Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ah Bože žene razlika je izmedju seksi žene i nafrakane žene, te tzv kafanske pjevačice meni je super izgledati mladoliko, nositi se mladalački jer ja svoje godine, 33 ne smatram srednjim godinama, nego mladalačkim a svak si nek bira na stranu što mi imamo djecu al mi smo mlade žene, neću da izgledam ko teta, dobro ima prilika gdje želim i tako da izgledam, il gdje se stvar otme kontroli al generalno ne želim, sad za sad i tu nema ništa loše.... a ne ostanem frapirana kad upoznam ženu, moje godište veli da je a odjevena ko žena od 60+
To ni ja ne volim, zato se i jezim od lakovanih cipela jer mi tako izgledaju
I također se nakostriješim kad mi neko kaze da se oblacim ili ponasam "u skladu s godinama", to mi nema vece gluposti. Volim lezeran stil ali nenapadan - dakle neke mozda malo napadne stvari koje sam nosila prije "da istaknu nesto" sada vise ne bih, kao ni presarene majice s preslikacima sto nosaju adolescenti.
Stvarno ne volim da vidim zenu u pr. cetrdeseti, pedesetim a da nosi majicu s tankim bretelama i jos joj viri grudnjak - a to recimo nosi kad imas dvadeset. Meni takve zene djeluju iskompleksirano i prosto.
Za tridesete nisam nista rekla, niti sam ijednu od vas pojedinacno komentarisala
05.09.2012, 14:55
veeseelaa
20552
Niti mogu mnogo boja kombinovat opet zbog posla jer dođe mi investitor em sam mladolika em šarena, neće da me sasluša uopšte
a što bi te trebali slušati? nek samo potpišu situaciju
Niti mogu mnogo boja kombinovat opet zbog posla jer dođe mi investitor em sam mladolika em šarena, neće da me sasluša uopšte
a što bi te trebali slušati? nek samo potpišu situaciju
volim kad me slušaju moram im prezenirat rad, odgovorit od korintskih stubova, crveno-narandzast-orozih fasada, raznih krivulja, izmamit pare za druge detalje
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
05.09.2012, 15:06
veeseelaa
20552
ma šalim se
metni sliku u kupaćem
< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.9.2012 15:09:16 >
05.09.2012, 15:16
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
aazra baš mi je drago da si tu
Skontala sam da mi je forum najbolja relaksacija plus sto me ne "zaboli glava" kao od nekih drugih osoba s kojima komuniciram uzivo
05.09.2012, 15:16
veeseelaa
20552
05.09.2012, 15:22
veeseelaa
20552
moraćemo jednom isplesti pletenice našoj Hanady
05.09.2012, 15:23
ziki
1815
ma šalim se
metni sliku u kupaćem
iz kog perioda, onu sa 24-5 držim na frižideru(slaba fajda od nje al eto) a ove sadašnje krijem ko zmija noge nekad sam nosila one fine sportske lafo bokserice a otkriju više nego klasični donji dio i trankinini (valjda se vako piše) da prekrije male grudi a istakne pločice a sad najradije ronilačko odijelo da pokrije svašta
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
05.09.2012, 15:26
veeseelaa
20552
ma daj ne zezaj tvoj posao iziskuje puno energije, vjerujem da to utiče i na tvoju kilažu i zato ti ništa ne vjerujem
05.09.2012, 15:32
Hanady RR
18727
moraćemo jednom isplesti pletenice našoj Hanady
neJma šaMse... na tabutu ostavit ću u amanet da te zovu ako me nadživiš...prije toga nikako
05.09.2012, 15:50
Dz3ni
387
IZVORNA PORUKA: aazra
Koliko god da odjecu nosimo "radi sebe" da nam se nesto sviđa, opet s odjecom saljemo poruku drugima. ja kad vidim nađiđanu zenu odmah skontam da je neka "seljanka" ili ako vidim utegnutu zenu u godinama nije tesko ocijeniti da ima kompleks.
