Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ovdje se sve svodi na `meni je to super,odlicno,savrseno`...i meni je to `promasaj,nigdje veze,grozno` itd. Dakle,obicna rasprava o ukusima :):):).
tem fula skroz... rkeoh ja na početku...nikako ne kontam
I ja rekoh "tracerska",i onda u jednom pocnu vatrena prepucavanja
05.09.2012, 13:08
veeseelaa
20552
I ja rekoh "tracerska",i onda u jednom pocnu vatrena prepucavanjauser posted image
ma nije tako
ja bi rado da neko postavi svoju sliku modnog promašaja da se malo nasmijemo eto meni ste se dosta smijali
05.09.2012, 13:09
Hanady RR
18727
ja nemam modnih pormašaja ja nosim sve što mi se dopada...
akd ovo sve ičitam i vidim...toga je jako malooooooo
< Poruku je uredio Hanady RR -- 5.9.2012 13:10:07 >
05.09.2012, 13:11
veeseelaa
20552
ja sam svjesna da nekad nešto što obučem nije usklađeno, odnosno nije u skladu sa modnim dešavanjima al šta me briga, mene to veseli i kad pričam o toj mojoj kombinaciji kažem da sam sva neusklađena al da mi se svidja, mada imam i ja momenata
05.09.2012, 13:12
veeseelaa
20552
meni je više smiješno od moje kombinacije od maloprije tetasto oblačenje, ono ozbiljnost i sivilo
05.09.2012, 13:12
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
I ja rekoh "tracerska",i onda u jednom pocnu vatrena prepucavanjauser posted image
ma nije tako
ja bi rado da neko postavi svoju sliku modnog promašaja da se malo nasmijemo eto meni ste se dosta smijali
Pa ti si hrabra zena,mogu zamisliti koliko bi se ismijale da sada pocnemo postavljati sve svoje slike.Msm,nema covjeka koji nije i nema modnih promasaja jednu tonu.
A ja licno voLJem sve sto vole mladi
05.09.2012, 13:15
mamabb
1235
Ja volim bluze, majice ''''šišmiš rukavi'''' http://mojekrpice.hr/images/2/4028809e372e16780137adb744e81912.jpg i onda neke džins (plave i crne) uske hlače i onda cipelice na petu. Meni se to sviđa a imam dojam kad se pogledam da mi i stoji jer imam velike grudi pa mi onda to malo prekrije a izrazi struk.
< Poruku je uredio mamabb -- 5.9.2012 13:16:18 >
05.09.2012, 13:19
veeseelaa
20552
ej a svidja mi se poglednuti onu emisiju na pinku Šopingholičarke, onaj stručni žir ubode .... da nam je njih da nam ormare pretrkeljaju il one emisije, promjene cjelokupnog stajlinga , od do , odlične su
05.09.2012, 13:22
Hanady RR
18727
ej a svidja mi se poglednuti onu emisiju na pinku Šopingholičarke, onaj stručni žir ubode .... da nam je njih da nam ormare pretrkeljaju il one emisije, promjene cjelokupnog stajlinga , od do , odlične su
nedavno sma naletila na tu emsijiju... kako sam se ismijala majko moja kad joj stanu suknju ocjenjivat i bace u smeće
05.09.2012, 13:22
aazra
2141
Ma meni je tema super svaka cas_t ko je postavi sta fali da zene malo odmore mozak od svakodnevnice uz razgovor o modi
Samo bi se mozda trebala zvati "neukusi u odijevanju" isl, malo je samo naziv fula. Također ne bi rekla da sad ima nekog prepucavanja - eto nama koje nosimo pletenice Hanady nista nije uvredljivo rekla jedino me strah da je ne sretnem u gradu pa da mi odsijece kosu Ni ja nemam nista protiv zena koje nose lakovane cipele - samo meni je to nekako "tetasto" i smijesno. Samo sto ja mislim na one bas starinske ili napadne lakovane cipele ili Hanady recimo zamislja "seljancicu" s dvije pletenice kako set_a gradom to je vec neukus
Samo ni jedna do sad nije krenula da brani gomilu prstenja po rukama A Veeseelaa ja bi rado stavila sliku nekog svog modnog promasaja sigurno ih svi imamo ali ne slikam se bas u tim situacijama mislim imam neke slike iz kuce sva rascupana to me mm slikao iz zezancije ali to bas ne bi postavljala
< Poruku je uredio aazra -- 5.9.2012 13:23:57 >
05.09.2012, 13:23
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mamabb
Ja volim bluze, majice ''''šišmiš rukavi'''' http://mojekrpice.hr/images/2/4028809e372e16780137adb744e81912.jpg i onda neke džins (plave i crne) uske hlače i onda cipelice na petu. Meni se to sviđa a imam dojam kad se pogledam da mi i stoji jer imam velike grudi pa mi onda to malo prekrije a izrazi struk.
