cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Modni promasaj

clock-img

06.09.2012, 13:35

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

e sad da ne bi kvarila temu,pa da opet pojedine ne kazu da filozofiram ,pa da drzim "propovjedi".....
nemoj vise nikada za sebe tako nesto reci...taman da i jeste takouser posted image
o ostalom necu da pisem moje misljenje vec znas.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

06.09.2012, 13:37

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ja imam drugaricu koja je avion i radi posla mora nositi i sakoe i kosuljice i suknje i u svemu tome izgleda sexipilnije i profinjenije od mnogih u 20-im godinama koje se kao oblace moredno. I podjednako joj dobro stoji i to "tetasto" za posla, i ono sto nosi kad je van posla.
Stvar je u tome kako neko nesto nosi i da li stoji.

user posted image

ili nasa pocy, ja ne mogu zamisliti da njoj nesto ruzno stojiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

06.09.2012, 13:38

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

http://funmeme.com/post/2010/07/11/WTF-People-Part-3-e28093-Funny-Pics-e28093-Slightly-NSFW.aspx
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

06.09.2012, 13:39

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

zato maji prekrasno stoji zelena boja....user posted image

ja sma neki dan sa majom pila kafu i imala je majciu cvjetlu nasebi sa aplikacijom cvijeta...znači nikad mi ljepša bila nije...pa ovom prilikom te majo molim da crne majice pobacaš i one vesele nosiš...kakve oči imaš i pogled u tim majicama niti jedna dizajner tome nebi doprinjeo svojim radom...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.09.2012, 13:39

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

I da, ja sad da navucem na sebe ne znam ti sta i od kojeg dizajnera to ne moze biti dobro.

e Majo ,Majo.....da znas da cu za ovo dobro da te naruzim

samo sam realna

Ne, nego nisi našla pravog dizajnera.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

06.09.2012, 13:40

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

joj pa ovo je već čini mi se neki prihički poremećajuser posted image
vidi frizura...
i zaborvanosti donji dio d aonuku...
a jel s eona prva upiškilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.09.2012, 13:41

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

vidi frizura...

A ne, to je u nekoj zemlji bez kompleksa.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

06.09.2012, 13:41

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

zato maji prekrasno stoji zelena boja....user posted image

ja sma neki dan sa majom pila kafu i imala je majciu cvjetlu nasebi sa aplikacijom cvijeta...znači nikad mi ljepša bila nije...pa ovom prilikom te majo molim da crne majice pobacaš i one vesele nosiš...kakve oči imaš i pogled u tim majicama niti jedna dizajner tome nebi doprinjeo svojim radom...

user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

06.09.2012, 13:43

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: palachinken

vidi frizura...

ma palchinkec ova druga...pa i prva pa i ova u plavoj majici i šorcu i ona u bijeloj haljini sa plavom kosom ok...njen stil...nema komlekse...al ovo ostalouser posted image
meni se čini da se neko šali sa slabijima od sebe umnouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.09.2012, 13:44

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

vidi frizura...

da, i iako će se većina naših ljudi zgroziti na ovo, meni je ovo super
ljudi vani nisu toliko opterećeni odjevanjem, ko mi ovdje

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

06.09.2012, 13:50

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

nemoj vise nikada za sebe tako nesto reci..

baš tako

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

06.09.2012, 13:53

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ova na drugoj slici u pink kupacem je cini mi se trudnicauser posted image

clock-img

06.09.2012, 13:55

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

vidi frizura...

ma palchinkec ova druga...pa i prva pa i ova u plavoj majici i šorcu i ona u bijeloj haljini sa plavom kosom ok...njen stil...nema komlekse...al ovo ostalouser posted image

otkud odmah pretpostavka da su mnogi od njih umno zaostali??
pa ti bi onda isto mislila i za moju zaovu,a žena samo dovoljno dugo živi u Americi da je totalno neopterećena s tim šta će obuć
a kad dođe ovdje, onda je mm gnavi i vraća s vrata da se obuče adekvatno našoj sredini, jer bi ljudi misliloi da je psihički bolesnik user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

06.09.2012, 13:56

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hebo našu sredinu, sve sami opterećeni likovi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

06.09.2012, 13:58

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

da, i smao kod nas misle da je šorc rezervisan za mršavice bez celulita i smao kod nas možeš u časopisu pročitati da bikini možeš obuć smao ako imaš ravan stomak user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2012, 14:02

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: vjestica

da, i smao kod nas misle da je šorc rezervisan za mršavice bez celulita i smao kod nas možeš u časopisu pročitati da bikini možeš obuć smao ako imaš ravan stomak user posted image user posted image user posted image

ma kažem zato imamo toliko sjebanih tinejdžerki, anoreksične cure i sl
treba biti opušten

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

06.09.2012, 14:04

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

vidi frizura...

otkud odmah pretpostavka da su mnogi od njih umno zaostali??
pa ti bi onda isto mislila i za moju zaovu,a žena samo dovoljno dugo živi u Americi da je totalno neopterećena s tim šta će obuć
a kad dođe ovdje, onda je mm gnavi i vraća s vrata da se obuče adekvatno našoj sredini, jer bi ljudi misliloi da je psihički bolesnik user posted image

vještice draga...
mislim nije se ovdje niko naštimao za fotkanje...neko ih je fotkao bez njhovoga znanja...
meni je to strašno....
čisto igranje sa nekim user posted image

pa na prvoj slici žena se upiškila...možda je bolesnauser posted image neko je slika i to šala stavi na internet prostor ...
super obučena i sve ok...al žena se umokrila...i sad valjda trebam reći da se upiškim ulicom nastavim gdje sma stala jer sma neopterećenauser posted image

mislim da nema smisla...iskrenouser posted image

a sad ...imam i ja svoje prijateljice koje nose nakit od šarneih dugamdi na sebi... it o maksuz pokupuje dugmiće pa nagizda lančić i obuče...obavezno u bojama koje nisu u svezi sa obučenim...al to je sanja...ja ne niti mjenjam niti mogu zamisliti nju drugačiju...
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.09.2012, 14:09

