56
Visnja RR
15102
nakon fotke sam sad gladna ...bjezi bona vesela ...sto ne izreza one cevape
05.09.2012, 11:57
veeseelaa
20552
A vesela onaj detalj u ruci ti je najbolji user posted image
jeste, jeste ma bitno je majke mi da se dobro osjećaš u onom što nosiš ja sam prije jedno 10-15 god izašla s nekom ekipom i lik u nekim nidje veze japankama, zavrnuo pantole ko da će da zalijeva baštu al poslije kontam ma šta ga briga, de ba, kaže lik ja ovakav hodao po većim gradovima što ne bi i ovdje mi se puno smaramo izgledom, odnosno odjećom, a ne treba
mene snaha kad vidi kako sam se obukla žena se krsti a nekad kaže dobro si to uparila, uh rekoh slučajno
ali sam nekoliko puta vidjela da osobe nazor kroz odjecu zele izgledati mladje pa mi je to bezveze
lako je tebi sa dvadeset i koju tako pričati kad predješ 30 moraš se malo umladiti
05.09.2012, 11:59
bellla
569
Izgleda da svi imamo drugaciju definiciju modnog promasaja,meni recimo to sto si recimo ti Vesela na slici spojila par boja nema nikakve veze sa promasajem ,mislim da to svi rade,nista posebno. Promasaj je kad imas 100kg a nosis odjecu za tri broja manju,i sad neka mi netko kaze da je to neciji stil,kao i furati potpetice od 20cm,koje su uz to lakirane,a uz to studiras Agronomiju i taj dan idete u neki vinograd!! majke mi do mene je,djevojka ima stila!
05.09.2012, 12:00
veeseelaa
20552
naravno, ja se slomih ubjedjujući ove moje s posla kupih skoro tašnu neku plavo sivu, kažu a cipele ma rekoh kakve cipele, neću ja to tako uparivati a one se ibrete pa koliko bi ti samo trebalo love da upariš sve sandale/cipele/čizme sa tašnama? de ba
05.09.2012, 12:00
bellla
569
Naravno da ne.
05.09.2012, 12:02
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: bellla
Izgleda da svi imamo drugaciju definiciju modnog promasaja,meni recimo to sto si recimo ti Vesela na slici spojila par boja nema nikakve veze sa promasajem ,mislim da to svi rade,nista posebno. Promasaj je kad imas 100kg a nosis odjecu za tri broja manju,i sad neka mi netko kaze da je to neciji stil,kao i furati potpetice od 20cm,koje su uz to lakirane,a uz to studiras Agronomiju i taj dan idete u neki vinograd!! majke mi do mene je,djevojka ima stila!
meni je na slici modni pormašaj...jer JA ne nosim majice sa golemim ružama... niti vežem pletenice
tako je tebi modni pormašaja heklana čizma...
a ta na štiklama u vinogradu... nije stigla kupit tene il gumenjake
U principu stavrno pomješalo se... ja u sred dana vidim djevojke obučene na način da se zapitam ta će navečer za izlazak obuć ako im je to dnevna varijanta...al šta s emože...mjenjat ih ne mogu...a fulale su podebelo
05.09.2012, 12:03
zvončica
1115
kad predješ 30 moraš se malo umladiti
I kad si blizu 40 pogotovo
05.09.2012, 12:04
Galicia
2433
Kad smo kod stikli. Meni je jako ruzno vidjeti visoku, pravo visoku zenu sa visokim stiklama.
05.09.2012, 12:06
bellla
569
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bellla
meni je na slici modni pormašaj...jer JA ne nosim majice sa golemim ružama... niti vežem pletenice
tako je tebi modni pormašaja heklana čizma...
a ta na štiklama u vinogradu... nije stigla kupit tene il gumenjake
U principu stavrno pomješalo se... ja u sred dana vidim djevojke obučene na način da se zapitam ta će navečer za izlazak obuć ako im je to dnevna varijanta...al šta s emože...mjenjat ih ne mogu...a fulale su podebelo
Ma naravno,svi smo mi razliciti,hvala Bogu,mozda je naslov teme trebao biti #sta je po vama modni promasaj#
05.09.2012, 12:07
Alma_27
1326
ali sam nekoliko puta vidjela da osobe nazor kroz odjecu zele izgledati mladje pa mi je to bezveze
lako je tebi sa dvadeset i koju tako pričati kad predješ 30 moraš se malo umladiti