Ej drage moje, mom smrdi je tek tri mjeseca. Stalno sam s njim, mada bude on po danu s dedom,nanom,tetkom,amidzom, ja ga hranim, presvlacim,malo se poigram i dam ga njemu,bas zato da se ne bi vezao. Ali prekjucer ja otisla na ispit, ispit trajao dugo, pa isla u kupovinu, kad sam dosla kuci, on nahranjen i ja mu onako dam malo i da doji. kako je zgrabio siku, ma ne pusta, nece da se odvoji od mene. Malo se igrao, i deda ga uspavao, ja ga stavila u krevetic, izadjem iz sobe on place, tako pet puta. I onda ga ja ljuljala,spava,cim ga spustim, pocne plakati. vise me ruke zabolile, dam mm, on vristi, i mm ga smirio al opet jel ja izadjem iz sobe on place, vratim se prestane. I sta cu, uspavam ga,stavim na kauc i lezala kraj njega 45 min dok je spavo.....I sinoc isli mi u kupovinu, nije nas bilo dva sata,kad smo dosli...nece da se odvoji od mene. I opet, zaspo, probudi se. Mm ga uzeo da uljulja a ja da slozim stvari iz kupovine...ma nema sanse,dok g a ja nisam uzela nije se smirio....Mogu misliti sta me tek kasnije ceka.