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

hanady ni meni se nimalo ne sviđa postavljanje ovakvih slika na internet, ali mi se takođe nimalo ne sviđa ni komentarisanje kako su ovo psihički bolesnici i sl

clock-img

06.09.2012, 14:10

clock-img

Anoniman

treba biti opušten

Da.

clock-img

06.09.2012, 14:10

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Ma ne treba ni u čemu pretjerivati.

Zamisli sebe (moram ovako, profesionalna deformacija user posted image ) sa ragadama user posted image (zna Vještica što se ja smijem) i sad je tebi nezamislivo da bilo šta obučeš, pa npr. napraviš rupe na majici, i potpuno neopterećena trkneš po hljeb u mahalski granap.

Ako sam ja zbog toga što ne bih baš smatrala takav postupak OK opterećena, ja ću rado biti opterećena u toj mjeri.

Šorc nije rezervisan, ali postoje odgovarajući krojevi i brojevi.

I također možete pričati o opterećenosti i neopterećenosti, ali ne znam nikog ko ne voli vidjeti sebe u ogledalu u nečem što mu savršeno pristaje, u čemu izgleda lijepo, sa frizorom i šminkom koja ističe sve lijepo na njemu. Razumijem ja da je nekom tlaka ulagati vrijeme u to, da je nekome tlaka istrpiti neudobnost nekih odjevnih predmeta koje bi obukao, ali nikom ne bi bilo mrsko vidjeti sebe u nekom blistavom (ne mislim na šljoke i to user posted image ) izdanju.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

06.09.2012, 14:14

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Sjecam se jedne setnje u Dubrovniku, grad je vrvio od stranaca i ja nisam mogla da malo ne zagledam te ljude...hodali su svakakvi bosi, u najobicnijim jednobojnim majicama i pantolama, neoptereceni, opusteni...Bas sam im pozavidjela u jednom momentu...Samo kod nas za svaku prigodu moras biti sređen i po mogucnosti nositi "markirano" user posted image
Evo jucer je bila top tema kupaci kostimi - ja gledam da je kvalitetan, neka boja koju volim, i to je to, od tolikih mlađih i atraktivnih djevojaka ne vjerujem da ce sad neko mene zagledati na punoj plazi user posted image

clock-img

06.09.2012, 14:17

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

hanady ni meni se nimalo ne sviđa postavljanje ovakvih slika na internet, ali mi se takođe nimalo ne sviđa ni komentarisanje kako su ovo psihički bolesnici i sl

nosi psihički bolensici ali ovi koji su ih slikali su jači do njih umno...i koriste slabosti koje ovi imaju...s tim da ne smatram slabosti sve slike to napisah...
određene slike su savim Ok...al druge zasita nisu neopterećenost nego čista opterećenost u kojoj se pretjeralo...
mislim nije ih bosanac ( balkanac) ni fotkogarfisao nego neko iz njihove zmelje...sigurno plijene pažnju...tipa ovaj stariji čovjek sa treće slike...teta na 7 slici, i posljednja fotografija...
sad ti mene možeš uvjeđivati da to nije tako...al ja sma sigurna da dobar dio nas evo u sarajevu nebi se na ovaka način ismijavao ovim ljudima...sa naslovom WRF people.funny picsuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.09.2012, 14:20

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Ali vezano za ono sto sam vec pisala na ovoj temi - ja nastojim voditi racuna o sebi, u smislu odijevanja da je nesto sto mi stoji pa makar bila i opustena varijanta, volim kombinovati određene  boje pa i u nekim opustenijim varijantama...ali bez sad nekog pretjerivanja user posted image

clock-img

06.09.2012, 14:21

clock-img

animagical

pencil-img

5604

Zamisli sebe (moram ovako, profesionalna deformacija user posted image ) sa ragadama user posted image (zna Vještica što se ja smijem) i sad je tebi nezamislivo da bilo šta obučeš, pa npr. napraviš rupe na majici, i potpuno neopterećena trkneš po hljeb u mahalski granap.

hajde vjestice priznaj, u koji si granap isla ovako?user posted image

clock-img

06.09.2012, 14:23

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

IZVORNA PORUKA: aazra

Sjecam se jedne setnje u Dubrovniku, grad je vrvio od stranaca i ja nisam mogla da malo ne zagledam te ljude...hodali su svakakvi bosi, u najobicnijim jednobojnim majicama i pantolama, neoptereceni, opusteni...Bas sam im pozavidjela u jednom momentu...Samo kod nas za svaku prigodu moras biti sređen i po mogucnosti nositi "markirano" user posted image
Evo jucer je bila top tema kupaci kostimi - ja gledam da je kvalitetan, neka boja koju volim, i to je to, od tolikih mlađih i atraktivnih djevojaka ne vjerujem da ce sad neko mene zagledati na punoj plazi user posted image

Kod kupovine kupaćeg polazim od prve stavke:
- nema šanse da za isti dam više 25 KM, taman da priča sa mnom na plaži.
Ove godine kupila odličan Pompein u Konzumovoj prodavnici. 22 KM

Zadnji članci

article-img