Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Dobro došao, mali dječače Čestitke roditeljima _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
sve najljepse _____________________________...edvin...15/6/o8
Cestitke roditeljima a bebcu svu srecu svjeta _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Sve cestittke sretnim roditeljima povodom rodjenja malog princa kojem zelim dug i sretan zivot. Neka vam je ziv i zdrav!!!!!!! _____________________________Ajlica Sunchica 04.12.2008.
Čestitke na rođenju malog princa, a mami brz oporavak _____________________________Merjem, 11.11.2007. mamina sultanija Arman, 23.07.2010. mamin pasha
Sretnim roditeljuma cestitke, a malom Bilalu sretan i dugovjecan zivot
cestitke roditeljima.A malom Bilalu puno,zdravlja i srece...
Sretnim roditeljima cestitam a bebachu zelim sve najljepse u zivotu. _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
Pridružujem se čestitkama, i da malog princa prati sreća, zdravlje, nada i vjera kroz život, zajedno sa njegovim roditeljima. _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
da joj bude živ i zdrav i sretan!!! A mama ponosna lijepa i nasmijana!!! ČESTITAM!!!
Sretnim roditeljima zelim sve najbolje,a maloj bebari zelim puno ljubavi, srece i zdravlja
Cestitke roditeljima,malom princu zelim sve najljepse u zivotu.I mami brz oporavak. _____________________________Hamza 11.3.2008.
i od mene idu najiskrenije cestitke, povodom dolazka jos jednog bica na ova svijet _____________________________moja su djeca zlatna... kad spavaju:))
za jos jednu bebu! roditeljima upucujem iskrene cestitke, a malenom lijepo djetinjstvo i dug zivot! _____________________________Upoznajte Lornu http://lorna-a-petschelt.blogspot.com/
Čestitke i od mene,sve najbolje Azri i bebici _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
Sve najljepse i od mene,da se sto prije oporavis i nesmetano uzivas u sreci. Cestitke
puno srece zdravlja Aazri i njenoj malo bebaci
I od mene sve najnaj sretnim roditeljima i malenom princu _____________________________Una 18.10.2009. Azra 05.08.2013. _____________________________ Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....
Sve najbolje malom djecaku i njegovim roditeljima! Azra se druzila sa nama duplim trudnicama na onom nasem odvojenom forumu, i sjecam se kad je bila na pocetku trudnoce. Vrijeme leti...
Cestitke najljepse svima od mene i moje princezice
IZVORNA PORUKA: RAJA Čestitamo mami brz oporavak a malom frajeru dug život
Iskrene cestitke sretnim roditeljima i maloj bebici! _____________________________Moj Ammar dosao na ovaj svijet 27.10.2008. god.
IZVORNA PORUKA: MirelaK Iskrene cestitke sretnim roditeljima i maloj bebici!
Cestitke sretnim roditeljima, a malom princu dug i sretan zivot _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Čestitke i od mene! _____________________________Merjema 02.08.2002. Imran 11.11.2005. Burhan 27.11.2007.
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja