Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Tasne i cipele ne moraju biti u istoj boji, cak sta vise pozeljno je da nisu.
18.10.2012, 20:42
reallove
5807
Crne cizme i bijela torba,po mom ukusu grozna kombinacija...Fino je upariti cizme i torbu ali nije obavezno,ja u posljednje vrijeme ne gledam na to uopste,mogu biti tu negdje,priblizne boje,ne mora biti isto..Ali sto najvise mrzim,to su bijele torbe i bijele cipele
18.10.2012, 20:46
salmy
5830
Ja neki dan obukla crvene tene i smedju torbu...al torbu sam skontala tek u liftu...bilo mi mrsko da se vracam
18.10.2012, 20:52
Graziella
171
e ne znam,ovo sto ja vidjeh je izgledalo grozno...ja bijele torbe inace nosim uglavnom ljeti,naravno opet sve zavisi od oblika i materijala,tvoje odjevne kombinacije,ostalih asesoara koje nosis..ali nikako i nikad ne bih bijelu torbu i crne cizme,uzas
18.10.2012, 20:52
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: salmy
Ja neki dan obukla crvene tene i smedju torbu...al torbu sam skontala tek u liftu...bilo mi mrsko da se vracam
ja vise i ne pazim toliko,svejedno,nije vise moderno pariti boje,bas bezveze izgleda kad vidis djevojku,pa sve zivo sparila tako moja zaova prije,sve mora biti u tonu
18.10.2012, 20:55
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: Graziella
e ne znam,ovo sto ja vidjeh je izgledalo grozno...ja bijele torbe inace nosim uglavnom ljeti,naravno opet sve zavisi od oblika i materijala,tvoje odjevne kombinacije,ostalih asesoara koje nosis..ali nikako i nikad ne bih bijelu torbu i crne cizme,uzas
pretjerala ti je prijateljica
ja sam ljetos najvise nosila rozu torbu,jednu imam sarenu(te su mi najdraze,uz sve ih mozes nositi),sivu(mislim nije bas siva,neka neodredjena boja)
18.10.2012, 20:55
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: reallove
Crne cizme i bijela torba,po mom ukusu grozna kombinacija...Fino je upariti cizme i torbu ali nije obavezno,ja u posljednje vrijeme ne gledam na to uopste,mogu biti tu negdje,priblizne boje,ne mora biti isto..Ali sto najvise mrzim,to su bijele torbe i bijele cipele
Imam (i baš ih ljeti rado nosim) bijele baletanke sa malom , kao satenskom , mašnicom i bijelu, big size, torbu. onako na fazon cekera i baš je volim. Doduše, to su mi sve uz neke ljetne varijante.
A što se tiče boje torbe, cipela i drugih dodataka, mislim da je prošlo vrijeme kad je to "moralo" da bude bukvalno identične boje. Ja imam torbe svih boja: plave, crvene, ljubičaste, zelene, o crnim i smeđim varijantama da ne govorimo i sve ih super ukombinujem uz obuću druge boje.
18.10.2012, 20:56
Graziella
171
tako moja zaova prije,sve mora biti u tonuuser posted image
pisala sam i ja ovde o curi koja ljeti nosi popularnu pink boju,od glave do pete,hlače,maica,obuća,menđuše,narukvica,pa i lak na noktima
18.10.2012, 21:32
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: Graziella
Zenice,da vas pitam,crne cizme i bijela torba ne idu nikako skupa,jel tako?i kako to nekome objasniti,a da ga ne uvrijedis(a taj neko misli da je centar svijeta).ja uvijek gledam da su mi obuca i torba iste ili barem slicne boje,a neki dan sretoh eto (onako povrsnu)prijateljicu pa mi to zape za oko,i kako reagovati?
ne amo da je davno prošlo vrijeme kad su cipele i tašna morale biti iste boje, nego i šta ti imaš tu da reaguješ i objašnjavaš joj,ako se njoj tako sviđa i ako te nije pitala za savjet