cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

20.03.2013, 21:21

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

diiiivne vijesti na rr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Amela i klemzi cestitke od user posted image sve najboljeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

20.03.2013, 21:22

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: klemzi

Hvala vam drage moje...rasplakale ste me user posted image Dočekah i ja, hvala Gospodaru!
Samo da sve prođe u najboljem redu...i da sve rodimo žive i zdrave bebare user posted image
Amin!

Mashalah duso moja. Hvala dragom Bogu user posted image user posted image user posted image

Zelim ti ugodnu i lijepu trudnocu i jednu prekrasnu bebu kakvu i zasluzujete user posted image user posted image user posted image

Ljubim te i cuvaj mi se user posted image

pridruzujem se cestitkama user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

20.03.2013, 22:04

clock-img

pjenica mala

pencil-img

174

Evo još jedne nove trudnice...da povećam kvotu user posted image

Ja imam troje djece, i niiiiiiikako nismo planirali više, ali evo desilo se, i na putu je bebać mali...

"Tko želi da poput mjeseca bude izvor svjetla, mora poput mjeseca dopustiti da psi na njega laju."

clock-img

20.03.2013, 22:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

mašallah neka je sa srećomuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

20.03.2013, 22:10

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Pjenice, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

20.03.2013, 22:10

clock-img

Amyla

pencil-img

246

klemzika moja draga, hvala dragom Bogu, ne mogu ti opisati koliko mi je drago, najljepsih devet mjeseci ti od srca zelim, da nam ako Bog da rodis zivu i zdravu bebaru. Puno vas grlimo i ljubimo user posted image user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

clock-img

20.03.2013, 22:11

clock-img

pjenica mala

pencil-img

174

Hvala...mada sam iskreno pomalo tužna...mm se nikako ne raduje bebi user posted image

"Tko želi da poput mjeseca bude izvor svjetla, mora poput mjeseca dopustiti da psi na njega laju."

clock-img

20.03.2013, 22:12

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: pjenica mala

Ja imam troje djece, i niiiiiiikako nismo planirali više, ali evo desilo se, i na putu je bebać mali...

user posted image user posted image user posted image
Mašaallah,neka vas,kakva je pjena bez puno mjehurića user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

20.03.2013, 22:14

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Hvala...mada sam iskreno pomalo tužna...mm se nikako ne raduje bebi user posted image

Sjetih se onog kralja iz Ferida trese struja....što nije pazio user posted image user posted image user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

clock-img

20.03.2013, 22:14

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

čestitam novim trudnicama od srcauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2013, 22:17

clock-img

pjenica mala

pencil-img

174

Hvala tinkivinki...jasmin, nije jednostavno ''biti sama'' sada user posted image

clock-img

20.03.2013, 22:17

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Hvala tinkivinki...jasmin, nije jednostavno ''biti sama'' sada user posted image

Ma to je malo početni šok...proći će.

clock-img

20.03.2013, 22:41

clock-img

treće

pencil-img

17

čestitam budućim mamicamauser posted image
klemzi kraljice, ovu bebicu cijela Bosna iščekuje, da istinsku sreću dočekate user posted image
pjeniceuser posted image

clock-img

20.03.2013, 23:12

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

baš sam trudna...sva sam se raspekmezila user posted image user posted image user posted image
hvala lijepe moje user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

20.03.2013, 23:13

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

To je reakcija na "sok info", ne brini proci ce ga brzo user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

20.03.2013, 23:14

clock-img

dzenyA

pencil-img

34

baš sam trudna...sva sam se raspekmezila user posted image user posted image user posted image

ma reko odo i ja na ovu temu da vidim ko je ovo trudan kad ono Klemzi user posted image user posted image user posted image

Cestitam mila user posted image

clock-img

20.03.2013, 23:17

clock-img

animagical

pencil-img

5604

klemzi nasa, cestitam ti od srca, da vam bebana bude zdrava, sretna i roditeljima na ponosuser posted image jedna od najocekivanijih beba na RRuser posted image dobro nam dosla bebo!

clock-img

20.03.2013, 23:20

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

cestitke user posted image heej pa tebe nije bilo 100 godina na rr...

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

20.03.2013, 23:27

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

Čiam ja neki dan naslov u novinama MART NAJPLODNIJI MJESEC U OVOJ GODINI ma reko evo opet ovi numerolozi , astrolozi .... Kad ono ima nečeg u toj priči heheh user posted image

Svim trudnicama od srca želim najljepših 9 mjeseci i zdrave bebice. user posted image

klemzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2013, 07:00

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

klemzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hairli da prodze user posted image da te dragi Allah obraduje zivom i zdravom bebicom....

clock-img

21.03.2013, 08:59

clock-img

tajcika

pencil-img

629

nekada cestitajuci nekome napisala sam da bih na ovoj temi voljela da se tuspasi jedna clanica hvala dragom Bogu na svemu , klemzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i svim ostalim trudnicama zelim sve najbolje da se drustvo male raje prosiri

clock-img

21.03.2013, 09:04

clock-img

ziki

pencil-img

1815

čestitam novim trudnicama, od srca im želim školsku laganu trudnoću i lagane porode. Da nam na svijet ako Bog da donesu žive i zdrave bebiceuser posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

21.03.2013, 09:23

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Elhamdulillahuser posted image
Draga moja, jako sam sretna zbog tebeuser posted image ...grlim te i ljubimuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

21.03.2013, 09:26

clock-img

*pcelica*

pencil-img

1815

Iskrene cestitke svim trudnicama. Da im trudnoca skolski prodje, porod bude lagan, a posebne cestitke idu nasoj dragoj klemzi. Toliko me je obradovala tvoja trudnoca. Sve vam najbolje zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

clock-img

21.03.2013, 09:39

clock-img

mamaibabo

pencil-img

324

divan osjecaj biti raspekmezen user posted image user posted image user posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

Zadnji članci

article-img