IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: chuci
hajde neka neko molim vas okači sliku šta vam znači to ''''''''tetasto'''''''' oblačenje mlade žene. ja nikad nisam vidjela neku mladu ženu za koju sam pomislila da ima 20 godina više, baš ne mogu u glavi da složim kako bito izgledalo
kad mlada osoba obuce komplet: suknja par cm ispod koljena plus sako u istoj nekoj dosadnoj boji (boje zemlje ili sivo) i nekog demode kroja, uz to kosuljicu, carape boje noge i cipele slicne onima sto sam postavila gore. na sebi ima previse sminke, frizura joj frisko isfenirana i napuhana
dobro...al me zanima gdje si vdijela takvu i znaš koliko joj je godina...
ja fakat nisam...
a radim sa onima koji nose poslovna odjela i pazimo na dužinu suknje uglavnom...
ma ja sam malo cudna, meni je i belissima preozbiljna i tetasta
ovo što si opisala u svom postu nema kupiti u bellsimi...
bellsima jeste za poslovnu ženu...ali je prije imala bolji izbor ii kolekciju meni dražu...
ovo što ti opisuješ je nedokazivo i lako oborivo...
jer ulaksom na web site bellisime vidi se kakve modele nude...ono oko čega se slažemo da sam prije nalazila više komada koji su mi se dopadali...sada bez obzira na marine look kojega imaju ne dopadaju mi se krojevi...
ali svakako žena iz bellsime ne izlaze kao tete koje ti opisuješ...poslovno da..varijacije na temu su dozvoljene...nisi obavezan kupiti sako i suknju u istoj boji...
ko ima stila složit će si super kombinaciju i vrlo vrlo mladalačku...a poslovnu...da se razumijemo eventulno haljine poneka jeste za večernju varijantu i tunika jesenja na helanke ili šal sa naborima i njihove kapice za dnevne varijante sredit se
a mene zanima gdje viđaš gore opiaane žene mlade za koje znaš koliko im je godina...u toj obući i tim bojama i košuljma...i friziruama...
gdje ih vidiš ...da i ja idem