Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Don''t be sad because of people. They will all die!!
15.09.2012, 12:07
hapymum
-28
Ja mislim da se o ukusima ne raspravlja,svako nosi sto misli da mu "dobro stoji",ponekad mi je zao ovih skolaraca jer njima tv,i internet namece modni stil,tako da je cijeli razred uniformisan,ako kupi jedna duksericu adidas znaci da sutra cjeli razred ima takvu duksericu ali se takmice ciji je veci znak ili da li je markirana.Ja tako maloj od sestre kazem da se oblaci drugacije od ostalih da ima svoj stil,ponek joj nesto predlozim sta da obuce,kaze ona ja di rado ali ce mi cijeli razred smijati.Mozda je ovo gore OT
a za modni promasaj npr ja imam jednu prijateljicu koja je u 7 ujutro i 10 navece isto obucena mislim uvjek je na njoj kratka ili duga svecana haljina,kosa isfenirana u lokne,more sminke obavezno mala torbica,tako se obuce do prodavnice,na svadbu,za popodnevnu kafu.Neznam mozda je to ok ali meni nije,zna se sta je za koju priliku ali et
Isto mi je bezveze kad vidim kratku suknju,majcu da se vidi pupak,dekolte sto veci,i kad se istakne jos nakitom,jakom sminkom na ocima i neki jaki ruz,mislim dno-dna
pravi kic
Znam da je jeans vjecan i da nikad nece izaci iz mode kao i kad neznas sta obuci da sa crno-bjelom kombinacijom neces pogrjesiti
30.05.2012 02:20 Hana 03.07.2014 07:40 Ejna
24.09.2012, 19:05
danery
44
IZVORNA PORUKA: lost
IZVORNA PORUKA: Alma_27
kad ste vec kod cipkasith hlanki, stajlinga i sl., da vidite ovu caricu
meni je pregrozno vidjet "švapski" stil na muškima-bijele sportske sokne,sandale na čičak i kratke hlače sa košuljicama....još gore kad isto to nadrndulje uz odijelo zemljo,otvori se
25.09.2012, 01:35
Lejla Ka
5544
Žena u jako nisko rezanim farmerkama, na izletu čučne pored deke na travi, a nazad ugledate prizor kakav se obično viđa kod debljih muškaraca: pola guze na vidjelu. Bez obzira na liniju, i vjerovatno savršenu guzu, ovako u opće nije lijepo izgledalo.
Još jedan modni gaf iz BBI: ispred mene i MM-a idu dvije djevojke, obje u helankama, jedna je u tanjem uskom kratkom duksu, koji seže do struka i svijetlosivim helankama. Žena ima savršeno okruglu, super zategnutu ogrooomnu zadnjicu. Meni lično dupe u helankama nikom ne izgleda fino, jer onaj šav bez ikakvih vizuelnih dodataka (kao npr. đepovi ili makar lažni šavovi od đepova na onim "jeans" helankama) izgleda bezveze. Vi možete to nazvati odsustvom kompleksa, ali to je izgledalo prestrašno i sigurno povlači odsustvo još koječega.
< Poruku je uredio Lejla Ka -- 25.9.2012 1:44:00 >
25.09.2012, 08:16
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ja sam ljeti vrlo cesto bez gacica. Jos pogotovo kad je haljina u pitanju.
i tako cijeli dan možeš durati? kako tita ti? kontam ja da je ovo fensi na par sati kada si s frajerom pa onda to ima neki krajnji cilj, ali na poslu da sam bez gaca 8 sati dnevno ne znam...ipak imas i ti sekreta i sokova koji cure iz tebe?
25.09.2012, 11:46
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: pocahontas
i tako cijeli dan možeš durati? kako tita ti? kontam ja da je ovo fensi na par sati kada si s frajerom pa onda to ima neki krajnji cilj, ali na poslu da sam bez gaca 8 sati dnevno ne znam...ipak imas i ti sekreta i sokova koji cure iz tebe?
Ne citav dan. Nego kad idemo u grad, pa bude vruce, i tako to.
