Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Dobro došao, mali dječače Čestitke roditeljima _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
sve najljepse _____________________________...edvin...15/6/o8
Cestitke roditeljima a bebcu svu srecu svjeta _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Sve cestittke sretnim roditeljima povodom rodjenja malog princa kojem zelim dug i sretan zivot. Neka vam je ziv i zdrav!!!!!!! _____________________________Ajlica Sunchica 04.12.2008.
Čestitke na rođenju malog princa, a mami brz oporavak _____________________________Merjem, 11.11.2007. mamina sultanija Arman, 23.07.2010. mamin pasha
Sretnim roditeljuma cestitke, a malom Bilalu sretan i dugovjecan zivot
cestitke roditeljima.A malom Bilalu puno,zdravlja i srece...
Sretnim roditeljima cestitam a bebachu zelim sve najljepse u zivotu. _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
Pridružujem se čestitkama, i da malog princa prati sreća, zdravlje, nada i vjera kroz život, zajedno sa njegovim roditeljima. _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
da joj bude živ i zdrav i sretan!!! A mama ponosna lijepa i nasmijana!!! ČESTITAM!!!
Sretnim roditeljima zelim sve najbolje,a maloj bebari zelim puno ljubavi, srece i zdravlja
Cestitke roditeljima,malom princu zelim sve najljepse u zivotu.I mami brz oporavak. _____________________________Hamza 11.3.2008.
i od mene idu najiskrenije cestitke, povodom dolazka jos jednog bica na ova svijet _____________________________moja su djeca zlatna... kad spavaju:))
za jos jednu bebu! roditeljima upucujem iskrene cestitke, a malenom lijepo djetinjstvo i dug zivot! _____________________________Upoznajte Lornu http://lorna-a-petschelt.blogspot.com/
Čestitke i od mene,sve najbolje Azri i bebici _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
Sve najljepse i od mene,da se sto prije oporavis i nesmetano uzivas u sreci. Cestitke
puno srece zdravlja Aazri i njenoj malo bebaci
I od mene sve najnaj sretnim roditeljima i malenom princu _____________________________Una 18.10.2009. Azra 05.08.2013. _____________________________ Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....
Sve najbolje malom djecaku i njegovim roditeljima! Azra se druzila sa nama duplim trudnicama na onom nasem odvojenom forumu, i sjecam se kad je bila na pocetku trudnoce. Vrijeme leti...
Cestitke najljepse svima od mene i moje princezice
IZVORNA PORUKA: RAJA Čestitamo mami brz oporavak a malom frajeru dug život
Iskrene cestitke sretnim roditeljima i maloj bebici! _____________________________Moj Ammar dosao na ovaj svijet 27.10.2008. god.
IZVORNA PORUKA: MirelaK Iskrene cestitke sretnim roditeljima i maloj bebici!
Cestitke sretnim roditeljima, a malom princu dug i sretan zivot _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Čestitke i od mene! _____________________________Merjema 02.08.2002. Imran 11.11.2005. Burhan 27.11.2007.
Ova dilema se javlja svake godine pred Ramazan, kada mnoge majke žele da poste, ali se pitaju da ...
Trudnica
Pedijatar objašnjava zašto se čini da su slučajevi koinfekcija u porastu kod djece i šta roditelj...
Zdravlje i bezbjednost
Motorni razvoj djeteta od rođenja do odrasle dobi je uslovljen kako sazrijevanjem centralnog nerv...
Odgoj, razvoj i njega
Slomljen zub, pa čak i ako se radi o djeliću zuba, računa se kao rana na koži. Na zub se stavlja ...