ja volim smao tunike šišmiš rukav na sebi volim i majice al sma u njima jer su kraće ko hulk hogan malo sma razvijena u plećima
05.09.2012, 13:25
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: aazra
Ma meni je tema super svaka cas_t ko je postavi sta fali da zene malo odmore mozak od svakodnevnice uz razgovor o modi
Samo bi se mozda trebala zvati "neukusi u odijevanju" isl, malo je samo naziv fula. Također ne bi rekla da sad ima nekog prepucavanja - eto nama koje nosimo pletenice Hanady nista nije uvredljivo rekla jedino me strah da je ne sretnem u gradu pa da mi odsijece kosu Ni ja nemam nista protiv zena koje nose lakovane cipele - samo meni je to nekako "tetasto" i smijesno. Samo sto ja mislim na one bas starinske ili napadne lakovane cipele ili Hanady recimo zamislja "seljancicu" s dvije pletenice kako set_a gradom to je vec neukus
Samo ni jedna do sad nije krenula da brani gomilu prstenja po rukama A Veeseelaa ja bi rado stavila sliku nekog svog modnog promasaja sigurno ih svi imamo ali ne slikam se bas u tim situacijama mislim imam neke slike iz kuce sva rascupana to me mm slikao iz zezancije ali to bas ne bi postavljala
ma ja sam i kući s aukusom...spatim boju trenerke, majice i priglavki
a nakit općenito ne volem... žuto zalto ne nosim čuvam ga djeci a prsten pored vere smao još jedan...imama lijepih al ja to zaboravim pormjenit...mislim taj jedan... a ono žutoga pa na svkom prstu po nekoliko ne voLem nikako
05.09.2012, 13:29
bellla
569
Zasto nema onog smajlija koji se lupa cekicem po glavi
Sta procitah
< Poruku je uredio bellla -- 5.9.2012 13:35:02 >
05.09.2012, 13:30
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: bellla
Zasto nema onog smajlija koji se lupa cekicem po glavi
05.09.2012, 13:34
*pcelica*
1815
ma zavisi kako kome nešto stoji.... ne stoje svima isto ni pletenice a ni ove hajine koje metnu SailorMonn meni se ne dopada nijedna na njima.... al možda na nekom drugom... a pletenice su mi super, još da imam nekog da mi to lijepo odradi a volim i visoki rep, je da me glava boli jer mi je kosa gusta pa i samim tim teška al vrijedi
Dodjes kod mene da te ja udesim Ekspert sam u pravljenju pletenica. Cak su mi dolazili da im ponovo pravim nakon frizerke, jer im se nije svidjalo kako su im u salonu napravili. Curicama jos provucem one pramencice pa imaju kao masnice u kosi bas im bude simpaticno
05.09.2012, 13:35
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
ma zavisi kako kome nešto stoji.... ne stoje svima isto ni pletenice a ni ove hajine koje metnu SailorMonn meni se ne dopada nijedna na njima.... al možda na nekom drugom... a pletenice su mi super, još da imam nekog da mi to lijepo odradi a volim i visoki rep, je da me glava boli jer mi je kosa gusta pa i samim tim teška al vrijedi
Dodjes kod mene da te ja udesim Ekspert sam u pravljenju pletenica. Cak su mi dolazili da im ponovo pravim nakon frizerke, jer im se nije svidjalo kako su im u salonu napravili. Curicama jos provucem one pramencice pa imaju kao masnice u kosi bas im bude simpaticno
kuku i mašne ja sam baš demode mama...
05.09.2012, 13:35
veeseelaa
20552
nemoj zezat??? jao divno pčelice hoću i ja te pramenčiće da izgledaju ko mašnice
05.09.2012, 13:36
veeseelaa
20552
a maskirne maice , pantole i sl?
05.09.2012, 13:37
Hanady RR
18727
obavezno
< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.9.2012 13:40:16 >
05.09.2012, 13:40
Hanady RR
18727
ah joj, pa šta fali? tebi se Hanady ništa ne svidja
dragi bože...pored toliko dezena i printova divnih da nosma maskirno...gdje ću bona sa njim
ama volim sve...čuj klasika...al zna se da ću obuć oker hlače, smeđu il malsinatru majicu...il bordo...al jok maskirne panatlone zaboga
< Poruku je uredio Hanady RR -- 5.9.2012 13:41:46 >
05.09.2012, 13:43
bellla
569
imam
05.09.2012, 13:44
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: bellla