cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

21.03.2013, 09:46

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

cestitam svim trudnicama

KLEMEZI tebi posbeno cestitam dugo ovaku lijepu vijest nisam cula da nam rodis zivu i zdravu bebacu , AMIN a hoces insallah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mirkica -- 21.3.2013 9:47:48 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

21.03.2013, 19:36

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Evo i mene na ovoj temi iako sam mislila da necu svratiti u ovom stoljecu user posted image user posted image
Nakon ''samo'' 6,5 godina pokusavanja, 5 inseminacija i 4 vantjelesne oplodnje uspjela sam zatrudniti user posted image U 6.sam sedmici i cekamo blizance aBd user posted image
Klemzika drug jos jednom ti plaho cestitam user posted image

< Poruku je uredio Leva -- 21.3.2013 19:37:33 >

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

21.03.2013, 19:38

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Leva , od srca ti čestitam!Želim ti ugodnu trudnoću, lak porod i , što je najvažnije, zdravu i srećnu dječicu!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

21.03.2013, 19:41

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: Leva

Evo i mene na ovoj temi iako sam mislila da necu svratiti u ovom stoljecu user posted image user posted image
Nakon ''samo'' 6,5 godina pokusavanja, 5 inseminacija i 4 vantjelesne oplodnje uspjela sam zatrudniti user posted image U 6.sam sedmici i cekamo blizance aBd user posted image

sva sam se najezila.
znam tvoju pricu.
da ti dragi Allah dadne dovoljno snage da izdrzis do kraja i da tvoj zivot konacno dobije svjetlije boje.Amin.iz mojih usta u Bozije usi.
sretnouser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

21.03.2013, 19:52

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ZENE DRAGE koja radost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas bas mi ej drago

cuvaj se da bude sve kako treba da se rode ziva i zdrava djecica da vas dragi BOg cuva jupiiiiiiiiiiiiiiiii
bas ste me ti i klemezi obradovale i s BOzijom pomoci da ugledamo RR ljepotane user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

21.03.2013, 19:54

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

zelim ti najdivnijih user posted image da aBd budete zajedno sa tm zivi, zdravi i beskrajno sretni! user posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

21.03.2013, 19:54

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
divne vjesti...klemzi,leva.,,..da Allah dragi obraduje sve zene ovog svjeta......leva zelim ti sve od srca najljepse u tih preostalih 34 sedmice sa svojim mrvicama.....da rodis sebi zivu i zdravu djecicu.....ovih dana divne vjesti....

clock-img

21.03.2013, 19:56

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

user posted image user posted image

Bas mi je drago. Da na ovaj sareni svijet doneses zdrave i vesele bebice, ako Bog da.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

21.03.2013, 20:00

clock-img

smajli80

pencil-img

688

user posted image user posted image Ovih dana samo divne vjestiuser posted image user posted image user posted image nek ti je sa srećom.Od srca ti želim sve najbolje,laku trudnoću i da napokon rodiš svoje bebiceuser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

clock-img

21.03.2013, 20:09

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Leva draga user posted image user posted image Od srca ti zelim da trudnoca prodje u najboljem redu i da nakon divnih 9 mjeseci u narucje dobijes svoje bebice , zdrave i prekrasne user posted image user posted image user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

clock-img

21.03.2013, 20:11

clock-img

Thana85

pencil-img

74

Leva ČESTITAM,sav tvoj trud se isplatio,svaka čast mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina ljubav ~~~22.11.2013~~~
mamina sreća,a ista ljubav ~~17.02.2019~~

clock-img

21.03.2013, 20:21

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Leva cula sam vec i prije da si trudna , novinari sve znajuuser posted image , cestitam, sve najbolje ti zelim,
Klemzi sretno i cestitamuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

21.03.2013, 20:39

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Leva, Klemzi, ja sam pre pre presretna za vas.

Da sve izadje kako treba, i da bebice usrece svoje mamice, i obrnuto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

21.03.2013, 21:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

21.03.2013, 21:52

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

ma svaka rijec je suvisna- sva sam se najezila! user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

22.03.2013, 09:03

clock-img

tajcika

pencil-img

629

Leva draga cestitam od srca user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2013, 09:28

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

Drage naše trudnice,iskrene čestitke od user posted image
želim vam laganu trudnoću i žive i zdrave bebice,
uživajte
leva,klemzi ,amela user posted image user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

22.03.2013, 10:06

clock-img

reallove

pencil-img

5807

iskrene cestitkeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

22.03.2013, 10:14

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Leva i Klemzi....cestitam vam drage moje od srca user posted image  (radosnice), da sve prodje u najboljem redu, zelim vam urednu i laganu trudnocu i aBd zdrave i vesele bebice user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

22.03.2013, 10:30

clock-img

veki_aki

pencil-img

201

Od srca cestitam novim trudnicam,citala sam vase price i bas mi je dragouser posted image Da vam bude lagana trudnoca i da dobijete zdrave, vesele bebice!user posted image user posted image

clock-img

22.03.2013, 10:32

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

I ovdje cestitam nasim trudnicama i zelim i m sve naj naj naj naj naj naj najuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

canim

pencil-img

4126

Leva iskrene cestitke user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Ah zaboravih...i mi smo trudni 11 sedmicauser posted image

Nakon samo 4 godinice cekanjauser posted image

clock-img

22.03.2013, 10:34

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: Nedi

Ah zaboravih...i mi smo trudni 11 sedmicauser posted image

Nakon samo 4 godinice cekanjauser posted image

Masallah user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

22.03.2013, 11:36

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

Levi,klemzi,pjenica mala,Nedi,amela2208,i da ne nabrajam svim sadasnjim i buducim trudnicama ,ugodnu trudnocu i zdrave bebice od srca zelimuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Zadnji članci

article-img