25.09.2012, 12:06
damma
1281
IZVORNA PORUKA: pocahontas
27.09.2012, 23:46
Graziella
171
ja znam curu koja je kraljica modnih promasaja,hahha,to treba vidjeti!npr,obuce se sva u tonu,pink maica,pink pantole,sandale,torba,narukvica pa cak i lak na noktima...drugi put obuce rozu haljinicu bez rukava,bez bretela a ispod crni grudnjak,pukle one bretele od grudnjaka preko ramena...ode sva car haljine i onog sto se htjelo njome prezentirati...onda stavi metallic sjenu na oci u po bijela dana,pa je meščini pobrkala pojam haljina i tunika,elem svi smo joj prisutni vidjeli gaće jodnom...ma haos...al dotična naravno ne primjecuje svoje greske
28.09.2012, 10:19
Emmy
1009
Ne znam je li za ove teme, ali evo već danima viđam djevojke u uggsicama , pa pobogu zar je dotle došlo, vani +30, one u futrovanim čizmama, pa se nešto kontam je li im toplo i šta se ve dešava unutra ne smijem ni da pomislim . Inače da ne bude zabune, ta tri primjera koja sam vidjela sve su to bila Ugg-like čizme, dakle nisu original, jer ipak je kod originala vani prava koža, a unutra prava vuna, tako da to možda i ne bi bilo strašno, mada opet
28.09.2012, 10:44
teacher75
5394
ja sam juce kupila sebi u lindexu uske crne pantole rastezljive a sa strane ubacean imitacija koze- mm mi rekao da je kicasto i da sam modni promasaj, al sta on zna sta je moderno mogla sam mu doci u komplet koznim uskim pantolama po posljednjoj modi, sta li bi onda tek rekao
28.09.2012, 11:12
mama75
2257
Tiki fine su, ali ne smijem ni zamislite sebe u njima. Tebi bas pristaju. Inace, primjetila sam da je ove sezone opet in odjeca od koze i imitacije koze (ne samo jakne, nego hlace, detalji na sakoima i sl). Sta vi mislite o tome? Meni se bas i ne svidja. Povratak u 80-te
28.09.2012, 14:38
Emmy
1009
IZVORNA PORUKA: mama75
Tiki fine su, ali ne smijem ni zamislite sebe u njima. Tebi bas pristaju. Inace, primjetila sam da je ove sezone opet in odjeca od koze i imitacije koze (ne samo jakne, nego hlace, detalji na sakoima i sl). Sta vi mislite o tome? Meni se bas i ne svidja. Povratak u 80-te
Joj meni je moda osamdesetih pusti me da vrisnem , natapirane i izlakirane frizure sa šiškama kao blatobranima, krijeste, špricane farmerke, lasteks farmerke, fluorescentne boje, naramenice
28.09.2012, 18:18
teacher75
5394
ja volim kozu, da se primijetiti gore a modu 80ih bas i ne volim, tj, njihove krojeve siroke, naramenice i tako to,
28.09.2012, 23:37
mama75
2257
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja volim kozu, da se primijetiti gore a modu 80ih bas i ne volim, tj, njihove krojeve siroke, naramenice i tako to,
Mene je ovo sto vidjeh u pojedinim prodavnicama bas podsjetilo na 80-tr (kasne ) Sakoi sa velikim naramenicama, dugi nekako, po reverima ubaceni detalji od koze... Jedino sto volim iz tog perioda su helanke i tunike (bez naramenica naravno).
28.09.2012, 23:42
teacher75
5394
i ja isto, ali volim i kozu
28.09.2012, 23:54
animagical
5604
meni su se u trudnoci nezamislivo ogadile tunike i helanke, i to vise na sebe ne bih obukla ni pod razno...inace, helanke su mi kao pidzama za vani...kao da mi je bilo mrsko da obucem hlace
29.09.2012, 00:25
teacher75
5394
a meni nema nista draze od helanki i uskih pantola sa elastinom normalne hlace nosim samo na poslu
29.09.2012, 00:26
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: teacher75
a meni nema nista draze od helanki i uskih pantola sa elastinom normalne hlace nosim samo na poslu
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
18.10.2012, 20:36
Graziella
171
Zenice,da vas pitam,crne cizme i bijela torba ne idu nikako skupa,jel tako?i kako to nekome objasniti,a da ga ne uvrijedis(a taj neko misli da je centar svijeta).ja uvijek gledam da su mi obuca i torba iste ili barem slicne boje,a neki dan sretoh eto (onako povrsnu)prijateljicu pa mi to zape za oko,i kako reagovati?
18.10.2012, 20:40
salmy
5830
Ja vise ne gledam da su iste cipele i torba...
meni je sasvim ok svaka moguca kombinacija boja...cesto nosim plave cipele i smdju torbu...