cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

16.12.2012, 15:47

clock-img

Ninushka

pencil-img

280

Hvala vam drage moje user posted image

Leki, čestitam i tebi i svim ostalim trudnicama, školsku nam trudnoću i žive i zdrave bebice želim. user posted image

Hatepsut, meni se ovaj slonić pravo sviđa, a ti i još više user posted image

Hvala vam drage moje cure na lijepim željama, ljubim vas sve redom ovako virtuelno user posted image

O.T. Mya vidimo se na sljedećoj kafici, falila si.

clock-img

16.12.2012, 15:53

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Dobrodoslica novim trudnim kolacicima user posted image

Neka je sa srecom aBg, ugodnu trudnocu i zdrave bebice ako Bog da da donesete/mo na svijet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

16.12.2012, 15:56

clock-img

Ninushka

pencil-img

280

medić takođe user posted image

clock-img

16.12.2012, 16:19

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Cestitam novimuser posted image , sretno!!!

clock-img

16.12.2012, 21:08

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Evo, i ja sam :) user posted image

Plusić sam ugledala prije par dana, nakon što sam ponovila test. Prvi sam uradila prerano pa je bio negativan, a nekako sam ipak opet znala da sam user posted image

Upravu je hatepsut, i ja sam iznenadjena user posted image user posted image i bas se radujem zbog tebe ninushka! user posted image
Sve najbolje i tebi i ostalim trudnicama u mjesecima koji slijede akobogda user posted image user posted image

N&N

clock-img

17.12.2012, 01:24

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Evo, i ja sam :) user posted image

Plusić sam ugledala prije par dana, nakon što sam ponovila test. Prvi sam uradila prerano pa je bio negativan, a nekako sam ipak opet znala da sam user posted image

Oooooooo! user posted image user posted image
Cestitam Ninushka! user posted image user posted image
user posted image

Zelim ti ugodnu trudnocu, lagan porod i zdravu i lijepu bebicu!

Leki, cestitam i tebi! Dobro nam dosla! user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

clock-img

17.12.2012, 08:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

17.12.2012, 15:30

clock-img

Ninushka

pencil-img

280

Drage moje user posted image hvala vam na lijepim željama.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2012, 16:00

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

svim novim trudnicama zelim ugodnih devet mjeseci i lagan porod;)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

19.12.2012, 17:47

clock-img

fantaa

pencil-img

10

Pozdrav drage trudnice, da se i ja pohvlalim trudna sam,bili smo na prvom pregledu i hvala bogu sve uredu.Ovo mi je druga beba,mislila sam da cu biti samo sretna a kad sam vidjela bila sam presretnaaaaa.Mislila sam drugo je drugo al nije drugo je bas kao prvo.user posted image user posted image ssaljem poljubce za sve user posted image

clock-img

19.12.2012, 18:01

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: fantaa

Pozdrav drage trudnice, da se i ja pohvlalim trudna sam,bili smo na prvom pregledu i hvala bogu sve uredu.Ovo mi je druga beba,mislila sam da cu biti samo sretna a kad sam vidjela bila sam presretnaaaaa.Mislila sam drugo je drugo al nije drugo je bas kao prvo.user posted image user posted image ssaljem poljubce za sve user posted image

cestitkeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

19.12.2012, 20:12

clock-img

Ninushka

pencil-img

280

IZVORNA PORUKA: fantaa

Čestitam!!!!! Puno sreće, laganu trudnoću i ljepo zdravo bebče!

I meni je drugo, i jutros kada mi je dr pokazala mrvicu na ekranu, ponovo me obuzela sreća i radost kao i prvi put... baš prelijepo. user posted image Uživaj!

clock-img

19.12.2012, 20:50

clock-img

mama049

pencil-img

10

drage moje evo da vam se i ja pridruzim. i ja sam ugledala svoju tackicu na ekranu user posted image user posted image

presretna sam, zaista...ovo mi je druga trudnoca...

veliki pozdrav za sve od mene i moje tackice user posted image user posted image

11.7.2008. <3
mamin zivot

clock-img

19.12.2012, 20:51

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

O.T. Mya vidimo se na sljedećoj kafici, falila si.

user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

20.12.2012, 16:52

clock-img

putujuca

pencil-img

121

Pozdrav drage moje user posted image

Evo mene s danasnjeg pregleda, kaze cika doktor sad se vidi vec super, kaze 6 sedmica (6+4) i da je sve do sada u najboljem reduuu user posted image user posted image
nego da vas pitam, jel bas tako cesto da fule ove sedmice, jer po mom proracunu moze max. biti 5+4 user posted image

Kako god ja sam sretna user posted image

clock-img

20.12.2012, 16:53

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Fanta, mama, putujuca neka je sa srecom aBg user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

20.12.2012, 16:54

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: putujuca

Pozdrav drage moje user posted image

Evo mene s danasnjeg pregleda, kaze cika doktor sad se vidi vec super, kaze 6 sedmica (6+4) i da je sve do sada u najboljem reduuu user posted image user posted image
nego da vas pitam, jel bas tako cesto da fule ove sedmice, jer po mom proracunu moze max. biti 5+4 user posted image

Kako god ja sam sretna user posted image

fule cestouser posted image bitno je ti da se fino osjecas i da se lako porodis;)
evo ti link gdje mozes da pitas o svemu sta te zanima i ujedno da se druzis sa ostalim trudnicama jer ovo je tema samo za objavljivanje trudnoce

http://www.ringeraja.ba/forum/razgovori-u-ocekivanju-bebe---decembar/m_1490642/mpage_64/tm.htm#1512126

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

20.12.2012, 16:58

clock-img

putujuca

pencil-img

121

Hvala medicu user posted image

Ok mamine oci, hvala ti na linku bas sam se pitala gdje je ta tema user posted image

clock-img

23.12.2012, 21:57

clock-img

Leki90

pencil-img

2

i ja sam prvi put vidjela svoju tackicu na ekranu user posted image prva mi je trudnoca, pa sam nezamislivo sretna... pozdrav svim user posted image

clock-img

23.12.2012, 21:59

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

iskrene čestitke svim trudnicama user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

29.12.2012, 19:42

clock-img

Nincce

pencil-img

7

I ja sam juce vidjela svoju tackicu, i cula srculence... pa da se pridruzim! :D (ja znam da je 7+1, a UZ kaze juce da je 6+5, ma tu je to :) )

clock-img

30.12.2012, 08:57

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Sretno novim user posted image user posted image

clock-img

30.12.2012, 11:23

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Cestitam svim novim trudnicama user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

21.01.2013, 12:26

clock-img

pepe le fuj

pencil-img

5

Cao caooo :)
Molim vas za savjet- kada da odem na prvi pregled, test je pozitivan, a inace redovan ciklus mi kasni 8 dana? Je li prerano?
hvalaaaa

clock-img

21.01.2013, 13:03

clock-img

chuci

pencil-img

804

mislim da ti je još rano. neće se plaho šta vidjeti. najbolje čekaj još dvije sedmice pa onda idi.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Zadnji članci

article-img