cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

25.01.2013, 10:51

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

IZVORNA PORUKA: Bambina.

Hvala Niki. Hvala
Medy nego, koliko si dugo ti trudna? Izvini, mozda si i rekla a ja kako sam izgubljena a još se en snalazim dobro na forumu nisam skontala.

Bambina ne znam sigurno evo ti link gdje mozemo malo vise caskati dok uzivamo u user posted image user posted image http://www.ringeraja.ba/forum/m_1524122/mpage_66/tm.htm

clock-img

25.01.2013, 10:52

clock-img

Andy_Bec23

pencil-img

2980

Svim novim trudnicama od srca cestitam .....

Bambi draga nemoj se sekirat i opusti se i uzivaj.... ti si sada 6 nedelja bas kako ti je rekla , racuna se od zadnjeg dana menstruacije a za sve koji neznaju imate u internetu izracun datuma poroda tu upisete zadnju menstruaciju i koliko vam traje ciklus u pravilu 28 dana kako kod kog i on ti izracuna nedelju i sve :-)
za svaku punu nedelju se kaze puna nedelja a sve sto predje 7+1 ili 8+1 je vec 8 iliti 9 nedelja znaci ako je taj dan 8 onda je puna 8 a 8+1 je 9 nedelja....

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

clock-img

25.01.2013, 10:58

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Bambina, ugodnu trudnocu ti zelim,a vidim Medi cestita vjestici pa se jako obradovah kada ugledah da i vjestica ceka bebu, sve najljepse user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

clock-img

25.01.2013, 11:14

clock-img

Bambina.

pencil-img

95

Hvala vam puno svima na divnim zeljama. Andy, zar se ne racuna od prvohg dana mentsruacije?Medy, evo odmah idem na link, hvala ti puno. Vjestici takodjer iskrene cestitke povodom trudnoce. Sunce hvala puno. Tvoja kcerkica smo imenjakinje. user posted image

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

clock-img

25.01.2013, 11:59

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

svim novim trudnicama, zelim laku trudnocu,jos lakse porode i zdrave bebice ,i ova godina da bude plodna InsAllah user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

25.01.2013, 12:01

clock-img

snjeguljicaa

pencil-img

225

samo da se i ja javim da sam jutros svoje user posted image prvo vidjela i jako jako sam sretna, ne znam kad bih mogla kod doktora jako sam sretna user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2013, 12:04

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

Pridružujem se čestitkama, mašala, ima baš polijepo novih trudnicauser posted image Bambina, onda smo i mi imenjakinjeuser posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

clock-img

25.01.2013, 15:15

clock-img

Bambina.

pencil-img

95

Snjeguljice, cestitke od srca, jos ako ti je prva trudnoca kao meni... Zajedno cemo otkrivati taj svijet. user posted image hvala vam puno. Sirnice drago mi je. Ne zvuci bas lijepo kad kazes za svoje ime da je lijepo pa necu reci ali cu reci da ima jako lijepo znacenje. ;)

< Poruku je uredio Bambina. -- 25.1.2013 15:17:05 >

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

clock-img

25.01.2013, 15:24

clock-img

snjeguljicaa

pencil-img

225

Snjeguljice, cestitke od srca, jos ako ti je prva trudnoca kao meni... Zajedno cemo otkrivati taj svijet. user posted image hvala vam puno. Sirnice drago mi je. Ne zvuci bas lijepo kad kazes za svoje ime da je lijepo pa necu reci ali cu reci da ima jako lijepo znacenje. ;)

jest prvaa je, a naravno da cemo otkrivati hvala puno i tebi sve najljepšeih 9mjeseci zelim

clock-img

25.01.2013, 15:26

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: snjeguljicaa

jest prvaa je, a naravno da cemo otkrivati hvala puno i tebi sve najljepšeih 9mjeseci zelim

snjeguljiceeee cestitaaaaaaaaaaaaamuser posted image ja ulazila na temu test za trudnocu da vidim imal sta kad ti ovdje obznanilauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