Mislim da ipak treba voditi o tome racuna - recimo ja ne bi voljela da ostavljam na druge dojam kao da sam "kafanska pjevacica" a sad da li neko misli jesam li trebala spariti pr. plavo i drap to me vec nije briga
Potpisujem ovo od riječi do riječi, identično mislim. Samo se ne slažemo u vezi lakiranih cipelica sa mašnicom . Ne moraju sve biti tetaste. Evo npr. ja imam nešto ovako:
Ne baš iste, ali mi je bilo mrsko dalje tražiti. Moram napomenuti da je meni "samo" 24 godinice, ne napadajte odmah. A nešto kontam, vjerovatno bi ih i sa 34 nosila kad bi imala figuru kao sad, naravno u zavisnosti od prilike. Neko je napisao da su mu platforme bezze, meni su skroz ok kad ih neko zna nositi. Ustvari nema modnog promašaja, samo stvari koje ili stoje ili ne stoje na nekome.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 5.9.2012 15:56:39 >
05.09.2012, 15:57
Visnja RR
15102
Dz3ni ja sam ti ubacila fotku jer je linik pravio neku smetnju
05.09.2012, 15:59
škorpija
6649
meni su ove ciplele s platformom sinonim za striptiz i ples s štangom, nikako se ne mogu navići da je to sad normalno i da ih nose i normalne obične žene , ja sam ih probala prije sestrine svadbe i skontala sam da su to sprave za mučenje
05.09.2012, 16:02
Dz3ni
387
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Dz3ni ja sam ti ubacila fotku jer je linik pravio neku smetnju
hvala
05.09.2012, 16:56
joni
119
Ja jutros idem kroz grad i ugledam djevojku obukla helanke i neku plavu portirsku košulju utrpala u njih Visoka je dosta i jako mršava. Grozno mi to bilo za vidjet, pa sam se cjelo vrijeme pitala odakle li je sišla Većeg promašaja odavno nisam vidjela.
Modni promasaj ili ne, nije ni vazno. Veeseelaa je zaista prelijepa zena i uz njen temperament sve ide, sve se moze mijesati. Sta drugo reci osim svaka cast!
05.09.2012, 17:19
aazra
2141
I meni je Sanelica preslatka ali ova joj je kombinacija brate mili...za koride
< Poruku je uredio aazra -- 5.9.2012 17:20:37 >
05.09.2012, 17:25
Galicia
2433
Lijepom insanu sve lijepo stoji. Od Veseline ljepote i ne vidim ruze i te ostale stvari sto navodite. Dok kod drugih forumasica vidim i bijele salonke na crne carape.
05.09.2012, 17:30
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: Galicia
Lijepom insanu sve lijepo stoji. Od Veseline ljepote i ne vidim ruze i te ostale stvari sto navodite. Dok kod drugih forumasica vidim i bijele salonke na crne carape.
galicia ja sam dosla na temu maksuz da napisem ovo isto... njoj mogu proci i rogovi, a neke se moraju tri sata uparivati i opet slabe fajde...
05.09.2012, 17:43
škorpija
6649
veseeela je fakat lijepa žena, ali stila nema sekunde, ne mislim ni da ga ni ja imam pa zato smatram da nije ružno ako kažem onako kako jest
05.09.2012, 17:44
škorpija
6649
e sad pitanje je je li bolje biti lijep a modno neusklađen, ili imati stila i uvijek biti tipt-top sređen a ružan , ja bogami mislim da je ovo prvo bolje
05.09.2012, 17:55
malena sharena
1196
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: Galicia
galicia ja sam dosla na temu maksuz da napisem ovo isto... njoj mogu proci i rogovi, a neke se moraju tri sata uparivati i opet slabe fajde...
Ja bih se sad potpisala da se dozivotno odricem svakog smisla za modu, estetiku i stil, samo da ovako izgledam.
05.09.2012, 18:13
Galicia
2433
Animagical, nije ovo tema danasnje emisije, al si ti pravo lijepa. Osmjeh ko Doris Dragovic.