cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

06.02.2013, 15:09

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: nedzla.

u 12-stoj godini braka ugledala svoje user posted image user posted image

u maminoj tibi su user posted image user posted image i kucaju user posted image user posted image

hvala Allahu Dragom Milostivom....

draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke, hB

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

06.02.2013, 15:15

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

u maminoj tibi su user posted image user posted image i kucaju user posted image user posted image

draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke, hB

Cestitke od user posted image

Ugodnu trudnocu i zdrave bebice aBg user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

06.02.2013, 15:15

clock-img

dandi84

pencil-img

2568

nedzla cestitam od srca...Zamalo da me rasplačeš....Neka ti Bog podari lijepu trudnoću i svako dobro i lak porod...Sve naj naj naj naj od srca....user posted image user posted image user posted image
Mogu misliti kako se osjećaš i koliko si srećna....user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2013, 15:23

clock-img

CombatKitten

pencil-img

172

i ja od mene čestitke od user posted image , laku trudnoću i svakog dana da uživaš do dana D. I onda veliko veselje da ispuni vaš dom. user posted image user posted image

clock-img

06.02.2013, 17:26

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

masaAllahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

06.02.2013, 17:30

clock-img

canim

pencil-img

4126

Cestitam, sve najljepse user posted image user posted image

clock-img

06.02.2013, 17:45

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Nedzla i od nas sve najljepse....da sve prodje kako treba i da zagrlis svoje dvije krofnice aBduser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

06.02.2013, 17:45

clock-img

okana

pencil-img

437

Čestitam od srca, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo mi je uljepšalo dan jer sam dobila volju da se borim poslije 3 godine pokušavanja kad sam vidjela tvoj post user posted image user posted image
Sve najljepše i školskuuser posted image ti želim!

clock-img

06.02.2013, 17:48

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Nedzla, bas me rasplaka. Sve najbolje od srca ti zelim. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

06.02.2013, 17:58

clock-img

narin3

pencil-img

230

Draga Nedzla, kako me obradovala ova vijest...Čestitam, od srca ti želim da sve bude kako treba, da na svijet doneseš zdrave bebice...Hvala Allahu dragom!

O vjernici, tražite sebi pomoći u strpljivosti i obavljanju molitve! Allah je doista na strani strpljivih..(El Bekare 153)

clock-img

06.02.2013, 18:06

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Prekrasno! Baš divne vijesti!
Čestitke mami, a naravno i tatiuser posted image
user posted image user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

06.02.2013, 18:16

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Mashallah nedzla cestitam od srca user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

06.02.2013, 18:21

clock-img

animagical

pencil-img

5604

iskrene cestitke na bebicamauser posted image user posted image

clock-img

06.02.2013, 18:46

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Sve najbolje novim trudnicama, narocito onima koje su to duuugo i zeljno iscekivale!user posted image

N&N

clock-img

06.02.2013, 18:59

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Svim trudnicama iskrene cestitke,nedzlici posebno...jer je napokon docekala user posted image user posted image user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

06.02.2013, 19:05

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Ovakve vijesti me bas obraduju. user posted image
Cestitam! user posted image user posted image user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

clock-img

06.02.2013, 19:13

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Nedzla,iskrene cestitke,sve najboljeuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

06.02.2013, 19:21

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

čestitam od srca i želim ti urednu trudnoću, lagan porod i zdravu bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

06.02.2013, 21:43

clock-img

nedzla.

pencil-img

241

Drage moje:

doublemum, Iman83, Skvo RR, ladyblue, mala sa, djoisa, marinčii, sirinica, veeseelaa, medic slatki, dandi 84, CombatKitten, Bebica11, canim, nanika, okana, Galicia, narin3, MicoTico, Leva, animagical, niki83, jasmin, Necaxxx, reallove, vještica....

sve vas punuuuuno user posted image i zahvaljujem na iskrenim čestitkama, neka i vas Gospodar obarduje onim što vaša user posted image žele, On zna šta je najbolje za nas i kada je pravi trenutak za to. user posted image

Oduvijek sam razmišljala o tome da li ću ja na ovoj temi ikada objaviti sretnu vijest i evo dočekala sam hvala Allahu Dragom i ovaj predivini trenutak. Ne gubite nadu, vjerujte u Gospodara Svevišnjeg, borite se do zadnjeg atoma snage i neće vam aBd biti žao, ako i nije propisano da neka od trudilica dobije svoju user posted image nadam se da će nas Dragi Allah nagraditi za sav trud koji smo uložile na tom putu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio nedzla. -- 6.2.2013 21:47:12 >

Gospodaru Milostivi,
hvala Ti za ova 2 najljepša poklona u mom životu....
lijepi mamini blizanci A&A

clock-img

06.02.2013, 21:54

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Nedžla. draga neka vas Bog čuva, čestitam od srca...preprekrasna vijest user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

06.02.2013, 21:58

clock-img

*andjela*

pencil-img

650

Nedzla predivno je to sto ti se desilo...strpljenje i trud se na kraju isplatio
zelim ti svu srecu ovog svjeta i da se sto prije igras sa svojim user posted image user posted image

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

clock-img

06.02.2013, 22:05

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

user posted image user posted image user posted image hvala Allahu koji te pocastio potomstvom, neka ti hairli bude svih user posted image najiskrenije cestitke user posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

06.02.2013, 22:10

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Nedzla cestitam i od srca ti zelim skolsku trudnocu i da aBd na svijet doneses zdrave bebice koje ce ti mamiti osmijeh do kraja zivota... Sretno user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

06.02.2013, 22:14

clock-img

Amyla

pencil-img

246

iskrene cestitke, mila, da imas najljepsih user posted image ,da vas dragi Bog cuva, i da znas da si mi popravila dan, bas mi je drago cuti ovako lijepe vijesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amyla -- 6.2.2013 22:17:13 >

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

clock-img

06.02.2013, 22:14

clock-img

dady

pencil-img

495

Masallah,cestitam ti od srca!user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

Zadnji članci

article-img