25.01.2013, 15:27

clock-img

Bambina.

pencil-img

95

hvala puno, nadam se da ce uz Boziju pomoc sve biti dobro

clock-img

25.01.2013, 15:29

clock-img

snjeguljicaa

pencil-img

225

oj bebice11 ne znam vjeruj mi gdje se nalazim user posted image user posted image , bambina jesili ti bila kod doktora? ja ne znam kad da odem tek mi 5 dana kasni pusa vam zene i hvala svima

clock-img

25.01.2013, 15:38

clock-img

Bambina.

pencil-img

95

ja sam radila test nakon 7 dana kasnjenja a na ultrazvuku bila 10-ti dan kasnjenja. Bolje da sacekas jos malo pa da odes naultrazvuk, cekaj jos par dana. U Skerlicevu bi te naravno narucili kao sto su i mene 4. febr. ali kako ja nsiam mogla da cekam otisla sam na Jezero. Eto, ako si nestrpljiva kao ja mozes na Jezero bez narucivanja a mozes i privatniku.user posted image

clock-img

25.01.2013, 15:40

clock-img

snjeguljicaa

pencil-img

225

ja sam radila test nakon 7 dana kasnjenja a na ultrazvuku bila 10-ti dan kasnjenja. Bolje da sacekas jos malo pa da odes naultrazvuk, cekaj jos par dana. U Skerlicevu bi te naravno narucili kao sto su i mene 4. febr. ali kako ja nsiam mogla da cekam otisla sam na Jezero. Eto, ako si nestrpljiva kao ja mozes na Jezero bez narucivanja a mozes i privatniku.user posted image

ma i ja sam mislila jos malo da cekam ne zurimi se a hvala dragom Bogu sve je o.k sad a ne znam vjeruj gdje bi islauser posted image

clock-img

25.01.2013, 15:57

clock-img

Bambina.

pencil-img

95

IZVORNA PORUKA: snjeguljicaa

ma i ja sam mislila jos malo da cekam ne zurimi se a hvala dragom Bogu sve je o.k sad a ne znam vjeruj gdje bi islauser posted image

gdje god da odes sretno, bit ce sve dobro aBduser posted image

clock-img

25.01.2013, 16:24

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Hvala vam puno svima na divnim zeljama. Andy, zar se ne racuna od prvohg dana mentsruacije?Medy, evo odmah idem na link, hvala ti puno. Vjestici takodjer iskrene cestitke povodom trudnoce. Sunce hvala puno. Tvoja kcerkica smo imenjakinje. user posted image

hehehe super user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

clock-img

06.02.2013, 15:03

clock-img

nedzla.

pencil-img

241

u 12-stoj godini braka ugledala svoje user posted image user posted image

u maminoj tibi su user posted image user posted image i kucaju user posted image user posted image

hvala Allahu Dragom Milostivom....

Gospodaru Milostivi,
hvala Ti za ova 2 najljepša poklona u mom životu....
lijepi mamini blizanci A&A

clock-img

06.02.2013, 15:04

clock-img

DM

pencil-img

2408

Nedžla-čestitkeuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

06.02.2013, 15:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

06.02.2013, 15:06

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

06.02.2013, 15:06

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: nedzla.

u maminoj tibi su user posted image user posted image i kucaju user posted image user posted image

divno! čestitke od srca

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

06.02.2013, 15:07

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Nedzla mashAllah divna vijest user posted image ; cestitke i najljepsih user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

06.02.2013, 15:07

clock-img

djoisa

pencil-img

-220

cestitke od user posted image

sve najbolje ti zelim user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

06.02.2013, 15:08

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: nedzla.

čestitke od srcauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

06.02.2013, 15:09

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

nedžla, user posted image najiskrenije čestitke, nek ti trudnički dani s hajrom prođu pa da ti čestitamo na temi Naša nedžla rodila ... Pridruži nam se u razgovorima u iščekivanju bebe

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

Zadnji članci

article-img